Dzikie nieporadne Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 czy mi się wydaje, czy na tym ostatnim zdjęciu, ten facet wrzuca tego psa do wody? :O Quote
Guest TyŚka Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Dzięi Magda :D Tylko, że na 3 od końca, heheh są bosy :p no ale :D Fajny demot :D Quote
*Magda* Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Wiem, że są BOSy ;) Ktoś musiał być pijany, jak go robił :D Quote
Guest TyŚka Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Albo nie rozróżnia ras :D Masz fajny banner :p Quote
*Magda* Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Może :D Dzięki :) We wtorek już go nie będzie :P Quote
Elisabeta Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 DOBREJ WIELKANOCY DLA CIEBIE, TYSIU, DLA CAŁEJ TWOJEJ RODZINKI I DLA WSZYSTKICH GOŚCI NA TYM WĄTKU. Quote
Guest TyŚka Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Cześć :) Dziękujemy za życzenia wielkanocne :) My również składamy wszystkiego, co najlepsze. :) Radosnych Świąt Wielkanocnych, dobrego odpoczynku, smacznego jajka, szalonego i wyjątkowego mokrego Śmigusa Dyngusa oraz samych słonecznych, spokojnych i cudownych dni z okazji Świąt Wielkanocnych życzy Ty$ka z kundliszonem Quote
Erykowa Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Hej,Wesołych a przede wszystkim spokojnych Świat ! I żeby Morusek się za bardzo nie obżarł ;) Quote
Guest TyŚka Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Dziękujemy za życzenia. ;) Dementuję plotki. Morus nie został przerobiony na pasztet. Quote
Majkowska Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 A cóż on taki zasapany :D Zmęczyły go te święta? ;) Quote
Guest TyŚka Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Był wczoraj na porządnym spacerze od X czasu :D Ale po 0,5h w domu znów chciał na spacer. :p Quote
Guest TyŚka Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Wcale, że nie. Wczoraj tlyko nadzwyczajnie go nosiło. Myślę, że to wynik gości. On zawsze na ich widok dostaje świra. Quote
Guest TyŚka Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Hehehe, lepiej Marta nei - bo wtedy się sliiini i traci mózg ;) Gandzia jest już dorosła. Ma cieczkę... Boże, toż to jeszcze psie dziecko, pamiętam to maleństwo u mnie :p Quote
Guest TyŚka Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Obiecali mi fotkę cieckującej w majtkach, więc czekam :D Quote
Recommended Posts