Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super - że ktoś jeszcze pamięta o plakatach :multi:
postaram się przygotować nowy - ze zdjęciami na trawie, a nie na śniegu ;) -bo trzeba próbować dalej..!

• 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja Cię przywitam po urlopie, ale wyobraź sobie piesku, że kogo bym nie zaczepiła delikatnie w Twojej sprawie, to wypominają Ci wiek - chyba sądzą po sobie, bo Ty to jesteś w doskonałej formie, sami by chcieli być w takiej!

Posted

Dzisiaj do adopcji poszła przyjaciółka Huzara.
A na jej miejsce została przeniesiona sunia szczeniaczka....która była kilka boksów dalej, taka szalona
:evil_lol:

Posted

Ojejku, a to się teraz Huzar rozbryka - jeszcze bardziej niż dotąd :evil_lol:
Fajnie, że tej małej wreszcie się udało - mam nadzieję, że to "zajawka" zmian w tym boksie (i że następny wyjdzie Huzar ;-))

PS. Jak to dobrze, że od razu dali mu nową koleżankę, żeby biedak nie płakał :loveu:

Posted

Marka napisał(a):
Ojejku, a to się teraz Huzar rozbryka - jeszcze bardziej niż dotąd :evil_lol:

Oj tak.........bo szczeniorka ma na 100% ADHD :evil_lol:
Marka napisał(a):
Fajnie, że tej małej wreszcie się udało - mam nadzieję, że to "zajawka" zmian w tym boksie (i że następny wyjdzie Huzar ;-))

Oby...oby.......może teraz mu się poszczęści......trzymam nadal kciuki za HUZARKA

Marka napisał(a):
PS. Jak to dobrze, że od razu dali mu nową koleżankę, żeby biedak nie płakał :loveu:

No z nią to na pewno nudzić się nie będzie :cool3:

Posted

ania14p napisał(a):
Huzar na początek, on już stanowczo za długo czeka!

Racja Aniu...........stanowczo za długo już czeka............:shake: :-(
Może w końcu los się do niego usmiechnie.
Udało się Brandonkowi.......i jego narzeczonej........więc może wreszcie Huzarek będzie miał szczęście.

Posted

Wiele starszych psów znalazło domy, wczoraj mielecki Grom, po ok. dwóch latach czekania pojechał na tymczas ze wskazaniem na dom docelowy, sochaczewski Lisek, Baron i wiele innych też już w swoich domkach i tylko Huzar ciągle czeka, to musi się zmienić :mad:!

Posted

Ten pies jest tak piękny tylko u boku człowieka. W boksie cały jego psi urok ulatuje, zostaje zwykła kupka nieszczęścia czekająca na nowy ludzki gest ze strony człwieka.

Posted

Huzarek to bardzo mądry pies :loveu:
Kocha całym sercem.........mam nadzieje, że wkrótce i jego ktoś pokocha całym sercem.
Do zobaczenia w niedzielę Huzarku.

Posted

Mareczko udało się naszej azorkowej Szarej na adopcję (a nie oszukujmy się, jej szanse były znikome przez jej ogromny strach przed ludźmi) to i HUZARKOWI musi się nareszcie udać........nie ma innej opcji :shake:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Mareczko udało się naszej azorkowej Szarej na adopcję (a nie oszukujmy się, jej szanse były znikome przez jej ogromny strach przed ludźmi) to i HUZARKOWI musi się nareszcie udać........nie ma innej opcji :shake:

Szara nie bała się ludzi - ona na początku bardzo bała się smyczy, a potem po prostu przestała w ludzi wierzyć...
A Huzar ciągle wierzy - i co? i nic... :-(

Posted

luka1 napisał(a):

Ludzie to piękny, energiczny pies no niech go ktoś wreszcie pokocha!

Racja.....100% racja............aż szkoda patrzeć jak taki wspaniały pies tak marnieje w schronisku..........:shake: :shake: :shake:
Huzarek jest po prostu kochany....w pełnym tego słowa znaczeniu.

Posted

Gdy tam byłm ostatnio, Huzar wyśiznął się z boksu jednak na polecenie "na miejsce" grzecznie wrócł. I tylko ten wyrzud w oczach i jakby "łza wielka jak jezioro łabęzie".

Posted

[quote name='Lupi']Bardzo, bardzo bym chciała szczęścia dla Huzara - piękny pies!!
Namawianie męża zaczęłam (na trzeciego psa :roll:)....
Nie wiem jak to dalej będzie - bo chociaż warunki pozwalają to zgoda w domu wszystkich mile widziana. Bosz.... A to taki beton....

Mogę dać sobie obciąć rękę, że gdyby Twój maż zobaczył Huzarka :loveu: "na żywo" to nie odjechałby bez niego z naszego schroniska........Huzar to pies stworzony do kochania ludzi i wszystkiego co go otacza.....kiedy podchodzę do jego boksu to drepcze z łapki na łapę ze szczęścia, że widzi człowieka :-(....jemu do szczęścia wiele nie potrzeba.....bo jemu wystarczy dać samego siebie i On będzie szczęśliwy aż pod niebiosa.........bo człowiek to jest "to" co HUZAR kocha najbardziej na świecie!!!

Posted

luka1 napisał(a):
Czy Huzar pospacerował dziś poza boksem?

Niestety :shake: :shake:

Ale dostały dzisiaj ode mnie wszystkie psiaki trawkę do jedzenia(Huzar oczywiście też).........robiłyśmy foty psiakom(musiałyśmy powyprowadzać z boksów) aby pozakładać im wątki......ale jutro na pewno załapie się na spacerek z Bodziulką i AśkaK.

Posted

Kilka razy rozwieszałam plakaty u siebie ale nic. Zero odezwu :( Dlaczego nikt nie chce tak wspaniałego psa? Gdyby nie moje koty wzięłabym Huzarka. Jak się ma już 3 psy to każdy następny nie robi różnicy :]

Posted

Przedwczoraj rozmawiałam z sympatyczną kobitką z Zakopanego, która mówiła, że chciała adoptować psa (do Sopotu chciała po niego jechać!) i dosłownie sprzed nosa ktoś go jej podebrał, a pies szukał domu na allegro przez... 2 lata!
I choć mam nadzieję, że Huzar nie będzie musiał czekać aż tyle - to jednak ta historia tchnęła we mnie nadzieję, że i w jego przypadku może kiedyś wreszcie przyjść ten dzień...
Oby tylko jak najszybciej....