Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj chciałam Sada przeprowadzić do nowych boksów, ale one niestety nie są zadaszone i Janusz twierdzi, że pies wyjdzie z kojca po siatce :roll:
Jeśli jest jakaś szansa na zabranie go ze schronisk, jestem jak najbardziej za, tylko proszę by pomoc się nie rozmyła, bo my fizycznie i finansowo nie mamy możliwości nad wszystkim czuwać ( mamy teraz Erwinkę, Emirkę, Leona, Lutka, Łapkę, Leonię, Chudego, Zirę, Mimi, Dudusia, Pumę i jeszcze jedną sunię-szczeniaka w domach tymczasowych )

Posted

Esperanzo droga, bardzo ważne jest czy Janusz WIDZIAŁ jak pies chodzi po siatce, czy to jego przypuszczenia są!!!

Sad nie ma szansę na domy, tylko na hotel, w którym aktualnie brakuje ciepłej budy. A co potem zobaczymy - albo buda pójdzie dalej dla innego potrzebujacego albo w rozliczeniu zostanie ;) teraz najwazniejsza jest buda no i WYMIERZENIE PSA.

Jak tylko aukcja się skończy wystawię tapety jako cegiełki na sprzedaż, ale oczywiście każda finansowa pomoc mile widziana. Hotel niestety kosztuje :roll:

Posted

do góry!

pieniądze na budę dla Sada bardzo potrzebne!
on nie może tak żyć....
[QUOTE][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/9704/141791218zt7.jpg[/IMG][/QUOTE]

Posted

Poproszę dziewczyny, by wymierzyły Sada i poszukam mu w weekend budy :multi:

Jak tylko zostaną podjęte ostateczne decyzję podam numer konta :cool3: na budę i hotelik.

A ja mam kolejne wieści, Sad jest zaszczepiony i odrobaczony, a jutro będzie miał super obróżkę przeciw pasożytom. Trzymaj się psiaku!!! Tyyle ludzi już myśli o Tobie.....

[SIZE=1]A teraz ciekawostka. Dostaję mnóstwo maili z allegro, głównie oburzonych i z prośbą "niech pani mu pomoże". A dzisiejszy Wam zacytuję[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[I][SIZE=1]Najchetniej zamklabym ciebie ty gnoju do tej klatki
"jak traktujesz zwiezeta tak ciebie ludzie tez kiedys potraktuja
zebys tez kiedys we wlasnych gownach lezal i zdychal"[/SIZE][/I]
[SIZE=1][/SIZE]

Posted

Taki brak zrozumienia sytuacji jest nie tyle zabawny, co tragiczny, no chyba że przekażemy wiadomość tym, co warunki w jakich pies przebywa zadbali.
Odnośnie niechęci do innych psów oraz ewentualnego chodzenia po siatce przekazuję to, co Janusz mówił. Chyba czas, by to sprawdzić w rzeczywistości

Posted

[QUOTE][I][SIZE=1]Najchetniej zamklabym ciebie ty gnoju do tej klatki
"jak traktujesz zwiezeta tak ciebie ludzie tez kiedys potraktuja
zebys tez kiedys we wlasnych gownach lezal i zdychal"[/SIZE][/I]
[/QUOTE]

widać, że niezbyt mądra osoba, ale lepsze to niż zupełny brak współczucia, gdy widzi się takie zdjęcie.

czekamy na supertanią i fajową budę ;)

Posted

[quote name='Milady']Poproszę dziewczyny, by wymierzyły Sada i poszukam mu w weekend budy :multi:

Jak tylko zostaną podjęte ostateczne decyzję podam numer konta :cool3: na budę i hotelik.

A ja mam kolejne wieści, Sad jest zaszczepiony i odrobaczony, a jutro będzie miał super obróżkę przeciw pasożytom. Trzymaj się psiaku!!! Tyyle ludzi już myśli o Tobie.....

[SIZE=1]A teraz ciekawostka. Dostaję mnóstwo maili z allegro, głównie oburzonych i z prośbą "niech pani mu pomoże". A dzisiejszy Wam zacytuję[/SIZE]

[I][SIZE=1]Najchetniej zamklabym ciebie ty gnoju do tej klatki[/SIZE][/I]
[I][SIZE=1]"jak traktujesz zwiezeta tak ciebie ludzie tez kiedys potraktuja[/SIZE][/I]
[I][SIZE=1]zebys tez kiedys we wlasnych gownach lezal i zdychal"[/SIZE][/I]
[/quote]

aż sie prosi pokazać to temu Januszowi i reszcie....
taki świateczne życzenia ....:diabloti:

Posted

ja może troche w obronie Janusza - jest jaki jest, ale jeśli powie mu sie o którego psa ma zadbać, podac leki - to on to robi. gorszy jest ten drugi, jakiś pociotek włascicela, co ma w zwiazku z tym wszystko gdzieś. jestem pewna, ze jak zostaje sam, Janusza nie ma, to on nawet palcem nie kiwnie

Posted

ale tu cicho sie zrobiło :shake:

Mam budę, ale jest w Izabelinie i nie mam jak jej przewieść :( Potrzebne jest auto z hakiem holowniczym to można by przyczepkę wypożyczyć. ALbo Van.

[B][COLOR=red]Trasa Izabelin - Konstancin[/COLOR][/B]

Posted

Czy chodzi o Izabelin pod Warszawą? Czy macie już transport do Ostrowii? CZy może psiur znalazł dom w Konstancinie?

Bardzo proszę o odpowiedz za pomocą prywatnej wiadomości

Jeśli chodzi o transport Izabelin- Konstancin możemy pomóc.

Posted

No to zaczynamy :)
Buda jest. Transport załatwiony (dziękuję ślicznie [B]Tebusie [/B]:loveu: ). Teraz pozostaje koszt hotelu :) 20 zł za dobę. Pieniądze poproszę na moje konto, wszystko będę rozliczać na bieżąco. A Sad ma jechać do [B]Gajowej [/B]:loveu:
A za budę zapłacę sama :lol:

[COLOR=black]Niestety nie ma bezpośrednio wieści od dziewczyn, które były w schronisku. Udało się dowiedzieć, że Sad był zaadoptowany i po miesiącu wrócił do schroniska, bo rzucał się na domowego jamnika. Szukamy domu raczej bez innych psów. Na razie z allegro było sporo telefonów, ale wszystkie już zapsione. Tymczasem musimy lepiej Sada poznać. Jakby łobuz okazał się niegrzeczny to i tak lepiej mu będzie w hotelu.[/COLOR]