Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mania czuje się zaskakująco dobrze. Za to przyjechała z operacji chuda jak badyl, z wystającymi żebrami.
Ładniej też się zachowywała. Nie wiem, czy to efekt działania środków, czy ulga bez brzucha.
Najpierw myslałam, ze chirurg żartuje, jak powiedział, ile szczeniąt było w brzuchu. Dlatego wyglądała, jak przed porodem.

Za tą operację do zapłacenia jest faktura w wysokości 324 zł. Zglosilam ją do sterylkowej skarbonki, ale prosiłabym, że jesli ktoś może, to fajnie byłoby na sterylkę zrobic jakiś bazarek, żeby choc cześć zwrócić, bo to spora kwota. Niestety, zabieg w takim stanie jest powazny i nie każdy lekarz się tego podejmie.

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Gdyby kogoś interesował stan Mani, to czuje się zaskakująco dobrze. Za to przyjechała z operacji chuda jak badyl, z wystającymi żebrami.
Ładniej też się zachowywała. Nie wiem, czy to efekt działania środków, czy ulga bez brzucha.
Najpierw myslałam, ze chirurg żartuje, jak powiedział, ile szczeniąt było w brzuchu. Dlatego wyglądała, jak przed porodem."

Dzielna,maleńka dziewczynka...teraz bedzie tylko lepiej:lol:nabierze wagi,odpocznie po tych koszmarnych przezyciach. Ale 10 płodów:crazyeye:taka malizna...podejrzewam,że by nie przezyła porodu:shake:

Posted

Rita60, ona pewnie nawet nie donosiłaby tej ciązy. Jak się odblokowała to nic nie robiła, tylko jadła. mama dziwiła się, czemu tak szaleje przy miskach, a ona miała tyle do wykarmienia.

Przy okazji na nużeńca polecam kapiele boraksowe. Przepis na nie na forum w odpowiednim dziale. niedrogie, a najbardziej skuteczne ze znanych mi sposobów.

Posted

Podziwiam was obydwie za to co zrobiłyście dla psich istot i należy Wam się duży szacunek i uznanie. I jeśli tylko będę miała możliwość wspomogę Was groszem dla Waszych tymczasów i biednych bid którym pomagacie

Posted

To jest żałosne.Fajnie sie "pomaga" cudzymi rękami,cudzym czasem i zrzucaniem wyrzutów sumienia na ogół przy pomocy zrobienia wątku.
Nie będę komentować,bo szkoda czasu,a mówienie o Damie,to już porażka.Doskonale pamiętam,jaki to był pies .

Posted

[quote name='Mysza2']Dziewczyny kochane, obie robicie tyle dobrego dla psów, mam dla Was obu wiele uznania i szacunku, znam was z wielu wątków i obie zasługujecie na same pozytywne słowa. Proszę, dogadajcie się, pousuwajcie te wszystkie posty i skupmy się na zabezpieczeniu Mani, zebraniu deklaracji na DT, pliiiizzzzz.
Jestem już stara baba i uwierzcie mi nie wolno wydawać pochopnych sądów o kimkolwiek na bazie : "bo usłyszałam", albo "bo ktoś powiedział".
Naprawdę tak łatwo kogoś skrzywdzić, przyczepić łatkę, która znowu stanie się bazą do kolejnego "bo słyszałam", a ziarnka prawdy w tym może nie być. Obie pomogłyście Mani (nie tylko Wy oczywiście bo Kati, Mama i mąż Jaagi) i to jest najważniejsze. Bardzo Was proszę, zgódźcie się wszystkie na pousuwanie tych wszystkich postów od samego początku. Ja swój też z przyjemnością usunę. Pliiiiizzzz.
Dzięki Wam wszystkim nie mamy kolejnych 10 bezdomnych szczeniaków.

A ja proponuję z tych nerwowych postów zrobić bazarek;). Kto chce niech wybierze post od #64 i zapłaci 5zł za jego usunięcie.
Proszę o wskazanie na które konto wpłacać.
Ja zaczynam zapłacę 5zł za post nr 94 :lol:

Posted

wegielkowa napisał(a):
A ja proponuję z tych nerwowych postów zrobić bazarek;). Kto chce niech wybierze post od #64 i zapłaci 5zł za jego usunięcie.

A mnie się ten post najbardziej spodobał i dam 7 zł na szczęście, żeby został.

Posted

wegielkowa napisał(a):

Moje są wykasowane już lub edytowane.