Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

melduję się na zaproszenie Emiś. Wpłacę jednorazowo grosik, spróbuję popytać o te krople optimune czy nie uda się jakoś załatwić
A czy jest w którymś poście rozliczenie Maciusia, bo nie mogę się dopatrzyć?

Posted

a czy psiaka widzial okulista czy internista...moze warto powalczyc o oko psiaka...na odprowadzenie cieczy sa krople travatan, xalatan na obnizenie cisnienia azopt, dotiteva mamy jeszcze jakies w domu po skarbusiu (*) byl tez ślepakiem...

Posted

Dziewczyny dziękuję za tłumne przybycie i nieocenioną pomoc - fb i rozsyłanie, podnoszenie, propozycje leków.

-o finanse trzeba pytać Klauduś
-kastracja była przy okazji wycinania guza
-na razie Chłopak ma odstawione krople (brał optimune i pilocarpinum), za kilka dni kontrola czy do czasu zabiegu ma jeszcze coś dostawać, czy jest bez zmian i można mu to odpuścić

Posted

Napisałam do Przystani zapytanie o stan finansów. Odkąd Maciuś, jest u mnie (czyli od połowy sierpnia) do dnia dzisiejszego na konto na Maciusia wpłynęło 401,50zł. Rachunek za sierpień wystawiony za pobyt u mnie + leczenie wyniósł 300,60zł, za wrzesień będzie 342zł (hotel + odrobaczenie, odpchlenie, transport do weta) czyli brakuje 241,10zł + potrzeba 250zł na zabieg + antybiotykoterapia po zabiegu.

Aha, były kupione jeszcze dwa worki karmy, ale do podziału na Maciusia, Krecika, Reksia i Klarę.

Posted

paulinken napisał(a):
Selenga, super! A mogę Ci zapłacić za wyróżnienie tej aukcji czy coś?

allegro jest na full wyróżnione, a płacić nie musisz bo ja te opłaty robię z tego co ludzie powpłacają