rashelek Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Trzeba poprzeszkadzać! Dzięki czemu potem tak to wygląda :D Quote
kalyna Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 aaaaa :loveu: Piękny! Szkoda mi wydawać kasę na cyfrówkę. A za tą cenę miałabym już obiektyw. No, ale takiej kasy nie mam, to nie mam nic :P Quote
Guest TyŚka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Genialne fotki :) https://lh5.googleusercontent.com/-_IpZKrWigKg/VJ6ldWqN0kI/AAAAAAAAO10/KqiUQd0B3Do/s640/2014.12.27%2520%252840%2529.JPGhahahaha, jaki psycholek :) Czekam na fotki ze spaceru z Dexowymi. Quote
marta1624 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Miczka przepraszam, ale Poczwar skradł mi serce... Piękny...:)) Quote
phase Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 heeeeeeeeeeeeeejooo :loveu: P.S. teraz jak mam lepszej jakości fotki, to dopiero widzę, co zmniejszanie i Picasa z nimi robi :shake: Dlatego przeszlam na photobucket, chociaz mnie drazni, ale przezyje. Bo picassa juz w ogole masakrowala zdjecia, ale niestety przy zmniejszaniu i tak juz jest roznica. :( Gratuluje prezentu :D https://lh4.googleusercontent.com/-Eque8zeXoIU/VJqdVQE0zcI/AAAAAAAAOuM/WI2ZL9FQ-O8/s640/2014.12.24%2520%25283%2529.JPGfaktycznie widac te linie, ale w sumie jakbys nie napisala to bym nie zwrocila uwagi :D zdjecie grudnia :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-sAuCWRCbNRA/VJqdYmYKb_I/AAAAAAAAOvA/IWO_FXPN4uA/s640/2014.12.24%2520%252810%2529.JPGuwielbiam jej kundelkowa zywiolowosc! https://lh6.googleusercontent.com/-YDy_SeboTBw/VJ6lZQBmVxI/AAAAAAAAO04/HFDynG_-WDc/s640/2014.12.27%2520%252833%2529.JPGo jejuuuuuuuuuu Ty robilas zdjecie?? udalo Ci sie :loveu: Quote
rashelek Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 aaaaa Piękny! Szkoda mi wydawać kasę na cyfrówkę. A za tą cenę miałabym już obiektyw. No, ale takiej kasy nie mam, to nie mam nic No nawet ładny jest :P Niby też racja, mając lustro kupować cyfrówkę to bezsensu. Lepiej wydać kasę na zabawki czy szelki, niż obiektyw :D Genialne fotki https://lh5.googleusercontent.com/-_IpZKrWigKg/VJ6ldWqN0kI/AAAAAAAAO10/KqiUQd0B3Do/s640/2014.12.27%2520%252840%2529.JPGhahahaha, jaki psycholek Czekam na fotki ze spaceru z Dexowymi. Dzięki :D Rzuca się na te smaki jak krokodyl :lol: Miczka przepraszam, ale Poczwar skradł mi serce... Piękny...) A tam nie wiesz co dobre! heeeeeeeeeeeeeejooo Dlatego przeszlam na photobucket, chociaz mnie drazni, ale przezyje. Bo picassa juz w ogole masakrowala zdjecia, ale niestety przy zmniejszaniu i tak juz jest roznica. Gratuluje prezentu https://lh4.googleusercontent.com/-Eque8zeXoIU/VJqdVQE0zcI/AAAAAAAAOuM/WI2ZL9FQ-O8/s640/2014.12.24%2520%25283%2529.JPGfaktycznie widac te linie, ale w sumie jakbys nie napisala to bym nie zwrocila uwagi zdjecie grudnia https://lh3.googleusercontent.com/-sAuCWRCbNRA/VJqdYmYKb_I/AAAAAAAAOvA/IWO_FXPN4uA/s640/2014.12.24%2520%252810%2529.JPGuwielbiam jej kundelkowa zywiolowosc! https://lh6.googleusercontent.com/-YDy_SeboTBw/VJ6lZQBmVxI/AAAAAAAAO04/HFDynG_-WDc/s640/2014.12.27%2520%252833%2529.JPGo jejuuuuuuuuuu Ty robilas zdjecie?? udalo Ci sie Nie umiem się ogarnąć na tym photobucket, chyba zamienię Picasę na Google+, tam chyba jednak mniej zjada jakość. Ano widać, ale one się robią przy zmniejszaniu, więc nie wiem o co chodzi :hmmmm: Ostatnio to jest mało żywotna, tylko mędzi przez tą cieczkę, zaraz ją idę rozruszać na piłce ;) Taak, to moja wesoła twórczość. Właśnie złożylam zamówienie na Zooplusie, tym razem "bida", bo tylko karma i smaki ;) No i jestem największą pierdołą świata, zapomniałam wziąć Dexowemu zabawkę na urodziny :mdleje: Mam nadzieję, że mi to wybaczy i poczeka do lutego na następne zamówienie :lol: Wczoraj bylyśmy u Dexterków na spacerze, także fotaski są :D I muszę odszczekać, co mówiłam o Hoko Funny - Miczka je pokochała i to jedyne piłki, które odbijają się na śniegu! A teraz kilka fotek od Moniczki: Quote
kalyna Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Miczka z tymi łapkami rozbraja mnie. Wygląda uroczo ;) I robi to na komendę, czy chwycenie w locie? Narzekałaś na funny? osz Ty nie wierna :P Dla Ciapy te, tylko te i same te. Ewentualnie tenisowe, ale tu musi mieć dzień. Quote
angineuuka Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Tak, miałam hajs to wydała na lakiery i kolczyki.. w życiu nie uzbieram na nową stałe :lol: Quote
Guest TyŚka Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Świetne fotki, takie pozytywne. :D Google+ zżera jakość trochę, ale w sumie nie narzekam. Tylko trzeba wyłączyć funkcję autokorekty, bo wtedy jest masakra... ;) Quote
rashelek Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Miczka z tymi łapkami rozbraja mnie. Wygląda uroczo I robi to na komendę, czy chwycenie w locie? Narzekałaś na funny? osz Ty nie wierna Dla Ciapy te, tylko te i same te. Ewentualnie tenisowe, ale tu musi mieć dzień. Jak prosi to podnosi łapki do góry, ale niezbyt długo :) Na początku wydawały mi się strasznie dziadowskie i nietrwałe ;) A tu kilka dziurek po zębach jest, ale nic się nie rozpada, mimo, że Miczka je cały czas miętosi w pysku, jak przynosi :D I dlatego teraz szukam miękkich piłek, bo Sumplasty już mogą leżeć w szafie. Chyba na wiosnę będę musiała jeszcze ze dwie Funny dokupić, Ty pewnie dla Ciapy też? :D Tak, miałam hajs to wydała na lakiery i kolczyki.. w życiu nie uzbieram na nową stałe Haha zawsze są ważniejsze wydatki! Świetne fotki, takie pozytywne. Google+ zżera jakość trochę, ale w sumie nie narzekam. Tylko trzeba wyłączyć funkcję autokorekty, bo wtedy jest masakra... Faaajne wyszły, ale ile tego pozowania było! :D O, dzięki za radę W razie jakbym się przenosiła to się bardzo przyda :) No, Sylwester już tuż-tuż, także na blogu pojawiło się małe podsumowanie tego roku. A jeśli chodzi o jutro, to chcemy z psami posiedzieć u A., jeżeli nie będą się za bardzo wściekać (cieczka się przeciąga coś), Miczka już jest wykąpana i teraz się dzielnie suszy zwinięta w ręcznikowy rulon :lol: Kubraczek na jutro już mam naszykowany, bo ma być dziś najzimniejsza noc, to lepiej, żeby rano po kąpieli nie chodziła a golasa. A drobne pakowanie będzie jutro, karma i ciuchy mogą się przydać! Dzisiaj skorzystałam z pięknej pogody, cały dzień świeciło słoneczko i poszłam testować zdjęcia w ruchu. Wrzucę je po nowym roku, żeby za dużo fot nie było na raz :P Quote
kalyna Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Jak prosi to podnosi łapki do góry, ale niezbyt długo :) Na początku wydawały mi się strasznie dziadowskie i nietrwałe ;) A tu kilka dziurek po zębach jest, ale nic się nie rozpada, mimo, że Miczka je cały czas miętosi w pysku, jak przynosi :D I dlatego teraz szukam miękkich piłek, bo Sumplasty już mogą leżeć w szafie. Chyba na wiosnę będę musiała jeszcze ze dwie Funny dokupić, Ty pewnie dla Ciapy też? :D Ciap zgina łapki jak prosi, i tak potraf na serio długo siedzieć. A ten czas się wydłuża od poziomu smakowitości w ręce :D Dziurki po zębach to nie problem. My mamy jedną na pół objedzoną, a reszta z małymi dziurkami. Ahahahaha to też ja się zdziwiłam, ze Miczka tak zapierdziela za Sumplastami, jak Ciap przyniósł z 5 razy i stękał o funny. Ja kupowałam jak było grupowe zamówienie na FB. I zostało mi z tego jeszcze 3 nieużywane. Na razie na dobitkę jest dotychczasowa 2-3. Ale te piłki mają już ponad 1,5 roku i dzień w dzień ich używamy :P Bo tak gdzieś tyle czasu temu je kupowałam (bo Gandzik miał już swoją na sznurku na zlocie w 2013r.) Quote
marta1624 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Funny są na mojej liście blisko początku, a po rekomendacji że się odbija od śniegu- numer 1 :D Zdjęcia super :loveu: Quote
rashelek Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Ciap zgina łapki jak prosi, i tak potraf na serio długo siedzieć. A ten czas się wydłuża od poziomu smakowitości w ręce Dziurki po zębach to nie problem. My mamy jedną na pół objedzoną, a reszta z małymi dziurkami. Ahahahaha to też ja się zdziwiłam, ze Miczka tak zapierdziela za Sumplastami, jak Ciap przyniósł z 5 razy i stękał o funny. Ja kupowałam jak było grupowe zamówienie na FB. I zostało mi z tego jeszcze 3 nieużywane. Na razie na dobitkę jest dotychczasowa 2-3. Ale te piłki mają już ponad 1,5 roku i dzień w dzień ich używamy Bo tak gdzieś tyle czasu temu je kupowałam (bo Gandzik miał już swoją na sznurku na zlocie w 2013r.) Musisz mu zrobić fotkę w tej pozycji, chcę to zobaczyć! :) No my aktualnie ciągle używamy jednej, tej czerwonej i nie jest pogryziona ani objedzona, a też używana codziennie :) Muszę na jesień kupić jeszcze ze dwie, ale na fun4dog nie ma już tych dwukolorowych :< Już nie zapierdziala :D Zresztą sama się starałam, żeby wyeliminować Sumplasty, bo przy strasznym nakręceniu na nie Miczka mózg traciła całkowicie i strasznie mnie to denerwowało. Z Funny tak nie ma, nakręca się, ale mózg pracuje ;) To u Was już bardzo długo są "na chodzie" te piłki! To dobrze, nasze może też tyle posłużą :D Funny są na mojej liście blisko początku, a po rekomendacji że się odbija od śniegu- numer 1 Zdjęcia super Serio, serio, odbijają się! Wiadomo, góra raz czy dwa, ale JEDNAK! Do tej pory wszystkie nasze piłki zapadały się w śnieg i ciężko było je znaleźć... Wygląda na to, że powoli wychodzimy z cieczkowego marazmu. Miczka zaczęła normalnie jeść i, co najważniejsze, znowu nakręca się na zabawę i interesuje piłeczkami! Nareszcie, bo już miałam dosyć jej zachowania, w cieczce robi się z niej taka typowa rozmemłana suka, nie znoszę tego ;) A tak poza tym, to zima nam uciekła na 3 dni, ale dzisiaj znowu spadł śnieg. Wszystko fajnie, tylko jest na plusie i już się topi :lol: Quote
kalyna Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 My też ciągle tylko różowych, bo ich najwięcej w paczce było. Nieruszoną mamy niebieską, niebosko-białą i żółto-różową. I zależy gdzie się kupuje, bo kiedyś kupiłam 2 i całkiem innej jakości były niż te z hurtowni. Chropowate, twardsze, szybciej brud łapiące. Te wywaliłam, bo mnie wkurzały. Długo, bo praktycznie codziennie są używane w przypadku Ciapka. wygląda jak ostatnia sierota... http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2047/DSC_0120_zpsf3015963.jpg Quote
rashelek Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Hejka Miczka zaczyna jarzyć Mózg jej wraca na miejsce, Cekinowi też, także wracamy do normalności :) My też ciągle tylko różowych, bo ich najwięcej w paczce było. Nieruszoną mamy niebieską, niebosko-białą i żółto-różową. I zależy gdzie się kupuje, bo kiedyś kupiłam 2 i całkiem innej jakości były niż te z hurtowni. Chropowate, twardsze, szybciej brud łapiące. Te wywaliłam, bo mnie wkurzały. Długo, bo praktycznie codziennie są używane w przypadku Ciapka. wygląda jak ostatnia sierota... http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2047/DSC_0120_zpsf3015963.jpg A my mamy jeszcze żółtą, to teraz na śnieg w ogóle się nie nadaje ;) Ooo te dwukolorowe strasznie mi się podobają, gdzie udało Ci się je dostać? To może jakieś podróbki Ci się trafiły, skoro takie zupełnie inne od pozostałych? :hmmmm: Haha uroczo wygląda, co Ty chcesz! Siemka Hej hej :D A u nas od wczoraj ciągle syyypie śnieg :D Ale jest ciepło, także szybko się topi. Mam nadzieję, że wyjdzie słońce zanim cały zejdzie, bo przydałoby się jeszcze trochę zimowych zdjęć. Bo pewnie już więcej nie spadnie w tym roku ;) Czekam dzisiaj na kuriera z Zooplusa, ale nic ciekawego w paczce, bo karma dla Miczelskiego i smaki dla obydwu. Za to pod koniec miesiąca najpewniej będziemy zamawiać jeszcze dla Poczwara worek ProPlanu i przy okazji od razu wezmę dla suczy prezent urodzinowy, bo po co mamy czekać do marca :lol: Ona się i tak na kalendarzu nie zna, a ucieszymy się wcześniej :P Quote
marta1624 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Haha w marcu możesz kupić drugi prezent :p U mnie też śnieżnie, fajnie :)) Quote
kalyna Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 A my mamy jeszcze żółtą, to teraz na śnieg w ogóle się nie nadaje ;) Ooo te dwukolorowe strasznie mi się podobają, gdzie udało Ci się je dostać? To może jakieś podróbki Ci się trafiły, skoro takie zupełnie inne od pozostałych? :hmmmm: Haha uroczo wygląda, co Ty chcesz! No pisałam, jak było zamówienie grupowe. Wtedy to zamówiłam więcej i do teraz mamy. Zamówienie z hurtowni na FB. Podejrzewam, ze jakaś stara seria czy coś. sieroctwo i tyle :lol: Quote
Guest TyŚka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Cześć :) U nas zima od jakiegoś czasu, hyhyhy :p Oby ten stan się utrzymał jak najdłużej. Co do zakupów - niedługo kundel ma urodziny, a ja nie wiem co mu kupić... chyba skończy się na kabanosach... i uwaga, smyczy automatycznej. Tylko jestem w tym temacie całkiem zielona i nie wiem jaką kupić (w końcu jestem przeciwniczką automatów ;p) Quote
marta1624 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 My też niedługo urodziny... Czas coś zamówić :p Tyś wg własnych preferencji, ja wolę taśmową :) Ale dużo osób woli linkę, więc chyba nie pomagam :D Quote
rashelek Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Haha w marcu możesz kupić drugi prezent U mnie też śnieżnie, fajnie Drugiego już nie dostanie, bo teraz szykuje jej się niezły wypas :D W końcu 5 urodziny, to musi być coś super! No pisałam, jak było zamówienie grupowe. Wtedy to zamówiłam więcej i do teraz mamy. Zamówienie z hurtowni na FB. Podejrzewam, ze jakaś stara seria czy coś. sieroctwo i tyle A ja to sklerozę mam, trzeba mi pisać po trzy razy :D Jakbyś miała cynk, że znowu jest takie organizowane, to daj znać :) Całkiem możliwe, ale to aż dziwne, że takie były inne. Słodziachna sierotka :loveu : Cześć U nas zima od jakiegoś czasu, hyhyhy Oby ten stan się utrzymał jak najdłużej. Co do zakupów - niedługo kundel ma urodziny, a ja nie wiem co mu kupić... chyba skończy się na kabanosach... i uwaga, smyczy automatycznej. Tylko jestem w tym temacie całkiem zielona i nie wiem jaką kupić (w końcu jestem przeciwniczką automatów ;p) Mnie to słoneczka brakuje, nawet może być ten śnieg i zimno, ale czemu ciągle tak pochmurno... Bo że tęsknię za wiosną to nie ma co mówić, żeby mnie Alina nie zabiła :lol: Z kabanosów na pewno się Morus ucieszy, nie mam wątpliwości :D My też niedługo urodziny... Czas coś zamówić Tyś wg własnych preferencji, ja wolę taśmową Ale dużo osób woli linkę, więc chyba nie pomagam Masz już jakieś plany na prezenty? :D Wymyśliłam sobie dzisiaj, że skoro Mika dostanie prezent urodzinowy wcześniej, to Cekin też by mógł. Chciałam mu kupić Konga, najlepiej tego Extreme, tylko cena... No troszkę zaporowa :) Nie wiecie, czy ten zwykły czerwony wytrzyma takie mocne zębiska i szczękę krokodyla? Zapomniałam wrzucić fotek z piłeczkowania! Także łapcie na dobranoc :) Quote
Recommended Posts