agutka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 co zajrzę to coś nowego biega tobie po chacie ;) podobnego piesia dziś miałam na spacerze i na sesji foto do adopcji ;) tylko mój to był mikropiesek ,,, bałam się że go zdepczę :p Quote
Guest TyŚka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 co zajrzę to coś nowego biega tobie po chacie ;) podobnego piesia dziś miałam na spacerze i na sesji foto do adopcji ;) tylko mój to był mikropiesek ,,, bałam się że go zdepczę :P Proponuję zaglądać częściej :p Niestety, takich psiaków jest trochę do adopcji. Na szczęście ten to nie mikrus. Wysłałam opis papisia i foty PnZ... trochę z drżeniem serca :p Quote
Majkowska Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Liczę ze mi ktoś podrzuci ahaha :D Powiedz tylko jaka rasa :P Jejku, mała jest cudna. Kotek chyba ma do niej dystans :D Nienawidzę tego tekstu że jeden może zostać jak poprzedniego nie będzie. Quote
angineuuka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Myślałam że adres potrzebny by podrzucić :D Quote
marta1624 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Młoda genialna, szkoda że rodzina anty :( Chociaż zawsze może się to zmienić :) Quote
Istar19 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 jeju u was faktycznie wiosna :P a w kato dziś znów pada śnieg :) Quote
pcheelkaa Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Piękna ona jest ! Wydaje mi się taka wyjątkowa :) Oby została. Ciekawi mnie co z niej wyrośnie za puchacz :) Quote
angineuuka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Co wy narzekacie na ten śnieg? :( ja się cholernie ciesze z powodu śniegu na Śląsku. Nie chce by topnial Chociaz z takiego powodu, że będzie w pi.du błota xd Quote
kalyna Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Jaki śliczny szczeniaczek, aż chciałoby się go wziąć :D mimo, że nie mieści się wcale w moich granicach, to łapie za serce :) Nienawidzę tego tekstu że jeden może zostać jak poprzedniego nie będzie. Spoko, u mnie jest gorszy tekst. To jest ostatni pies. Ej jak macie za dużo śniegu czy mrozu to wysyłajcie go do mnie. Na serio kocham zimę im mroźniej i śnieżniej tym dla mnie lepiej. A to co u nas jest to jakiś głupi żart... Quote
Kazuro Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Jaka ona jest słodziutka <3 A śnieg chętnie komuś wyślę, właśnie pada i przestać nie chce :/ Quote
.Agata. Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 U mnie śniegu słuszna ilość po nocy więc podejrzewam, że i TyŚce trochę napadało :D Quote
Istar19 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ja tam na śnieg nie narzekam - niech leży i do marca! Przynajmniej po spacerze z psami nie muszę ich całych pod prysznic wstawiać, tylko łapki wycierać ostatecznie ;) no i jest ładnie..a nie szaro i ponuro. jak tam kolejny dzień z Fin ?;) Quote
Guest TyŚka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Śnieg? Jaki śnieg? Jedynie cukier puder i mrozisko... śFinka powoli zaznacza chęć wyjścia na dwór za kupą, mimo to zdarzają się jej wpadki. Coraz bardziej bryka, pokochała się bawić butami i narzutą :D. Niestety, stała się powodem kłótni z babcią i jest dość niefajnie... Mimo to, jest słodka, dzisiaj brudas był kąpany i grzecznie siedziała w wodzie. Teraz tylko na mnie obrażona jest i leży pod kaloryferem, nawet nie przyjdzie. I nadal boi się ludzi, nie podejdzie do nich... Najbardziej ukochała sobie moją babcię... Siądzie, wlepi swoje piękne, ciemne oczy, ale nie podejdzie. Tylko czasem jak się zapomni, wywali się do góry brzuchem. Koty zaczyna gonić. Sucha dalej w ząbki kole, nie mam pojęcia co jej dawać do jedzenia :(. W ogóle mało je. Ma wzdęty brzuch - chyba zarobaczony.... Miałam dziś iśc do weta, ale chyba mi nie wyjdzie. Idę jutro. Quote
rashelek Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 A o co się babcia złości, skoro młoda w nią wpatrzona? ;) Co do suchego, może jej mocz wodą? Albo gotuj, to powinna zjeść. Quote
Guest TyŚka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Barf odpada - boję się suplementacji... Karma moczona jest fuuuuj! :P wg młodej. Za to kręci ją zawartość kociej kuwety. Quote
Kazuro Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 a dosmaczanego jogurtem albo jajkiem też nie je? moja młoda jak nie chciała jeść to pomógł olej z łososia Quote
Dzikie nieporadne Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 To ja bym dodała może jajko/olej/pasztet do tej karmy i mocno wymieszała :D BRAF się suplementuje? :O Quote
Erykowa Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Boziu Tyk$ka ,jak się cieszę ,ze tu zaglądnęłam ;) Chyba z tydzień temu wzięłam od weta tabletki na odrobaczenie i zapomniałam na śmierć.Dopiero Twój wpis mi przypomniał ;) A jak suchą polejesz trochę do smaku olejem?Albo roztrzepanym żółtkiem? Na Ermana działało Quote
Guest TyŚka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Nie, nic z tych rzeczy... może gdybym dosmaczyła jej kocimi kupami to by zjadła... Idę dzisiaj kupić jej inną suchą... może podpasuje. Najwyżej będę jej gotować. Własnie rozwala mi pudełko :D. Rysiek :D Quote
Guest TyŚka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Opieprzyłam ją za to, że jadła coś... Quote
Guest TyŚka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Widzicie jej czyste łapki :D? Omomom Pieseły otoczyły koteła Zachwyt Morusa :D Quote
Guest TyŚka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Niańki "Ruda mamo... nie uciekaaaaj!" "I ten szary też uciekł" Quote
Recommended Posts