Martika&Aischa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 diana79 napisał(a):ok nie wiedziałam że są zbierane też na Twoje konto a w takim razie pieniązki z bazarku mogę wpłacać na Twoje konto? jeżeli tak to poproszę bo bazarek jeden już się zakończył ;) Jeśli opłata przeznaczona na utrzymanie Maciejki w hoteliku to jak najbardziej Dianko :) Już przesyłam :) Quote
Martika&Aischa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 A na koncie mamy wpłatę od cioteczki Randa - 30 zł :) Pięknie dziękujemy:loveu: Quote
Maria1957 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Mysza2 napisał(a):Witaj:):):) Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: U Maciusia na szczęście coraz lepiej, ja to nieśmiało marzę że my mu jeszcze domek znajdziemy jak całkiem wydobrzeje:) Byłoby wspaniale :roll: - to ja już zacznę kciuki trzymać :thumbs: i za zdrówko Maciusia i jego przyszły domek ...;) Quote
Martika&Aischa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 A na konto wpłynęła wpłata od cioteczki Emma 53 - 20 zł oraz z bazarku jesiennego cioteczki Tulsy - 178 zł Przepięknie dziękujemy w imieniu Maciejki:loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose: Quote
Beatkaa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Zaglądam do Maciusia :) Widze,że wszystko OK ;) Quote
baszon Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Maciejko kochana, odwiedzam i przytulam pycholek :) Quote
Mysza2 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dzwoniłam do Emiś, Maciuś ok, lata z zabawką. Je, "stolec" :diabloti: też się unormował. Ważne żeby zaczął wreszcie przybierać na wadze, ale trzeba jeszcze poczekać żeby to ocenić, jest bardzo chudy. Może jakieś zdjęcia dzisiaj będą:):) Quote
Martika&Aischa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Czekamy zatem na zdjęcia naszego Maciejki :) i lojalnie ostrzegam skopiuje do 2 postu:cool1::diabloti: A na konto Maciejki wpłynęły kolejne deklaracje : Elypsa 20 zł :loveu: Joanna D 15 zł ( proszę o podanie nicku ) :loveu: Cioteczkom pięknie dziękujemy:buzi: Quote
Mysza2 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Czekamy zatem na zdjęcia naszego Maciejki :) i lojalnie ostrzegam skopiuje do 2 postu:cool1::diabloti: Oczywiście że skopiuj:lol::lol:, ale może na wszelki wypadek napisz przy zdjęciach z którego są dnia:) Quote
Martika&Aischa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Mysza2 napisał(a):Oczywiście że skopiuj:lol::lol:, ale może na wszelki wypadek napisz przy zdjęciach z którego są dnia:) Tak właśnie zrobię ;) żeby uniknąć domysłów i niedomówień ;) Quote
Asiaczek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dzisiaj zrobiłam obiecany 1-razowy przelew dla Maciusia - 10 zł. pzdr. Quote
DONnka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Zaglądam do Maciusia :) Sama radość czytać dobre wieści :multi: :multi: :multi: Trzymam kciuki za kolejne :) Quote
Martika&Aischa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj zrobiłam obiecany 1-razowy przelew dla Maciusia - 10 zł. pzdr. ślicznie dziękujemy :) jak tylko dolecą zaraz poinformuję :) Czekam niecierpliwie na zdjęcia naszego Maciejki :* Quote
Mysza2 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 No i gdzie te zdjęcia :cool3::cool3::razz: Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Kochany Maciejka ........tak się cieszę że mimo krzywd które go spotkały:shake::shake::shake: jest pełen życia :multi::multi::multi: Dzielny, kochany , cudowny psiak :loveu::loveu::loveu: Quote
baszon Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Maciuleczku słodki.... Poryczałam się.... Wycałowałabym te Twoje oczka, których już nie ma.... Jesteś CUDNY!!! Żyj, kochany, szczęsliwie!!! Jak najprędzej w swoim domku.... Quote
Mysza2 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 No powiedzcie czy to nie super psiak jest :):). Pychol fajnie obrasta, będę z niego psy:):) Żeby tylko na wadze zaczął przybierać, przeraźliwa ta jego chudość. Dzięki Emiś:) Quote
DONnka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jak dobrze, że Maciuś dochodzi do siebie i ma chęć do zabawy :multi: :multi: :multi: Zdjęcie z piłeczką mnie rozwaliło ... Całuję ten biedny pychol słodki :loveu: Quote
Beatkaa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Maciusiu...tak sie ciesze,ze mimo wszystko dzielnie się trzymasz :loveu: Cudowny z Ciebie psiak !!! :):):) Quote
Recommended Posts