aisaK Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 zmieńcie tytuł posta, żeby każdy mógł przeczytać, że kasa na budę potrzebna... Quote
esperanza Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Wczoraj chciałam Sada przeprowadzić do nowych boksów, ale one niestety nie są zadaszone i Janusz twierdzi, że pies wyjdzie z kojca po siatce :roll: Jeśli jest jakaś szansa na zabranie go ze schronisk, jestem jak najbardziej za, tylko proszę by pomoc się nie rozmyła, bo my fizycznie i finansowo nie mamy możliwości nad wszystkim czuwać ( mamy teraz Erwinkę, Emirkę, Leona, Lutka, Łapkę, Leonię, Chudego, Zirę, Mimi, Dudusia, Pumę i jeszcze jedną sunię-szczeniaka w domach tymczasowych ) Quote
Milady Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Esperanzo droga, bardzo ważne jest czy Janusz WIDZIAŁ jak pies chodzi po siatce, czy to jego przypuszczenia są!!! Sad nie ma szansę na domy, tylko na hotel, w którym aktualnie brakuje ciepłej budy. A co potem zobaczymy - albo buda pójdzie dalej dla innego potrzebujacego albo w rozliczeniu zostanie ;) teraz najwazniejsza jest buda no i WYMIERZENIE PSA. Jak tylko aukcja się skończy wystawię tapety jako cegiełki na sprzedaż, ale oczywiście każda finansowa pomoc mile widziana. Hotel niestety kosztuje :roll: Quote
pidzej Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 do góry! pieniądze na budę dla Sada bardzo potrzebne! on nie może tak żyć.... [QUOTE][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/9704/141791218zt7.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
Milady Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Poproszę dziewczyny, by wymierzyły Sada i poszukam mu w weekend budy :multi: Jak tylko zostaną podjęte ostateczne decyzję podam numer konta :cool3: na budę i hotelik. A ja mam kolejne wieści, Sad jest zaszczepiony i odrobaczony, a jutro będzie miał super obróżkę przeciw pasożytom. Trzymaj się psiaku!!! Tyyle ludzi już myśli o Tobie..... [SIZE=1]A teraz ciekawostka. Dostaję mnóstwo maili z allegro, głównie oburzonych i z prośbą "niech pani mu pomoże". A dzisiejszy Wam zacytuję[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [I][SIZE=1]Najchetniej zamklabym ciebie ty gnoju do tej klatki "jak traktujesz zwiezeta tak ciebie ludzie tez kiedys potraktuja zebys tez kiedys we wlasnych gownach lezal i zdychal"[/SIZE][/I] [SIZE=1][/SIZE] Quote
Milady Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Oj chyba znalazłam budę za 100 zł :multi: Quote
esperanza Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Taki brak zrozumienia sytuacji jest nie tyle zabawny, co tragiczny, no chyba że przekażemy wiadomość tym, co warunki w jakich pies przebywa zadbali. Odnośnie niechęci do innych psów oraz ewentualnego chodzenia po siatce przekazuję to, co Janusz mówił. Chyba czas, by to sprawdzić w rzeczywistości Quote
pidzej Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [QUOTE][I][SIZE=1]Najchetniej zamklabym ciebie ty gnoju do tej klatki "jak traktujesz zwiezeta tak ciebie ludzie tez kiedys potraktuja zebys tez kiedys we wlasnych gownach lezal i zdychal"[/SIZE][/I] [/QUOTE] widać, że niezbyt mądra osoba, ale lepsze to niż zupełny brak współczucia, gdy widzi się takie zdjęcie. czekamy na supertanią i fajową budę ;) Quote
Milady Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 No to czekamy na wieści ze schronu Quote
malagos Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Milady']Poproszę dziewczyny, by wymierzyły Sada i poszukam mu w weekend budy :multi: Jak tylko zostaną podjęte ostateczne decyzję podam numer konta :cool3: na budę i hotelik. A ja mam kolejne wieści, Sad jest zaszczepiony i odrobaczony, a jutro będzie miał super obróżkę przeciw pasożytom. Trzymaj się psiaku!!! Tyyle ludzi już myśli o Tobie..... [SIZE=1]A teraz ciekawostka. Dostaję mnóstwo maili z allegro, głównie oburzonych i z prośbą "niech pani mu pomoże". A dzisiejszy Wam zacytuję[/SIZE] [I][SIZE=1]Najchetniej zamklabym ciebie ty gnoju do tej klatki[/SIZE][/I] [I][SIZE=1]"jak traktujesz zwiezeta tak ciebie ludzie tez kiedys potraktuja[/SIZE][/I] [I][SIZE=1]zebys tez kiedys we wlasnych gownach lezal i zdychal"[/SIZE][/I] [/quote] aż sie prosi pokazać to temu Januszowi i reszcie.... taki świateczne życzenia ....:diabloti: Quote
ronja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ja może troche w obronie Janusza - jest jaki jest, ale jeśli powie mu sie o którego psa ma zadbać, podac leki - to on to robi. gorszy jest ten drugi, jakiś pociotek włascicela, co ma w zwiazku z tym wszystko gdzieś. jestem pewna, ze jak zostaje sam, Janusza nie ma, to on nawet palcem nie kiwnie Quote
Lucyja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Jak tylko będzie ustalone co i jak to poprosimy o nr konta więc wpłacimy jakieś pieniążki :) Quote
Milady Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 ale tu cicho sie zrobiło :shake: Mam budę, ale jest w Izabelinie i nie mam jak jej przewieść :( Potrzebne jest auto z hakiem holowniczym to można by przyczepkę wypożyczyć. ALbo Van. [B][COLOR=red]Trasa Izabelin - Konstancin[/COLOR][/B] Quote
Teba Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Czy chodzi o Izabelin pod Warszawą? Czy macie już transport do Ostrowii? CZy może psiur znalazł dom w Konstancinie? Bardzo proszę o odpowiedz za pomocą prywatnej wiadomości Jeśli chodzi o transport Izabelin- Konstancin możemy pomóc. Quote
Milady Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 No to zaczynamy :) Buda jest. Transport załatwiony (dziękuję ślicznie [B]Tebusie [/B]:loveu: ). Teraz pozostaje koszt hotelu :) 20 zł za dobę. Pieniądze poproszę na moje konto, wszystko będę rozliczać na bieżąco. A Sad ma jechać do [B]Gajowej [/B]:loveu: A za budę zapłacę sama :lol: [COLOR=black]Niestety nie ma bezpośrednio wieści od dziewczyn, które były w schronisku. Udało się dowiedzieć, że Sad był zaadoptowany i po miesiącu wrócił do schroniska, bo rzucał się na domowego jamnika. Szukamy domu raczej bez innych psów. Na razie z allegro było sporo telefonów, ale wszystkie już zapsione. Tymczasem musimy lepiej Sada poznać. Jakby łobuz okazał się niegrzeczny to i tak lepiej mu będzie w hotelu.[/COLOR] Quote
Milady Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Sad Przypomina O Swoim Nieszcześciu!!!!!!! Quote
Milady Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Mam nowe fotki, jeśli jest zainteresowanie w watku to zamieszczę :cool3: Quote
gamoń Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Prosimy o fotki. Dziekuje Milady w imieniu Sada:buzi: :buzi: :buzi: :buzi: . Patrzac na to zdjecie -przypomniala mi sie mój Kosmatek -kanapowiec;) Quote
Milady Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Podniosę Sada, chyba chcemy mu pomóc :-( ? Quote
aisaK Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Fotki mile widziane...Sad, jesteśmy z Tobą... Quote
Milady Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=143979350[/URL] a nuż się uda :oops: Quote
Lucyja Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Biedna przerażona psina. Mam nadzieję, że los się do tego biedaka uśmiechnie. Jutro zrobię jakiś przelew na dobry początek. Quote
Milady Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [IMG]http://img69.imageshack.us/img69/6397/sedpm1.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts