Martika&Aischa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Emiś']Maciuś bez zmian, czyli dobrze :) Awanturnik z niego straszny - cokolwiek nie usłyszy, trzeba robić alarm, bo to na pewno zbóje i mordercy :x Mam u siebie teraz Panów Robotników, ocieplają dom na zimę. Ponieważ twierdzą, że nie boją się psów, to stadko jest normalnie wypuszczane przy nich do ogrodu na spacerek. Nawet moja Raszka nie próbowała ich zjeść, więc pełen relaks. Do czasu, gdy jeden z Panów, gdy byłam sama w domu, zapukał i wszedł. Stado z Maćkiem na czele postanowiło zagryźć złoczyńcę :razz: Prezentowało się wybornie - jeden ślepy, drugi bez oka, trzeci kuternoga :D Tylko Raszka trzymała jako taki fason. Biedny Pan wyjąkał tylko "ka ka ka karteczkę chciałem" :evil_lol: Dziś będę wystawiać rachunki, więc podeślę wyślę skan i rozliczenie.[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ekipa obrońców posesji w akcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Beatkaa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Martika@Aischa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ekipa obrońców posesji w akcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] I to jakich obrońców :evil_lol::evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 To ja na PW pięknie poproszę o dane do przelewu :) i zaraz przelew za październik poleci :) Quote
baszon Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Emiś']Maciuś bez zmian, czyli dobrze :) Awanturnik z niego straszny - cokolwiek nie usłyszy, trzeba robić alarm, bo to na pewno zbóje i mordercy :x Mam u siebie teraz Panów Robotników, ocieplają dom na zimę. Ponieważ twierdzą, że nie boją się psów, to stadko jest normalnie wypuszczane przy nich do ogrodu na spacerek. Nawet moja Raszka nie próbowała ich zjeść, więc pełen relaks. Do czasu, gdy jeden z Panów, gdy byłam sama w domu, zapukał i wszedł. Stado z Maćkiem na czele postanowiło zagryźć złoczyńcę :razz: Prezentowało się wybornie - jeden ślepy, drugi bez oka, trzeci kuternoga :D Tylko Raszka trzymała jako taki fason. Biedny Pan wyjąkał tylko "ka ka ka karteczkę chciałem" :evil_lol: Dziś będę wystawiać rachunki, więc podeślę wyślę skan i rozliczenie.[/QUOTE] Cudna relacja :) :) :) Gęba mi się smiała od ucha do ucha! A wyobraźnia podsunęła obraz Twoich "ochroniarzy" :D Dzięki za takie wieści, w mojej samotni to miód na serducho.... Miziam całe stadko ochroniarzy :) Quote
Mysza2 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Jakbym to widziała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnych masz "ochroniarzy":):) Quote
andegawenka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Mysza2']Jakbym to widziała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajnych masz "ochroniarzy":):)[/QUOTE] Taaak? a facet aż jakania dostał....nie smiać się mi tu z inwalidztwa:p Quote
DONnka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ale historia :lol: Więcej takich poproszę :) Maciuś - obrońca na pierwszą :):):) Quote
Martika&Aischa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='DONnka']Ale historia :lol: Więcej takich poproszę :) Maciuś - obrońca na pierwszą :):):)[/QUOTE] Bodyguard:razz::cool3::cool3::cool3: Quote
Emma53 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Może jakieś nowe zdjęcia Maciusia? Prosimy!! Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Nie ukrywam, że chetnie bym sobie popatrzyła na Obrońcę Maciejkę;) Pzdr. Quote
unixena Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Mnie tez ta historia z obrona doprowadzila do ataku smiechu:megagrin: .Ten facet z wrazenia chyba zacznie sie jakac .:grins:.heheh .A psy mimo kalectwa pokazaly ,ze sa odwazne i czujne .I tak trzymac kochane psinki .:painting: Quote
Mysza2 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Emma53']Może jakieś nowe zdjęcia Maciusia? Prosimy!![/QUOTE] nie mamy, może Emiś coś nam cyknie przy takiej ładnej pogodzie. Najlepiej w trakcie akcji antyterrorystycznej :) Quote
azalia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Jak się prezentowali,tak się prezentowali,ale dobytku bronili i gościa wystraszyli,ale się uśmiałam. Quote
Emiś Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Na dniach zrobię nowe fotki. Dziewczyny na kogo mam wystawić rachunek za hotel? Podeślijcie mi proszę dane na pw albo na maila. Quote
Martika&Aischa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Emiś']Na dniach zrobię nowe fotki. Dziewczyny na kogo mam wystawić rachunek za hotel? Podeślijcie mi proszę dane na pw albo na maila.[/QUOTE] Już ślę PW :) Quote
giselle4 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='azalia']Jak się prezentowali,tak się prezentowali,ale dobytku bronili i gościa wystraszyli,ale się uśmiałam.[/QUOTE] i ja tez...dzielna gromadka:) Quote
annavera Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 przeczytałam historię obrońców domu i też się uśmiałam :) U psa jak widać nie tyle ważne oko czy noga, co zębiska :) Quote
Lobaria Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='Martika@Aischa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ekipa obrońców posesji w akcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] też się uśmaiłam:lol: pichulki zdały egzamin na medal:p Quote
Martika&Aischa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Oj tak :) dzielne psiaki :):):) Mając taką ekipę w domu Emiś nie musi się niczego ani nikogo obawiać ;) Quote
Mysza2 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='andegawenka']Taaak? a facet aż jakania dostał....nie smiać się mi tu z inwalidztwa:p[/QUOTE] Ja się Ninuś naprawdę nie śmieję z inwalidztwa, tylko widziałam tą ekipę w realu i oczami wyobraźni zobaczyłam tą akcję :):) A te psiaki są super mimo a może i z powodu inwalidztwa. I są piękne jak się umie patrzyć nie tylko oczami. Quote
Jasza Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Mysza2']Ja się Ninuś naprawdę nie śmieję z inwalidztwa, tylko widziałam tą ekipę w realu i oczami wyobraźni zobaczyłam tą akcję :):) A te psiaki są super mimo a może i z powodu inwalidztwa. I są piękne jak się umie patrzyć nie tylko oczami.[/QUOTE] Ja widziałam tylko oczami wyobraźni, ale wystarczyło, żeby się uśmiechnąć od ucha do ucha :-) Quote
Recommended Posts