Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taki optymizm na jego pysku to widać ale tylko wtedy, kiedy przed jego boksem stanie człowiek - bez ludzi Huzar usycha jak złamany kwiatek :-(

My byliśmy dzisiaj w Azorku po suczkę-pudliczkę, no ale nie mogło się obejść oczywiście bez spaceru z moim ulubieńcem - wzięliśmy więc Huzara i jego koleżankę i hasaliśmy nad rzeczką na łące - są zdjęcia i filmik, ale wstawię wieczorem ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marka']
My byliśmy dzisiaj w Azorku po suczkę-pudliczkę
po tą z Dachowej?
[quote name='Marka']no ale nie mogło się obejść oczywiście bez spaceru z moim ulubieńcem - wzięliśmy więc Huzara i jego koleżankę i hasaliśmy nad rzeczką na łące - są zdjęcia i filmik, ale wstawię wieczorem ;)
super :multi: czekamy z niecierpliwością na fotki i filmik z uśmiechniętym Huzarkiem i jego malutką koleżanką

Posted

Najpiękniejsze psisko-kundlisko świata się prezentuje :p

:loveu: :loveu: :loveu:

PS. Gdyby ktoś chciał zdobyć serce tego słodziaka - proszę do mnie dzwonić! 0-507920043 :p

Posted

Kobitki - filmiku to Wam chyba jednak nie pokażę, bo na tym filmiku to więcej mnie widać niż Huzara :eviltong: ;) (a to jednak ON szuka domu nie ja :lol:)

Posted

Marka napisał(a):
Kobitki - filmiku to Wam chyba jednak nie pokażę, bo na tym filmiku to więcej mnie widać niż Huzara :eviltong: ;) (a to jednak ON szuka domu nie ja :lol:)

:evil_lol: nic nie szkodzi :evil_lol: a może przy okazji i Ty się na jakiś większy domek załapiesz :eviltong:

Posted

asiamm napisał(a):
może przy okazji i Ty się na jakiś większy domek załapiesz :eviltong:

nie, dziękuję - mnie w moim jest bardzo dobrze ;) :lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
zawsze może być lepiej :diabloti: :evil_lol: ;)

dla mnie musiałby być drewniany - nie lubię "domów z betonu" ;-)
- ale zawsze mogę do Huzara przychodzić w gości :eviltong: ;)

Posted

Aniu - oczywiście, że dla Huzara każdy dom z kochającym Panem/Panią będzie dobry - te wymogi co do drewna to tylko mnie osobiście dotyczą, ale ja już mam swój drewniany dom ;)

Bodziulka napisał(a):
niech będzie i drewniany, ale np może być taki samosprzątajacy się :razz: z szybszym internetem :evil_lol:

Bodziulka, jak Ty dobrze znasz wszystkie moje bolączki... :-o :lol: zapomniałaś tylko o kuchni, na której by codziennie pojawiało się jakieś żarcie, którego ja nie musiałabym gotować :evil_lol:

Posted

Marka napisał(a):
Bodziulka, jak Ty dobrze znasz wszystkie moje bolączki... :-o :lol: zapomniałaś tylko o kuchni, na której by codziennie pojawiało się jakieś żarcie, którego ja nie musiałabym gotować :evil_lol:

musisz sobie lepiej TZeta wychować, żeby codziennie gotował :evil_lol:

Posted

ania14p napisał(a):
Jedzenie nie jest takie ważne, zawsze można podać suchą karmę :diabloti: !

:lol: nawet nie wiesz, jak często wzdycham, że nie ma czegoś takiego dla ludzi - granulek, które można by namoczyć w wodzie i zjeść raz dziennie, żeby uniknąć tego zawracania głowy związanego z pichceniem i napełnianiem żołądka tymi wszystkimi składnikami odżywczymi potrzebnymi do życia :cool3: :evil_lol:

Posted

ania14p napisał(a):
Huzarku, biegiem za Brandonkiem - cuda bywają na tym świecie!

Bywają Aniu bywają........do tej pory słyszę słowa pani Zyty jak zadzwoniła do mnie w sprawie Brandonka :multi:

Teraz czas na Ciebie Huzarku....tfu......nie zapeszam:cool3:

Posted

(fragment wiersza L.J.Kerna "Cztery łapy")

[SIZE=2]"Na tym świecie różnie bywa,
Zabawnie i dziwnie,
Raz jednostka jest szczęśliwa,
To znów wręcz przeciwnie.
W dżungli życia, w życia buszu
Zawsze ci pomogą
Cztery łapy,
Para uszu,
Oczy,
Nos
I ogon"

(Huzara ;)).