Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Emiś']Maciuś bez zmian, czyli dobrze :) Awanturnik z niego straszny - cokolwiek nie usłyszy, trzeba robić alarm, bo to na pewno zbóje i mordercy :x

Mam u siebie teraz Panów Robotników, ocieplają dom na zimę. Ponieważ twierdzą, że nie boją się psów, to stadko jest normalnie wypuszczane przy nich do ogrodu na spacerek. Nawet moja Raszka nie próbowała ich zjeść, więc pełen relaks. Do czasu, gdy jeden z Panów, gdy byłam sama w domu, zapukał i wszedł. Stado z Maćkiem na czele postanowiło zagryźć złoczyńcę :razz: Prezentowało się wybornie - jeden ślepy, drugi bez oka, trzeci kuternoga :D Tylko Raszka trzymała jako taki fason. Biedny Pan wyjąkał tylko "ka ka ka karteczkę chciałem" :evil_lol:

Dziś będę wystawiać rachunki, więc podeślę wyślę skan i rozliczenie.[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ekipa obrońców posesji w akcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ekipa obrońców posesji w akcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

I to jakich obrońców :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Emiś']Maciuś bez zmian, czyli dobrze :) Awanturnik z niego straszny - cokolwiek nie usłyszy, trzeba robić alarm, bo to na pewno zbóje i mordercy :x

Mam u siebie teraz Panów Robotników, ocieplają dom na zimę. Ponieważ twierdzą, że nie boją się psów, to stadko jest normalnie wypuszczane przy nich do ogrodu na spacerek. Nawet moja Raszka nie próbowała ich zjeść, więc pełen relaks. Do czasu, gdy jeden z Panów, gdy byłam sama w domu, zapukał i wszedł. Stado z Maćkiem na czele postanowiło zagryźć złoczyńcę :razz: Prezentowało się wybornie - jeden ślepy, drugi bez oka, trzeci kuternoga :D Tylko Raszka trzymała jako taki fason. Biedny Pan wyjąkał tylko "ka ka ka karteczkę chciałem" :evil_lol:

Dziś będę wystawiać rachunki, więc podeślę wyślę skan i rozliczenie.[/QUOTE]

Cudna relacja :) :) :) Gęba mi się smiała od ucha do ucha! A wyobraźnia podsunęła obraz Twoich "ochroniarzy" :D Dzięki za takie wieści, w mojej samotni to miód na serducho.... Miziam całe stadko ochroniarzy :)

Posted

Mnie tez ta historia z obrona doprowadzila do ataku smiechu:megagrin: .Ten facet z wrazenia chyba zacznie sie jakac .:grins:.heheh .A psy mimo kalectwa pokazaly ,ze sa odwazne i czujne .I tak trzymac kochane psinki .:painting:

Posted

[quote name='Emma53']Może jakieś nowe zdjęcia Maciusia? Prosimy!![/QUOTE]
nie mamy, może Emiś coś nam cyknie przy takiej ładnej pogodzie.
Najlepiej w trakcie akcji antyterrorystycznej :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ekipa obrońców posesji w akcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
też się uśmaiłam:lol:
pichulki zdały egzamin na medal:p

Posted

[quote name='andegawenka']Taaak? a facet aż jakania dostał....nie smiać się mi tu z inwalidztwa:p[/QUOTE]
Ja się Ninuś naprawdę nie śmieję z inwalidztwa, tylko widziałam tą ekipę w realu i oczami wyobraźni zobaczyłam tą akcję :):)
A te psiaki są super mimo a może i z powodu inwalidztwa. I są piękne jak się umie patrzyć nie tylko oczami.

Posted

[quote name='Mysza2']Ja się Ninuś naprawdę nie śmieję z inwalidztwa, tylko widziałam tą ekipę w realu i oczami wyobraźni zobaczyłam tą akcję :):)
A te psiaki są super mimo a może i z powodu inwalidztwa. I są piękne jak się umie patrzyć nie tylko oczami.[/QUOTE]
Ja widziałam tylko oczami wyobraźni, ale wystarczyło, żeby się uśmiechnąć od ucha do ucha :-)