Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

diana79 napisał(a):
ok nie wiedziałam że są zbierane też na Twoje konto a w takim razie pieniązki z bazarku mogę wpłacać na Twoje konto?
jeżeli tak to poproszę bo bazarek jeden już się zakończył ;)

Jeśli opłata przeznaczona na utrzymanie Maciejki w hoteliku to jak najbardziej Dianko :)
Już przesyłam :)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Witaj:):):) Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

U Maciusia na szczęście coraz lepiej, ja to nieśmiało marzę że my mu jeszcze domek znajdziemy jak całkiem wydobrzeje:)

Byłoby wspaniale :roll: - to ja już zacznę kciuki trzymać :thumbs: i za zdrówko Maciusia i jego przyszły domek ...;)

Posted

Dzwoniłam do Emiś, Maciuś ok, lata z zabawką. Je, "stolec" :diabloti: też się unormował.
Ważne żeby zaczął wreszcie przybierać na wadze, ale trzeba jeszcze poczekać żeby to ocenić, jest bardzo chudy.
Może jakieś zdjęcia dzisiaj będą:):)

Posted

Czekamy zatem na zdjęcia naszego Maciejki :) i lojalnie ostrzegam skopiuje do 2 postu:cool1::diabloti:

A na konto Maciejki wpłynęły kolejne deklaracje :
Elypsa 20 zł :loveu:
Joanna D 15 zł ( proszę o podanie nicku ) :loveu:
Cioteczkom pięknie dziękujemy:buzi:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Czekamy zatem na zdjęcia naszego Maciejki :) i lojalnie ostrzegam skopiuje do 2 postu:cool1::diabloti:

Oczywiście że skopiuj:lol::lol:, ale może na wszelki wypadek napisz przy zdjęciach z którego są dnia:)

Posted

Maciuleczku słodki.... Poryczałam się.... Wycałowałabym te Twoje oczka, których już nie ma.... Jesteś CUDNY!!! Żyj, kochany, szczęsliwie!!! Jak najprędzej w swoim domku....

Posted

No powiedzcie czy to nie super psiak jest :):). Pychol fajnie obrasta, będę z niego psy:):)
Żeby tylko na wadze zaczął przybierać, przeraźliwa ta jego chudość.
Dzięki Emiś:)

Posted

Jak dobrze, że Maciuś dochodzi do siebie i ma chęć do zabawy :multi: :multi: :multi:
Zdjęcie z piłeczką mnie rozwaliło ...
Całuję ten biedny pychol słodki :loveu: