Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja narazie mam na głowie kolaka ze schroniska w Częstochowie, ale myślę, że trzeba wpisac na wątku transportowym, że potrzebny transport na takiej trasie.
Sedzik ..... szukaj domku !!!

Posted

przepraszam Sedziku ze jeszcze nie zrobilam ogloszen ale weekand mi zlecial na kociakach....ale za chwilke siadam i robie.....tylko ja nie umiem ładnie pisac....moze ktos mi cos podpowie ??? :(

Posted

[FONT=Times New Roman]A to ma być wyciskacz łez czy raczej coś na wesoło?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tak na szybko napisałam na prośbę Lucynki w wersji ckliwej ;)[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Sed to smutek... Smutek nie miota się w krzyczącej rozpaczy. Smutek kryje się w oczach, głęboki i cichy, niemo tęskniący. Smutek zaufał i pokochał, a został wzgardzony i porzucony. Smutek nie jest mroczny i mściwy, bo wciąż ufa i wierzy, bo wciąż z radością wita człowieka z nadzieją na nowe, pogodne życie, bo wciąż wierzy, że życie jest piękne... [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ten smutek to żywa istota, od 2 lat czekająca na człowieka, który doceni i pocieszy. Sed wbrew losowi jest psem pogodnym, lubi dzieci, dogaduje się z suczkami. I tylko w oczach czai się smutek tęsknoty za domem...[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Jeśli może być, to dorzućcie jeszcze jakieś informacje o wieku, szczepieniach itp. A jeśli raczej na wesoło, to mogę spróbować coś napisać, ale dopiero po czwartku. [/FONT]