kiiniaa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jak narazie romans się nie nawiązał a mieszkają razem już bardzo długo:cool3: Sed troszkę jej dokucza i to on rządzi w ich domostwie:razz: Quote
t_kasiek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 no to dobrze, ze Sed sie nie zakochał....ale nie wiadomo jak bedzie jak sunia dostanie cieczki..... Quote
kiiniaa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Jadę po południu do Teresina, postaram się zrobić parę fotek, nie obiecam że będą super bo jadę na wizytę zapoznawczą:razz: Quote
agniecha82x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 SED :loveu: YouTube - SED - przygarnij, pokochaj... Quote
t_kasiek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='agniecha82x']SED :loveu: YouTube - SED - przygarnij, pokochaj... WIELKIE DZIEKI !!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: moze akurat to pomoze znalesc domek :) Quote
kiiniaa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Wczoraj byłam w Teresinie, pogadałam z psiną, fotki zrobiłam ale w biegu, a Sed ciągle się ruszał... nie dałam rady nic więcej bo zabierałam innego psiaka do nowego domu. Następnym razem postaram się lepiej i może z lepszym sprzętem;) Quote
Lucyja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dzięki dziewczyny, że się troszkę tematem Seda zajęłyście. Każdy gest w jego sprawie może przybliży mu szansę na domek. Quote
Milady Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 FIlm jest super, tylko na końcu przydałby się jeszcze numer telefonu kontaktowego :) Quote
agniecha82x Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Milady napisał(a):FIlm jest super, tylko na końcu przydałby się jeszcze numer telefonu kontaktowego :) na pierwszej stronie watku nie znalazlam zadnych danych kontaktowych i dlatego tez ich nie zamiescilam, chyba ze przegapilam to przepraszam :oops: w takim razie poprosze nr tel. czy jakis inny kontakt to zamieszcze chociaz w opisie do filmiku. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Milady']...w ogłoszeniach możecie podawac mojego maila i nr tel [email protected] 602 850 467 Kopia z postu Milady. Quote
agniecha82x Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Kopia z postu Milady. dziekuje za informacje, kontakt juz dodany w opisie filmiku. Quote
t_kasiek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 agniecha82x napisał(a):dziekuje za informacje, kontakt juz dodany w opisie filmiku. dziekujemy :multi::multi::multi: Quote
wtatara Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 mam wspaniały tekst dla ogłoszeń Sedzika. Prześlę to będziedzie mogły ogłaszć Quote
t_kasiek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Mamus to podaj tutaj ten tekst to moze poodnawiałabym ogłoszenia Seda.... Quote
wtatara Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 nie da się tego skopiować- na tym tekscie jest jakaś reklama i jej nie usunę. Poprosiła o przesłanie na moja pocztę Quote
wtatara Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 DAJ MI SZNASĘ!!!!!!!!! Nazywam się Sed, mam ok. 4 lat, mieszkam w podwarszawskiej miejscowości. Jestem smutnym psiakiem, nikt nie chce potrzymać mnie za łapkę, pogłaskać. Tak bardzo pragnę poczuć bliskość człowieka, pomerdać ogonkiem na widok swego pana, pokazać jaki jestem fajny. Proszę daj mi szansę!!!! A O TO HISTRORIA SMUTNEGO PSA Sed mieszkał w okropnym, śmierdzącym boksie. Już nie pamięta jak to jest wychodzić na zieloną trawkę, odkrywać nowe zapachy biegać i hasać. Jest mu bardzo smutno bo nikt nie chce go przygarnąć. Ma dominujący charakter, najlepiej czuje się w śród damskiego towarzystwa przyjaznych suczek. Piesek jest nieufny w stosunku do ludzi, niema się co dziwić. Nikt go nie nauczył jak ufać , a może już nie pamięta jak to jest??????? Nie jest psem agresywnym, gdy poczuje bliskość z człowiekiem nie odstępuje go na krok, chowa się w cieniu jakby się bał ze ta chwila zaraz zniknie i znowu zostanie sam. Ładnie chodzi na smyczy, waży 25-30 kg, jest zaszczepiony, odrobaczony, odpchlony. Może ktoś zechce ofiarować temu psu miłość, szacunek, swój dom. Sed na to zasługuje, odwdzięczy się bezgranicznie. Pomórz mu proszę nie zostawiaj samego, Spójrz jaki jest piękny, widzisz te iskiereczki w oczach???? Obecnie Sed mieszka w kojcu, pilnuje posesji, lubi dzieci świetnie dogaduje się z 8 letnim chłopcem, nie ucieka. Czeka grzecznie na swego pana. Tysiąc razy woli dotyk ludzkiej ręki niż miskę pełną jedzonka. MOŻE TY BĘDZIĘSZ JEGO NAJWIĘKSZYM SZCZĘSCIEM!!!!!!!!!! DAJ MU SZANSĘ!!!!!!! zdjęcia się nie wkleiły ale to wkleicie.Dajcie potem link do ogłoszenia Quote
t_kasiek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 DAJ MI SZNASĘ!!!!!!!!! Nazywam się Sed, mam ok. 4 lat, mieszkam w podwarszawskiej miejscowości. Jestem smutnym psiakiem, nikt nie chce potrzymać mnie za łapkę, pogłaskać. Tak bardzo pragnę poczuć bliskość człowieka, pomerdać ogonkiem na widok swego pana, pokazać jaki jestem fajny. Proszę daj mi szansę!!!! A O TO HISTRORIA SMUTNEGO PSA Sed mieszkał w okropnym, śmierdzącym boksie. Już nie pamięta jak to jest wychodzić na zieloną trawkę, odkrywać nowe zapachy biegać i hasać. Jest mu bardzo smutno bo nikt nie chce go przygarnąć. Ma dominujący charakter, najlepiej czuje się w śród damskiego towarzystwa przyjaznych suczek. file:///C:/DOCUME%7E1/WANDAI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.jpg Piesek jest nieufny w stosunku do ludzi, niema się co dziwić. Nikt go nie nauczył jak ufać , a może już nie pamięta jak to jest??????? Nie jest psem agresywnym, gdy poczuje bliskość z człowiekiem nie odstępuje go na krok, chowa się w cieniu jakby się bał ze ta chwila zaraz zniknie i znowu zostanie sam. Ładnie chodzi na smyczy, waży 25-30 kg, jest zaszczepiony, odrobaczony, odpchlony. file:///C:/DOCUME%7E1/WANDAI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image004.jpg file:///C:/DOCUME%7E1/WANDAI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image006.jpg Może ktoś zechce ofiarować temu psu miłość, szacunek, swój dom. Sed na to zasługuje, odwdzięczy się bezgranicznie. Pomórz mu proszę nie zostawiaj samego, Spójrz jaki jest piękny, widzisz te iskiereczki w oczach???? file:///C:/DOCUME%7E1/WANDAI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image008.jpg Obecnie Sed mieszka w kojcu, pilnuje posesji, lubi dzieci świetnie dogaduje się z 8 letnim chłopcem, nie ucieka. Czeka grzecznie na swego pana. Tysiąc razy woli dotyk ludzkiej ręki niż miskę pełną jedzonka. MOŻE TY BĘDZIĘSZ JEGO NAJWIĘKSZYM SZCZĘSCIEM!!!!!!!!!! DAJ MU SZANSĘ!!!!!!! mam mały problem z fotkami - nie wiem ktore sa tutaj wstawione bo to nie sa fotki na zadnej stronie tylko wgrane z kompa..... Quote
wtatara Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kasiu wejdź na moją pocztę , one tam są Quote
Milady Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Fajnie by było, gdyby Kinii udalo się zamiescic nowe fotki Seda Quote
Paciucha Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 t_kasiek napisał(a): mam mały problem z fotkami - nie wiem ktore sa tutaj wstawione bo to nie sa fotki na zadnej stronie tylko wgrane z kompa..... Dobrze że tekst już jest, sorry ja nie umiem wklejać na dogo zdjęć w ogóle nie bardzo sie tu orientuję. Quote
wtatara Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 bardzo dobrze sobie radzisz na poczatku. Kiedy ja tam zaczęłam wstawiać fotki. Nauczymy Cię. Kasiu a Ty nie wymagaj od nowej koleżanki tak dużo Quote
t_kasiek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ja nie wymagam od nikogo na poczatku wklejania fotek, tzn Ty mamus mogłas to zrobić :D:D:D bardzo dziekuje za nowy tekst dla Seda - postaram sie we wtorek porobic nowe ogloszenia, bo na wtorek jestem z prmotorem umowiona i musze sie do tego spotkania przygotowac..... Quote
Recommended Posts