Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co zajrzę to coś nowego biega tobie po chacie ;) 

podobnego piesia dziś miałam na spacerze i na sesji foto do adopcji ;)  tylko mój to był mikropiesek ,,, bałam się że go zdepczę :p

Posted

co zajrzę to coś nowego biega tobie po chacie ;)

podobnego piesia dziś miałam na spacerze i na sesji foto do adopcji ;)  tylko mój to był mikropiesek ,,, bałam się że go zdepczę :P

Proponuję zaglądać częściej :p

Niestety, takich psiaków jest trochę do adopcji. Na szczęście ten to nie mikrus.

Wysłałam opis papisia i foty PnZ... trochę z drżeniem serca :p

Posted

Liczę ze mi ktoś podrzuci ahaha :D

Powiedz tylko jaka rasa :P

Jejku, mała jest cudna.

Kotek chyba ma do niej dystans :D

Nienawidzę tego tekstu że jeden może zostać jak poprzedniego nie będzie.

Posted

Jaki śliczny szczeniaczek, aż chciałoby się go wziąć :D

mimo, że nie mieści się wcale w moich granicach, to łapie za serce :)

Nienawidzę tego tekstu że jeden może zostać jak poprzedniego nie będzie.

Spoko, u mnie jest gorszy tekst. To jest ostatni pies.

Ej jak macie za dużo śniegu czy mrozu to wysyłajcie go do mnie. Na serio kocham zimę im mroźniej i śnieżniej tym dla mnie lepiej. A to co u nas jest to jakiś głupi żart...

Posted

ja tam na śnieg nie narzekam - niech leży i do marca! Przynajmniej po spacerze z psami nie muszę ich całych pod prysznic wstawiać, tylko łapki wycierać ostatecznie ;) no i jest ładnie..a nie szaro i ponuro.

jak tam kolejny dzień z Fin ?;)

Posted

Śnieg? Jaki śnieg? Jedynie cukier puder i mrozisko...

śFinka powoli zaznacza chęć wyjścia na dwór za kupą, mimo to zdarzają się jej wpadki. Coraz bardziej bryka, pokochała się bawić butami i narzutą :D. Niestety, stała się powodem kłótni z babcią i jest dość niefajnie... Mimo to, jest słodka, dzisiaj brudas był kąpany i grzecznie siedziała w wodzie. Teraz tylko na mnie obrażona jest i leży pod kaloryferem, nawet nie przyjdzie. I nadal boi się ludzi, nie podejdzie do nich... Najbardziej ukochała sobie moją babcię... Siądzie, wlepi swoje piękne, ciemne oczy, ale nie podejdzie. Tylko czasem jak się zapomni, wywali się do góry brzuchem. Koty zaczyna gonić.

Sucha dalej w ząbki kole, nie mam pojęcia co jej dawać do jedzenia :(. W ogóle mało je. Ma wzdęty brzuch - chyba zarobaczony.... Miałam dziś iśc do weta, ale chyba mi nie wyjdzie. Idę jutro.

Posted

Barf odpada - boję się suplementacji...
Karma moczona jest fuuuuj! :P wg młodej. Za to kręci ją zawartość kociej kuwety.

Posted

Boziu Tyk$ka ,jak się cieszę ,ze tu zaglądnęłam ;) Chyba z tydzień temu wzięłam od weta tabletki na odrobaczenie i zapomniałam na śmierć.Dopiero Twój wpis mi przypomniał ;)

A jak suchą polejesz trochę do smaku olejem?Albo roztrzepanym żółtkiem? Na Ermana działało

Posted

Nie, nic z tych rzeczy... może gdybym dosmaczyła jej kocimi kupami to by zjadła... Idę dzisiaj kupić jej inną suchą... może podpasuje. Najwyżej będę jej gotować.
Własnie rozwala mi pudełko :D.

IMG_1394.JPG

Rysiek :D

IMG_1395.JPG

IMG_1396.JPG

IMG_1398.JPG

IMG_1399.JPG

Posted

IMG_1400.JPG

IMG_1404.JPG

IMG_1405.JPG

Opieprzyłam ją za to, że jadła coś...