Asiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 A tak przy okazji... Mały OT: Zapraszam na mój bazarek dla 2 szkieletorków... http://www.dogomania.pl/threads/2117...1#post17351121 Pzdr. Quote
Mysza2 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Dziewczyny rozsyłajcie Fb po znajomych, samo udostępnianie to za mało, ja rozesłałam. Wstawcie też w treści wydarzenia link do dogomanii to trochę ciotek z dogo trafi tu przez FB. Zapiszcie ode mnie 10 zł stałej, nie możemy mamy Jaagi zostawić z problemem, nie mam słów dla niej. Taka błyskawiczna pomoc bez pytania czy będzie za co. Jaaga ukłony dla mamy:) Quote
Jaaga Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Bardzo dziekuję za zainteresowanie i pomoc. Mama nazwała ją Mania. Nie bede narzucac imienia. Kto bedzie jej skarbnikiem? Dostałam na PW pytanie o konto, nie wiem co odpisać. Tu tez trzeba podać. Ja się nie podejmę, bo mam już sporo rozliczeń. Mania w domu zachowuje się już poprawnie, na spacerach dalej pełzanie. Apetyt ma teraz wilczy, ale nic dziwnego, przy takim brzuchu i wystających żebrach nadrabia. Jutro zabieg. Quote
Mysza2 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 na FB też proszą o nr konta http://www.facebook.com/event.php?eid=226138314096393 Quote
Tymonka Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Konto na razie podałam swoje i tu i na FB , ale jak by ktoś inny chciał zbierać , było by super , ja już się gubię na tyle psów zbieram . Porozsyłałam trochę zaproszeń , dzisiaj będę rozsyłać dalej . Quote
Tymonka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Mysza2 napisał(a):przelałam 30 zł Już dotarło :) Quote
Jaaga Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Własnie pojechała na zabieg. wieczorem bedzie do odebrania. Anja, masz moje konto? Prosze o przelanie 40 zł na paliwo. Do Chorzowa trzeba jechać 2 razy. Quote
Tymonka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 [quote name='Jaaga']Własnie pojechała na zabieg. wieczorem bedzie do odebrania. Anja, masz moje konto? Prosze o przelanie 40 zł na paliwo. Do Chorzowa trzeba jechać 2 razy. Nie mam , podeślij mi , a możesz poczekać dwa , trzy dni bo cały czas czekam na wpłaty z FB i tu od jagpie , mam nadzieję , że jutro dojdą . A jak sunia się czuje ?? Quote
Jaaga Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Suczka jest już po zabiegu. Miała ok. 10 płodów, była w połowie ciąży. Największy kłopot z glowy. Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jaaga napisał(a):Anja2201, przez ciebie Mania jest ostatnim psem, którego zaproponowałam mamie na DT i ja raczej tez juz nie bedę ich brała, bo czuje się wykorzystywana. Załozyłas Mani wątek, kiedy zobaczyłaś ja w lesie, zostawiłaś tam, bo napisałlas, że nie masz jak pomóc. Apelowałas o pomoc, zeby suczka nie urodziła gdzieś w rowie. Dla mnie to była sytuacja patowa, więc nakloniłam moją mame, starsza, schorowaną kobiete, żeby zgodziła się wziąc jeszcze jednego psa w beznadziejnej sytuacji. Zgłosiłam na sterylizację, a tu rózne osoby informują mnie, ze prowadzisz hotelik, gdzie kasujesz 400-600 zł od psa. Nie sądzisz, że zachowałaś się co najmniej nieładnie? Psami za kasę zajmujesz się, a dla tej szukałas kogos naiwnego. Przecież sama ją znalazłaś i nie miałas tyle przyzwoitości, żeby wziąć do siebie i zająć się nią? Suczka jest już po zabiegu. Miała ok. 10 płodów, była w połowie ciąży. Największy kłopot z glowy. Proszę, poszukaj jej innego DT lub weź ją do siebie po wyjęciu szwów. Mam nadzieje,że to żart.Jestem w szoku. Tutaj ludzie denerwowali się,żeby tylko suczka nie urodziła gdzieś w rowie,a Ty miałaś możliwości jej pomóc. Jaaga umiłowała sie ,mając tyle zwierzaków. To trzeba mieć tupet ! Quote
Tymonka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 .......................................................... Quote
Tymonka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 ....................................................... Quote
Tymonka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 .................................................................. Quote
ocelot Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 .................................................. Quote
Tymonka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 ...................................................... Quote
jusstyna85 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='erka']Zaproponowała po Twoim dramatycznym apelu i nie dlatego ,że ma miejsce, tylko nie wyobrażała sobie, żeby sunię tuż przed porodem zostawic bez pomocy. Co do Twoich pytań z wykrzyknikiem, to chyba żartujesz, komu by przyszło do głowy,żeby zadawać pytanie proszącemu o pomoc dla psa, czy aby sam nie prowadzi hotelu:cool3:. I wiadomo,że jak będziesz prowadzić taką działalność, to nie będziesz tego robić za darmo, bo poniosłas koszty, musisz płacic podatek, ale jeżeli by to mial byc hotel dogomaniacki, to cena 400-600 zł za psa mies., to chyba jednak lekka przesada. Ale jeżeli już chce sie tak zarabiać na bezdomniakach, to trochę nieelegancko jest wykorzystywać innych i umieszczać u nich psy na darmowych dt. Erka idealnie to ujęła Quote
Tymonka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 ......................................................... Quote
ocelot Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 ...................................................... Quote
Recommended Posts