Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lika1771']Myszko moge wysłac fanty na bazarek podaj adres na pw.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: już wysyłam
[quote name='Fiks']Mogę tylko jednorazową dyszką wspomóc. Poproszę o dane na PW. I ogłoszenia też mogę zrobić.[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu: Już wysyłam, bardzo dziękujemy

Posted

[quote name='ŚWIAT']Jestem na zaproszenie, niestety mogę tylko podnieść wątek:([/QUOTE]
[quote name='Roszpunka']Przydreptałam na zaproszenie, na razie nie mogę pomóc ale będę zaglądać...[/QUOTE]
Za obecność też bardzo dziękujemy:):)
[quote name='diana79']ja tez jestem na zaproszenie, biedny psiak :(
postaram się o bazarek dla niego[/QUOTE]
Pomoc bazarkowa zawsze potrzebna i nigdy jej za dużo. Bardzo dziękujemy :):):)

Posted

Jestem na zaproszenie..... Kochany psiurek, pobeczałam się.... Zostanę na wątku Maciusia, a jak odzyskam w listopadzie pracę, to nie zapomnę o psiaczku, wpłacę, ile będę mogła.... Przytulam głowinkę kochaną.....

Posted

[quote name='baszon']Jestem na zaproszenie..... Kochany psiurek, pobeczałam się.... Zostanę na wątku Maciusia, a jak odzyskam w listopadzie pracę, to nie zapomnę o psiaczku, wpłacę, ile będę mogła.... Przytulam głowinkę kochaną.....[/QUOTE]
Bardzo dziękuję za odzew :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Crys']Bidulek malusi :([/QUOTE]
[quote name='annavera']zaglądam z zaproszenia - straszne historia :( póki co mogę tylko podnosić, jak będę dysponowała jakimiś funduszami pomogę :([/QUOTE]
[quote name='unixena']Zaprosila mnie Martika ,na razie zapisuje bidusia:-( i bede tu zagladac .[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za obecność :):)

Posted

[quote name='Randa']Jestem na zaproszenie Myszy2,biedaczek.
Akurat jeden z moich deklarowiczów Aniś jedzie do DS, to mogę zadeklarować 30 zł miesięcznie.[/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi: witaj , bardzo bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu:
Czytałam że Aniś już w samochodzie w drodze do domku i to podobno wspaniałego:):)
[B]
stałe
Mysza2 - 10 zł
Paulinken coś
Winter7 - 20 zł
Karoluch - 10 zł
Yolanovi - 10 zł
Hildka - 10 zł
Maruda666 - 10 zł
Randa - 30 zł
DIF - 10 zł
[/B][B][COLOR=red]razem stałe 110 zł+c[COLOR=black][COLOR=red]oś

[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=black]
[/COLOR]

Posted

Jestem na zaproszenie Mysza2. Stałej nie mogę zadeklarować, jednorazowo podeślę 10, jak sytuacja mi się troszkę poprawi to dołożę. Proszę nr konta. Biedny Maciuś, bardzo mi Go żal, ale niewiele mogę pomóc :shake::-(

Posted

[quote name='sybisia']Jestem na zaproszenie Mysza2. Stałej nie mogę zadeklarować, jednorazowo podeślę 10, jak sytuacja mi się troszkę poprawi to dołożę. Proszę nr konta. Biedny Maciuś, bardzo mi Go żal, ale niewiele mogę pomóc :shake::-([/QUOTE]

Ślicznie dziękujemy w imieniu naszego Maciusia:loveu:
Wszystkim z całego serduszka dziękujemy za tak liczne przybycie!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216506-Megaaa-BAZAR!!!!!Totalnie-wszystko-dla-wszystkich-3-cia-edycja-NOWE-RZECZY!!!do-15.11[/url]

1/3 dla maćka

może ktoś by pobiegał po profilach
mnie w końcu wywalą z tego forum za przeginanie