Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny rozsyłajcie Fb po znajomych, samo udostępnianie to za mało, ja rozesłałam. Wstawcie też w treści wydarzenia link do dogomanii to trochę ciotek z dogo trafi tu przez FB.
Zapiszcie ode mnie 10 zł stałej, nie możemy mamy Jaagi zostawić z problemem, nie mam słów dla niej. Taka błyskawiczna pomoc bez pytania czy będzie za co. Jaaga ukłony dla mamy:)

Posted

Bardzo dziekuję za zainteresowanie i pomoc.

Mama nazwała ją Mania. Nie bede narzucac imienia.

Kto bedzie jej skarbnikiem? Dostałam na PW pytanie o konto, nie wiem co odpisać. Tu tez trzeba podać. Ja się nie podejmę, bo mam już sporo rozliczeń.

Mania w domu zachowuje się już poprawnie, na spacerach dalej pełzanie. Apetyt ma teraz wilczy, ale nic dziwnego, przy takim brzuchu i wystających żebrach nadrabia.

Jutro zabieg.

Posted

Konto na razie podałam swoje i tu i na FB , ale jak by ktoś inny chciał zbierać , było by super , ja już się gubię na tyle psów zbieram .

Porozsyłałam trochę zaproszeń , dzisiaj będę rozsyłać dalej .

Posted

Własnie pojechała na zabieg. wieczorem bedzie do odebrania.
Anja, masz moje konto? Prosze o przelanie 40 zł na paliwo. Do Chorzowa trzeba jechać 2 razy.

Posted

[quote name='Jaaga']Własnie pojechała na zabieg. wieczorem bedzie do odebrania.
Anja, masz moje konto? Prosze o przelanie 40 zł na paliwo. Do Chorzowa trzeba jechać 2 razy.

Nie mam , podeślij mi , a możesz poczekać dwa , trzy dni bo cały czas czekam na wpłaty z FB i tu od jagpie , mam nadzieję , że jutro dojdą .

A jak sunia się czuje ??

Posted

Jaaga napisał(a):
Anja2201, przez ciebie Mania jest ostatnim psem, którego zaproponowałam mamie na DT i ja raczej tez juz nie bedę ich brała, bo czuje się wykorzystywana.

Załozyłas Mani wątek, kiedy zobaczyłaś ja w lesie, zostawiłaś tam, bo napisałlas, że nie masz jak pomóc.
Apelowałas o pomoc, zeby suczka nie urodziła gdzieś w rowie.
Dla mnie to była sytuacja patowa, więc nakloniłam moją mame, starsza, schorowaną kobiete, żeby zgodziła się wziąc jeszcze jednego psa w beznadziejnej sytuacji. Zgłosiłam na sterylizację, a tu rózne osoby informują mnie, ze prowadzisz hotelik, gdzie kasujesz 400-600 zł od psa.

Nie sądzisz, że zachowałaś się co najmniej nieładnie? Psami za kasę zajmujesz się, a dla tej szukałas kogos naiwnego. Przecież sama ją znalazłaś i nie miałas tyle przyzwoitości, żeby wziąć do siebie i zająć się nią?

Suczka jest już po zabiegu. Miała ok. 10 płodów, była w połowie ciąży. Największy kłopot z glowy.

Proszę, poszukaj jej innego DT lub weź ją do siebie po wyjęciu szwów.

Mam nadzieje,że to żart.Jestem w szoku.
Tutaj ludzie denerwowali się,żeby tylko suczka nie urodziła gdzieś w rowie,a Ty miałaś możliwości jej pomóc.
Jaaga umiłowała sie ,mając tyle zwierzaków.
To trzeba mieć tupet !

Posted

[quote name='erka']Zaproponowała po Twoim dramatycznym apelu i nie dlatego ,że ma miejsce, tylko nie wyobrażała sobie, żeby sunię tuż przed porodem zostawic bez pomocy.
Co do Twoich pytań z wykrzyknikiem, to chyba żartujesz, komu by przyszło do głowy,żeby zadawać pytanie proszącemu o pomoc dla psa, czy aby sam nie prowadzi hotelu:cool3:.

I wiadomo,że jak będziesz prowadzić taką działalność, to nie będziesz tego robić za darmo, bo poniosłas koszty, musisz płacic podatek, ale jeżeli by to mial byc hotel dogomaniacki, to cena 400-600 zł za psa mies., to chyba jednak lekka przesada.
Ale jeżeli już chce sie tak zarabiać na bezdomniakach, to trochę nieelegancko jest wykorzystywać innych i umieszczać u nich psy na darmowych dt.

Erka idealnie to ujęła