Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Milady']cyba nie musze podkreslać, że psiak potrzebuje swojego domu... nie wiem jak długo bede mogła opłacać jego hotel...:-(... minął już ponad rok.......[/quote]
Jestem w temacie Sedzika od początku. W życiu nie myślałam, że tak trudno mu będzie znaleźć dom.
Może ktoś do domu z ogrodem weźmie Sedzika jako stróża ?

Posted

Mamy bardzo podobnego psa w schronisku. Niestety też nie ma zainteresowania nim :(. Ale będziemy go ogłaszać gdyby tak kilka domków się zgłosiło...gdyby tak 2 dobre...Sed i Bambo mieli by domki...Tak sobie marzę.

Posted

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) dla Seda i tych którzy trzymają kciuki za jego domek !!!

Posted

Może święta odmienią smutny los Sedzika !!
Wszystkiego najlepszego na święta dla wszystkich, którzy się nim zajmują i którzy pragną odmienić jego los !!

Posted

[quote name='wtatara']to znaczy o jakiem pomocy myślisz. Ma myślę że może byśmy go poogłaszali na innych portalach, chyba że jest[/quote]
No własnie, żeby zrobić więcej reklamy Sedowi. Bo siedzi ten czarnulek cichutko i rzadko ktoś zagląda. Tak to on domku nie znajdzie :(
A może ma ogłoszenia, tylko my nie wiemy.

Posted

znalazłam wątek gdzie jest podane dużo portali
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859[/URL]
nigdy nie ogłaszałam oprócz Allegro ale wspólnie możemy spróbować

Posted

[quote name='Lucyja']A może by zrobić banerek z Sedzikiem. Przynajmniej więcej ludzi by tu zaglądało i może jakaś pomoc dla Sedzika by się znalazła.[/quote]

ja nie umiem robić banerów, a gdy prosiłam kilka osób, to przeszło bez echa:cool1:... no coz, warto go umieszczać w wielu miejscach, a może wreszcie się uda :)

Posted

[quote name='Milady']ja nie umiem robić banerów, a gdy prosiłam kilka osób, to przeszło bez echa:cool1:... no coz, warto go umieszczać w wielu miejscach, a może wreszcie się uda :)[/quote]
W tym rzecz, że ja też nie umiem robić banerów, ale spróbuję poprosić kogoś o pomoc. :)

Posted

Postarałam się coś zrobić. Nie mam już photoshopa, więc banner jest najprostszy, ale może się przyda... Niestety nic większego nie byłam w stanie wykonać(chodzi mi o większy pysk psa), bo zdjęcia były małe. Jeśli chcecie, abym coś popróbowała, to proszę podeślijcie mi na pw jakieś większe zdjęcia Seda.

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34556"][IMG]http://i29.tinypic.com/rw6w0p.jpg[/IMG][/URL]

[LEFT]Powodzenia piesku!
[/LEFT]
[/CENTER]