esperanza Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Staram się go proponować osobom, które szukają stróża. Może w końcu się uda. Quote
Lucyja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Milady']cyba nie musze podkreslać, że psiak potrzebuje swojego domu... nie wiem jak długo bede mogła opłacać jego hotel...:-(... minął już ponad rok.......[/quote] Jestem w temacie Sedzika od początku. W życiu nie myślałam, że tak trudno mu będzie znaleźć dom. Może ktoś do domu z ogrodem weźmie Sedzika jako stróża ? Quote
Milady Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 kto wie, może to podnoszenie watku coś da ? ;) Quote
Lucyja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Sedzik pokazuje mordkę w niedzielę. Może mnie ktoś zauważy !! Quote
Hund Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mamy bardzo podobnego psa w schronisku. Niestety też nie ma zainteresowania nim :(. Ale będziemy go ogłaszać gdyby tak kilka domków się zgłosiło...gdyby tak 2 dobre...Sed i Bambo mieli by domki...Tak sobie marzę. Quote
Milady Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 jakoś nie ma zainteresowania czrnuszkami :( Quote
Hund Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) dla Seda i tych którzy trzymają kciuki za jego domek !!! Quote
Lucyja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Może święta odmienią smutny los Sedzika !! Wszystkiego najlepszego na święta dla wszystkich, którzy się nim zajmują i którzy pragną odmienić jego los !! Quote
Lucyja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 A może by zrobić banerek z Sedzikiem. Przynajmniej więcej ludzi by tu zaglądało i może jakaś pomoc dla Sedzika by się znalazła. Quote
wtatara Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 to znaczy o jakiem pomocy myślisz. Ma myślę że może byśmy go poogłaszali na innych portalach, chyba że jest Quote
Lucyja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='wtatara']to znaczy o jakiem pomocy myślisz. Ma myślę że może byśmy go poogłaszali na innych portalach, chyba że jest[/quote] No własnie, żeby zrobić więcej reklamy Sedowi. Bo siedzi ten czarnulek cichutko i rzadko ktoś zagląda. Tak to on domku nie znajdzie :( A może ma ogłoszenia, tylko my nie wiemy. Quote
wtatara Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 znalazłam wątek gdzie jest podane dużo portali [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859[/URL] nigdy nie ogłaszałam oprócz Allegro ale wspólnie możemy spróbować Quote
Milady Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Lucyja']A może by zrobić banerek z Sedzikiem. Przynajmniej więcej ludzi by tu zaglądało i może jakaś pomoc dla Sedzika by się znalazła.[/quote] ja nie umiem robić banerów, a gdy prosiłam kilka osób, to przeszło bez echa:cool1:... no coz, warto go umieszczać w wielu miejscach, a może wreszcie się uda :) Quote
Lucyja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Milady']ja nie umiem robić banerów, a gdy prosiłam kilka osób, to przeszło bez echa:cool1:... no coz, warto go umieszczać w wielu miejscach, a może wreszcie się uda :)[/quote] W tym rzecz, że ja też nie umiem robić banerów, ale spróbuję poprosić kogoś o pomoc. :) Quote
Hund Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja też poproszę o banerek ;) może im więcej ludzi tym ktoś w końcu go zrobi ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Postarałam się coś zrobić. Nie mam już photoshopa, więc banner jest najprostszy, ale może się przyda... Niestety nic większego nie byłam w stanie wykonać(chodzi mi o większy pysk psa), bo zdjęcia były małe. Jeśli chcecie, abym coś popróbowała, to proszę podeślijcie mi na pw jakieś większe zdjęcia Seda. [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34556"][IMG]http://i29.tinypic.com/rw6w0p.jpg[/IMG][/URL] [LEFT]Powodzenia piesku! [/LEFT] [/CENTER] Quote
Hund Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Pinczerka dziękuję że tak szybko zareagowaŁaś na PW :loveu: Sed mam nadzieję że ktoś do Ciebie zerknie i Cię pokocha !!!!! Quote
Recommended Posts