Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć. Wiele razy podawałam mój numer telefonu, więc można było chociaż sms napisać, to bym zajrzała tutaj. Jak napisałam Kinii Sed był na allegro wielokrotnie, zawsze w ofertach wyróżnionych, był w Gazecie Wyborczej ze zdjęciem, 2 razy w papierowym wydaniu Mojego Psa ze zdjęciem, kilkakrotnie w Ofercie tez ze zdjęciem, był ogłaszany na wielu poratalach w Internecie, byłam z nim na różnych eventach typu Dni Ziemi, gdzie był prezentowany na wybiegu jako piesek szukający domu i miał plakaty.

Aktualnie nie poszukuję mu aktywnie domu poza allegro. Wielkorotnie pisałam, że każda pomoc mile widziana i że w ogłoszeniach możecie podawac mojego maila i nr tel
[email protected]
602 850 467

Bardzo Wam dziękuję za pamięc o Sedziei za zaangażowanie :loveu:. Mam nadzieję, że odwiedzę Seda niedługo, to napiszę Wam co u niego słychać.

Posted

ale ten czas leci ..byłam u Seda w zeszłą sobotę. Aktualnie mieszka w kojcu z koleżanką - oczywiście niewysterylizowaną. Mam nadzieję, że nie będzie kłopotów ... ale Sed zadowolony jest bardzo i widać , że lubi swoich opiekunów tymczasowych :)
Sed prosił mnie, by Was pozdrowić:cool3: