Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy doszło 30 zł na Maciusia?:???:Przelew poszedł 2.11 Proszę o potwierdzenie. Maciuś nabieraj ciałka:sabber:.Na pewno dasz radę.Całuję pyszczek.:kiss_2:

Posted

kamos napisał(a):
Czy doszło 30 zł na Maciusia?:???:Przelew poszedł 2.11 Proszę o potwierdzenie. Maciuś nabieraj ciałka:sabber:.Na pewno dasz radę.Całuję pyszczek.:kiss_2:

Cioteczko doszła wpłata bez nicku jak wcześniej pisałam .....Joanna D ;) Rozumiem że to przelew od Ciebie ? :) Proszę o potwierdzenie.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Czekamy zatem na zdjęcia naszego Maciejki :) i lojalnie ostrzegam skopiuje do 2 postu:cool1::diabloti:

A na konto Maciejki wpłynęły kolejne deklaracje :
Elypsa 20 zł :loveu:
Joanna D 15 zł ( proszę o podanie nicku ) :loveu:
Cioteczkom pięknie dziękujemy:buzi:

wpłaty które wpłynęły 04.10. :)

Posted

joanna.dymek napisał(a):
Wpłata zapiasana Joanna D jest ode mnie joanna.dymek
Wpłata od kamos w takim razie jeszcze nie dotarła.

Ślicznie dziękuję za potwierdzenie kochana i przepraszam że nie skojarzyłam:oops::oops::oops:
Już zmieniam w rozliczeniu.
A wpłatę od kamos jeszcze raz sprawdzę :roll:

Posted

kamos napisał(a):

kamos przejrzałam jeszcze raz konto i wpłaty nie otrzymałam ....wpłacałaś na konto podane przez Myszę2 czy na konto fundacji podane w 1 poście ???
Jeżeli na konto fundacji to wpłatę musi potwierdzić cioteczka Klaudus.

Posted

Wieczorem pierwszy post doprowadzę do porządku - głównie te zdjęcia i pouzupełniam to co powinnam.
Bo teraz niewiele czasu mam ,więc nie dam rady tego zrobić.
[SIZE="2"]

Ps.Zapraszam do kufra różności srebrnych na zakupy :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na zdjęciach rzeczywiście szczuplutki jest. Ale jak on daje sobie rade biegać po ogródku? Nie potyka się, nie przewraca?
Dzięki za potwierdzenie wpłaty:) pzdr.

Niewidome psiaczki jak poznają teren to świetnie sobie na nim radzą, byleby nie dokładać jakichś nowych przeszkód na trasie, tak samo w mieszkaniu, nie zostawiać na wpół otwartych drzwi.