Basia1244 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ogłaszaj jako teriery i już - obie są terierowate, czy fox czy JRT wsio rawno na bank terierowate. Ja zostawiłabym je jako JRT-mix. Quote
Basia1244 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 xmartix napisał(a):jedź, jedź, nie są tak zestresowane jak ta sunia co do mnie przyjechała, zaraz założę jej wątek :( No czekam z ciekawości aż kipię, jak ona wygląda - się napolowałyśmy i wreszcie jest, Paweł mi smsa wysłał. Quote
mari23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 xmartix napisał(a):to wystarczy, dopiszę o dzieciach i cierpliwości to nie jrt tylko mix FOKSTERRIER KRÓTKOWŁOSY, co Wy na to? chyba tak ale JRT brzmi bardziej "trendy" ;):cool3: wiecie co? mojemu staremu coś się stało.... przyszedł i mówi, że Buni ( tej siostrzyczki Mimi od suni Tosi, co to troje ich przygarnęłam ostatnio) to on nie odda, bo ona go lubi i za nim łazi.... tyle nieadopcyjnych staruszków mam, a temu szczeniaczki się zachciało!:evil_lol: Quote
Basia1244 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 mari23 napisał(a):ale JRT brzmi bardziej "trendy" ;):cool3: wiecie co? mojemu staremu coś się stało.... przyszedł i mówi, że Buni ( tej siostrzyczki Mimi od suni Tosi, co to troje ich przygarnęłam ostatnio) to on nie odda, bo ona go lubi i za nim łazi.... tyle nieadopcyjnych staruszków mam, a temu szczeniaczki się zachciało!:evil_lol: :D może wreszcie chłop w tym stadzie odnalazł swojego psa ! Quote
xmartix Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 MISIA (trzeba zmienić imię) http://www.dogomania.pl/threads/211496-ma%C5%82a-Misia-w-wysokiej-ci%C4%85%C5%BCy-z-ulicy-do-dt..-co-dalej-POMOC-Z-TRANSPORTEM-do-weta?p=17291604#post17291604 Quote
mari23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Basia1244 napisał(a)::D może wreszcie chłop w tym stadzie odnalazł swojego psa ! przecież Hektor jest jego! oni gadają nawet ze sobą ;) Quote
Basia1244 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 mari23 napisał(a):przecież Hektor jest jego! oni gadają nawet ze sobą ;) A to ja przepraszam - jak z Hektorem mają wspólny tematy do omówienia, to spoko! Niech sie chłop nie wygłupia z tym szczeniakiem, a może niech się wygłupia? Będziesz miała argument do polemiki o zostawaniu VV :) Quote
mari23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Basia1244 napisał(a):A to ja przepraszam - jak z Hektorem mają wspólny tematy do omówienia, to spoko! Niech sie chłop nie wygłupia z tym szczeniakiem, a może niech się wygłupia? Będziesz miała argument do polemiki o zostawaniu VV :) tak - oni ze sobą naprawdę gadają.... kiedyś Hektor dorwał kota bezpańskiego na podwórku, słyszę odgłosy, wypadam z domu a tu... kot leży, Hektor nad nim stoi, a mój mąż spokojnie stoi i mówi: "Hektor, nie słyszysz, zostaw tego kota.... no, co ja do ciebie mowię, czemu nie słuchasz" .... kot wciąż jęczy leżąc prawie w paszczy lwa.... "Hektor!!!!" jak nie wrzasnę.... pies odskoczył, kot w sekundę zwiał.... a mąż : "czemu ty na niego krzyczysz?" Quote
Basia1244 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 :megagrin::megagrin: bardzo spokojny i opanowany facet z tego twojego męża Marysiu ! Quote
mari23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Basia1244 napisał(a)::megagrin::megagrin: bardzo spokojny i opanowany facet z tego twojego męża Marysiu ! tylko, jak gada z Hektorkiem.... jak gada ze mną o kolejnych psach w domu, to już taki spokojny nie jest.... nawet go na wściekliznę zaszczepić chciałam ;) ale dzisiaj..... byłam w szoku - chyba się przyzwyczaił.... albo do niego nie dotarło, że znów dwoje przybyło ;) Quote
Basia1244 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Albo nagle go olśniło, że nic nie zmieni i poddał się :) Quote
mari23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Basia1244 napisał(a):Albo nagle go olśniło, że nic nie zmieni i poddał się :) nie... po prostu:mad: wczoraj narozrabiał trochę i dzisiaj stara się "odkupić winy".... ale przy "najbliższej okazji" nie omieszka mi dać bury.... przywykłam, więc mi dzisiaj nawet brakowało :evil_lol:... Quote
xmartix Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 za to mój, dowiadując się pół godz przed przyjechaniem suni że przyjedzie wrzasnął i przeklnął ale mu przeszło bo przecież będę zajmować się także jego nowym psem niebawem wracając do Alfy i Bety - zaraz poogłaszam, na razie spamuję po wątkach Quote
Basia1244 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ja nawet nie próbuje wprowadzić trzeciego psa do domu - tzn do bloku :) - ale jeśli wreszcie wyprowadzę się do tego domku..... :D Quote
xmartix Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ja pamietam w którymś momencie jak byłam w 8 m-cu ciąży miałam 5 psów na chacie (w tym mój osobisty Buli) :D Quote
mari23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 xmartix napisał(a):za to mój, dowiadując się pół godz przed przyjechaniem suni że przyjedzie wrzasnął i przeklnął ale mu przeszło bo przecież będę zajmować się także jego nowym psem niebawem wracając do Alfy i Bety - zaraz poogłaszam, na razie spamuję po wątkach strasznie się bałam, że mój to właśnie zrobi, jak zobaczy tych ludzi i sunieczki.... ale przyszedł za późno, widział tylko odjeżdżający samochód, więc "przeszło bokiem" ;) przyszedł z radosna wieścią, że Bunia go kocha i u nas zostanie, to ja mu radośnie powiedziałam, że jeszcze dwie malutkie mamy, tylko starsze..... nic nie powiedział.... dlatego byłam w szoku... ale teraz mysle, że on też....i dlatego zaniemówił:evil_lol: a Bunia jest śliczna, adopcyjna - musi iść do domu, bo gdzie ja geriatrie "upchnę" :( Quote
xmartix Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 szkoda że tak mało dt jest, tych bezpłatnych dobra, nie gadać - działać :P Quote
mari23 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 xmartix napisał(a):szkoda że tak mało dt jest, tych bezpłatnych dobra, nie gadać - działać :P tak jest! do dzieła! rób ogłoszenia, ja idę zobaczyć, jak sunieczki :) Quote
xmartix Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ja siedzę, jutro jak Piter nie będzie spał nic nie zrobię:) Quote
xmartix Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ogłoszenia zrobione na: - allegro/tablica.pl - morusek.pl - adopcje.org - ale.gratka.pl - drobne.centrumofert.pl - przygarnijzwierzaka.pl - gw - kupiepsa.pl - strona TOZ Wrocław (niebawem) idę szukac forum foksiowego, bo JRT nie ma chyba Quote
Ingrid44 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Zapisuje , pozniej poczytam od poczatku . Sliczne sunieczki . Quote
xmartix Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 dziewczyny wrzucone tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/121853-TERIERY-Nasze-jedyne-marzenie-to-kochajace-domy. i poprosiłam Oli o ogłoszenie ich dalej zalogowana jestem na forum foksiowym więc tam też zrobię wątek i tyle na dziś, zobaczymy co jutro będzie :) śpicie już?? ok, ja też idę ;) Quote
Recommended Posts