t_kasiek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 nikt sie nie odezwal z ogloszen :( moge jeszcze poszukac portali i cos porobic..... :( Quote
t_kasiek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 i co - zadnego odzewu na ogloszenia ????? :( :( :( :( Quote
t_kasiek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Milady napisał(a):nikt się nie odezwał :placz::placz::placz::placz::placz: bede jeszcze szukac stron, gdzie wystawic Seda....nie poddam sie !!!!!!!! Quote
Lucyja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ja już nie wiem co ta za pech z tym naszym Sedzikiem. A może go przefarbowac na biało i wtedy będą się ludzie o niego bić :lol: Quote
t_kasiek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 i dalej cisza, tak ???? a moze jakies platne ogloszenia....wyróznione ??? juz sama nie wiem :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
wtatara Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 nie wiem dlaczego ale podobno czarne psy cięzko się adoptuje, więc gdyby mu mozna zmienic kolor sierści.. Quote
Hund Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Trzeba wymyśleć mocny tytuŁ który przyciągnie na dogo inne osoby, im więcej osób do szukania domu tym lepiej. Quote
Lucyja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Sedziku nie zapomniałam o Tobie, ale mam swojego pieska po operacji i musze go dopieszczać. Pokaż się wszystkim i szukaj domku. Quote
Hund Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Sed , psiak o starsznej przeszŁości szuka swoje miejsca na ziemi !!! Quote
wtatara Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Lucyja napisał(a):Sedziku nie zapomniałam o Tobie, ale mam swojego pieska po operacji i musze go dopieszczać. Pokaż się wszystkim i szukaj domku. a co się stało suni Quote
Lucyja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 wtatara napisał(a):a co się stało suni To nie suczka jest po operacji. Miałam na tymczasie pieska collie i został u mnie. Tak więc do Fiony dołączył Cortez. Wspaniały pies, którego ktoś potraktował w ten sposób, że przywiązał do drzewa w kolczatce i porzucil. No i Cortez okazało się, że ma dysplazję stawu biodrowego i musiał być operowany. Quote
Lucyja Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 t_kasiek napisał(a):ale juz dobrze ??? Minęło dopiero sześć dni od operacji, więc mój piesio jest jeszcze bardzo obolały. No i narazie chodzi na trzech łapkach. A co tam u Sedzika ? Czy choć ktoś się nim zainteresował ? Quote
t_kasiek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 mnie nie ma i nikt nie zaglada :( a mnie jeszcze chwile nie bedzie bo nie czuje sie najlepiej - jestem bardzo slaba (dzis wyszlam ze szpitala :() Quote
Milady Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Z Gutree napisał ktoś do mnie, ale z Krakowa. Pomimo moich zapewnień, że nie bedzie problemów z transportem już się nie odezwał. Quote
t_kasiek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 baaardzo szkoda :( :( :( ale ja sie nie poddam - zrobie jeszcze kilka ogloszen Seda !!!!! Quote
Hund Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Milady napisał(a):Z Gutree napisał ktoś do mnie, ale z Krakowa. Pomimo moich zapewnień, że nie bedzie problemów z transportem już się nie odezwał. Nadzieja zgasŁa :( Sedzie dlaczego ????? Quote
t_kasiek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Hund napisał(a):Nadzieja zgasŁa :( Sedzie dlaczego ????? oj nie !!!! ja sie nie poddam - w przyszlym tygodniu moge odswiezyc ogloszenia....a moze dodam jakies nowe na innych portalach.....musze cos zrobic !!!!!! Quote
Lucyja Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 t-kasiek w Tobie nadzieja !! Nie potrafię zroumieć czemu nikt tego psa nie chce. Quote
t_kasiek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ja wiem, ze nie umiem go tak zostawic......jutro pojawia sie ogloszenia na min jeszcze 5 portalach !!!!!! Quote
Milady Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Podziwiam siłę woli i wytrwałość T-kasiek :)))) Quote
t_kasiek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 no niestety tylko tyle moge ofiarowac Sedowi :( chcialabym wiecej...... Quote
Recommended Posts