t_kasiek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 dobrej nocki Sedziku....czemu nie mozesz sie polozyc przy łóżku swojego Pana/Pani ???? :( Quote
Lucyja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Pokaż się znów Sedziku, może ktoś Cię wypatrzy i zabierze do domku. Quote
Brucio Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 mnie sie dalej nie udaje wkleic Sedzika do podpisu :( Sprawdzam codziennie i nic.Pojawia sie strona z jakims errorem.No nic bede dalej probowac.Sedzik trzymaj sie :/ Quote
t_kasiek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 mialam ten sam error....ale w koncu sie udalo :) zeby sie ten domek w koncu znalazl :( Quote
Brucio Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 no,udalo sie , mam Sedzika w podpisie piekny a ciagle bez domu:( Quote
malgooska Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Kolejne psie nieszczęście :placz::placz::placz: Sed hopaj do domku!!!!!!!! Czarnulku na pewno gdzieś są przeznaczeni dla Ciebie ludzie... Tylko gdzie??? Quote
Lucyja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 malgooska napisał(a):Kolejne psie nieszczęście :placz::placz::placz: Sed hopaj do domku!!!!!!!! Czarnulku na pewno gdzieś są przeznaczeni dla Ciebie ludzie... Tylko gdzie??? On już tak długo czeka na domek :( Nikt nie chce tej bidulki :( Quote
t_kasiek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 a ja wciaz nie rozumiem czemu - przeciez on jest taki piekny !!!! Prosiłam juz, zeby osoba ktora załozyła watek dała na pierwsza strone jego aktualne zdjecia !!!!! Sa duzo ładniejsze niz te w ciemnej budzie....przestraszonego, nieufnego.... Quote
Lucyja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Biedny Sed przeżył koszmar w swoim życiu i należy mu się teraz troszkę ciepła i czułej ręki pana. Kto zechce dać mu to ciepło ? Quote
malgooska Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 To straszne, że ten wątek jest tutaj już tak długo i cały czas z takim samym tytułem :-( t_kasiek napisał(a):a ja wciaz nie rozumiem czemu - przeciez on jest taki piekny !!!! Prosiłam juz, zeby osoba ktora załozyła watek dała na pierwsza strone jego aktualne zdjecia !!!!! Sa duzo ładniejsze niz te w ciemnej budzie....przestraszonego, nieufnego.... Jak obejrzałam galerię to dokładnie takie samo pytanie mi się nasuneło.. Dlaczego?? Zgadzam się, że pierwsze zdjęcia na których pies jest bardziej zadbany i przede wszystkim szczęśliwszy na pewno przyciągną większą uwagę Lucyja napisał(a):Biedny Sed przeżył koszmar w swoim życiu i należy mu się teraz troszkę ciepła i czułej ręki pana. Kto zechce dać mu to ciepło ? To jest tak mało... Tylko ciepły kąt i kochająca szczerym secem osoba :-( A on na pewno się odwzajemni!! Quote
t_kasiek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 spróbuje napisac PW do osoby ktora załozyła watek....moze sie uda, zeby cos zmienic :( Quote
Hund Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Może oprócz zdjęć trzeba zmienić tytuŁ na bardziej drastyczny ....ja już nie wiem :( Quote
malgooska Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ............................................. hop Sedziku Quote
malgooska Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Podnoszę czrnulka... może wkońcu zostanie zauważony... :-( Quote
t_kasiek Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 nie wiem czemu nikt nie chce zmienic tych zdjec w pierwszym poscie....napisalam do osoby, ktora zalozyla watek PW, ale narazie bez odpowiedzi :( Quote
malgooska Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 To może napisać do moda?? chociaż tytuł by zmienił na jakiś bardziej przykuwający uwagę??... Bo zdjęc to raczej nie ma szans... Quote
Recommended Posts