Lucyja Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 idusiek napisał(a):a jak Sedzik ? Ta bida siedzi w boksie juz tyle czasu............:placz: i wszyscy go mają gdzies:placz: Nie wiem czemu, ale tak mało osób interesuje się losem Seda. A on potrzebuje naszej pomocy - reklamy, ogłoszeń i wogóle szukaniem domku. Quote
idusiek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 wiem, wiem a czy ty robisz jakies ogloszenia ?:oops: Quote
t_kasiek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ano ja sie martwie ale nic z tego nie wynika narazie :( Quote
kiiniaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Seda widuję w miarę systematycznie. Jest to bardzo komunikatywny i zrównoważony psiak, ale potrzebuje własnego konta i ludzkiego towarzystwa. Jego pobyt w hotelu opłaca ktoś prywatnie i do tej osoby mam pytanie czy mogę zająć się adopcją Seda i wydać go jak znajdzie się sensowny dom. Podkreślam ,że czas działa na jego niekorzyść Quote
t_kasiek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 bylo by fajnie gdyby ktos sie zajal jego adopcja.....ja probowalam dawac ogloszenia, ale to nie przynioslo rezultatu :( no a z krakowa tylko tyle moge :( Quote
Lucyja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Dobrze by było żeby ktoś zajął się adopcją Sedzika. Może jakieś nowe atrakcyjne foty mu zrobić. My na odległość z Krakowa niewiele możemy zdziałać. Quote
idusiek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 teraz to bym powiedziala, ze on wyglada gorzej niz na tych bannerkach :roll: Quote
t_kasiek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 no dokladnie - na odleglosc z Krakowa moglam tylko zrobic ogloszenia i to z tych fotek ktore mialam :( a przeciez on jest taki CUDOWNY !!!!!!!!! Quote
kiiniaa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 O.K ale kto jest za niego odpowiedzialny, pod czyją opieką jest ten pies? Quote
beam6 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jest pod opieką Stowarzyszenia Niczyje - wyrwany z Ostrowi dwa lata temu :shake: Quote
kiiniaa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 WIEM:angryy: Ktoś za niego płaci prywatnie i z tą osobą chcę ustalić adopcję Quote
beam6 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Nie zrozumiałam pytania sorki :oops: Z tego co pamiętam założycielka wątku ale nie mam pewności w 100% Quote
Lucyja Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 kiiniaa napisał(a):O.K ale kto jest za niego odpowiedzialny, pod czyją opieką jest ten pies? Wydaje mi się, że to Milady się nim opiekuje i chyba opłaca. Quote
kiiniaa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Niestety cisza :shake: Osoba najbardziej za niego odpowiedzialna milczy:shake: Samo dogo nic nie da... Quote
t_kasiek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 hop hop Sedziku !!!!!!!!!!!! A moze by sprobowac zadzwonic do osoby ktora sie Sedem zajmuje ???? Quote
Lucyja Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 kiiniaa napisał(a):Niestety cisza :shake: Osoba najbardziej za niego odpowiedzialna milczy:shake: Samo dogo nic nie da... No niestety, to że my zaglądamy nic nie da jeśli się konkretnie ktoś adopcją nie zajmie. Milady zaglądała na dogo. Nie wiem czemu teraz tak zamilkła. Quote
t_kasiek Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A moze trzeba napisac wiadomość na PW ???? Quote
t_kasiek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 t_kasiek napisał(a):A moze trzeba napisac wiadomość na PW ???? prosze napiszcie prywatna wiadomosc ..... :placz: Quote
kiiniaa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 t_kasiek napisał(a):prosze napiszcie prywatna wiadomosc ..... :placz: Napisałam i wysłałam Quote
Recommended Posts