Marka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Taki optymizm na jego pysku to widać ale tylko wtedy, kiedy przed jego boksem stanie człowiek - bez ludzi Huzar usycha jak złamany kwiatek :-( My byliśmy dzisiaj w Azorku po suczkę-pudliczkę, no ale nie mogło się obejść oczywiście bez spaceru z moim ulubieńcem - wzięliśmy więc Huzara i jego koleżankę i hasaliśmy nad rzeczką na łące - są zdjęcia i filmik, ale wstawię wieczorem ;) Quote
asiamm Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Marka'] My byliśmy dzisiaj w Azorku po suczkę-pudliczkę po tą z Dachowej? [quote name='Marka']no ale nie mogło się obejść oczywiście bez spaceru z moim ulubieńcem - wzięliśmy więc Huzara i jego koleżankę i hasaliśmy nad rzeczką na łące - są zdjęcia i filmik, ale wstawię wieczorem ;) super :multi: czekamy z niecierpliwością na fotki i filmik z uśmiechniętym Huzarkiem i jego malutką koleżanką Quote
Marka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Najpiękniejsze psisko-kundlisko świata się prezentuje :p :loveu: :loveu: :loveu: PS. Gdyby ktoś chciał zdobyć serce tego słodziaka - proszę do mnie dzwonić! 0-507920043 :p Quote
volontariuszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 no właśnie! o filmiku to się już zapomniało :mad: Jak na swój wiek i schroniskowe warunki to on ma piekną sierść! :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gdzieś musi być ten wyśniony dom dla Huzara. A może i dla jego małej przyjaciółki... Fantastyczna z nich para! :loveu: Quote
Marka Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Kobitki - filmiku to Wam chyba jednak nie pokażę, bo na tym filmiku to więcej mnie widać niż Huzara :eviltong: ;) (a to jednak ON szuka domu nie ja :lol:) Quote
asiamm Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Marka napisał(a):Kobitki - filmiku to Wam chyba jednak nie pokażę, bo na tym filmiku to więcej mnie widać niż Huzara :eviltong: ;) (a to jednak ON szuka domu nie ja :lol:) :evil_lol: nic nie szkodzi :evil_lol: a może przy okazji i Ty się na jakiś większy domek załapiesz :eviltong: Quote
Marka Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 asiamm napisał(a):może przy okazji i Ty się na jakiś większy domek załapiesz :eviltong: nie, dziękuję - mnie w moim jest bardzo dobrze ;) :lol: Quote
Bodziulka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 zawsze może być lepiej :diabloti: :evil_lol: ;) Quote
Marka Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Bodziulka napisał(a):zawsze może być lepiej :diabloti: :evil_lol: ;) dla mnie musiałby być drewniany - nie lubię "domów z betonu" ;-) - ale zawsze mogę do Huzara przychodzić w gości :eviltong: ;) Quote
Bodziulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 niech będzie i drewniany, ale np może być taki samosprzątajacy się :razz: z szybszym internetem :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Nieważe jaki dom - mały, duży, drewniany, betonowy, ważne, zeby w środu był pies do kochania :loveu: Na przykład Huzar - pies z wielkim sercem do kochania! Quote
Marka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Aniu - oczywiście, że dla Huzara każdy dom z kochającym Panem/Panią będzie dobry - te wymogi co do drewna to tylko mnie osobiście dotyczą, ale ja już mam swój drewniany dom ;) Bodziulka napisał(a):niech będzie i drewniany, ale np może być taki samosprzątajacy się :razz: z szybszym internetem :evil_lol: Bodziulka, jak Ty dobrze znasz wszystkie moje bolączki... :-o :lol: zapomniałaś tylko o kuchni, na której by codziennie pojawiało się jakieś żarcie, którego ja nie musiałabym gotować :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Marka napisał(a):Bodziulka, jak Ty dobrze znasz wszystkie moje bolączki... :-o :lol: zapomniałaś tylko o kuchni, na której by codziennie pojawiało się jakieś żarcie, którego ja nie musiałabym gotować :evil_lol: musisz sobie lepiej TZeta wychować, żeby codziennie gotował :evil_lol: Quote
ania14p Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jedzenie nie jest takie ważne, zawsze można podać suchą karmę :diabloti: ! Quote
Marka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 ania14p napisał(a):Jedzenie nie jest takie ważne, zawsze można podać suchą karmę :diabloti: ! :lol: nawet nie wiesz, jak często wzdycham, że nie ma czegoś takiego dla ludzi - granulek, które można by namoczyć w wodzie i zjeść raz dziennie, żeby uniknąć tego zawracania głowy związanego z pichceniem i napełnianiem żołądka tymi wszystkimi składnikami odżywczymi potrzebnymi do życia :cool3: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 a gorące kubki i warzywka w proszku :evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ania14p napisał(a):Huzarku, biegiem za Brandonkiem - cuda bywają na tym świecie! Bywają Aniu bywają........do tej pory słyszę słowa pani Zyty jak zadzwoniła do mnie w sprawie Brandonka :multi: Teraz czas na Ciebie Huzarku....tfu......nie zapeszam:cool3: Quote
Anashar Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A może zawalić Allegro aukcjami z Huzarem? :lol: Quote
Anashar Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 To ja dodaje od siebie ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=216380492 Quote
Marka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 (fragment wiersza L.J.Kerna "Cztery łapy") [SIZE=2]"Na tym świecie różnie bywa, Zabawnie i dziwnie, Raz jednostka jest szczęśliwa, To znów wręcz przeciwnie. W dżungli życia, w życia buszu Zawsze ci pomogą Cztery łapy, Para uszu, Oczy, Nos I ogon" (Huzara ;)). Quote
Ziutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Wymiziałam dzisiaj Huzarka od Was....co prawda przez kraty...ale wymiziałam.... Quote
Marka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Ja postaram się zorganizować w ten weekend, ale nie wiem jeszcze czy w sobotę czy w niedzielę ;) Quote
Recommended Posts