Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
jedź, jedź, nie są tak zestresowane jak ta sunia co do mnie przyjechała, zaraz założę jej wątek :(

No czekam z ciekawości aż kipię, jak ona wygląda - się napolowałyśmy i wreszcie jest, Paweł mi smsa wysłał.

Posted

xmartix napisał(a):
to wystarczy, dopiszę o dzieciach i cierpliwości

to nie jrt tylko mix FOKSTERRIER KRÓTKOWŁOSY, co Wy na to? chyba tak

ale JRT brzmi bardziej "trendy" ;):cool3:

wiecie co? mojemu staremu coś się stało.... przyszedł i mówi, że Buni ( tej siostrzyczki Mimi od suni Tosi, co to troje ich przygarnęłam ostatnio) to on nie odda, bo ona go lubi i za nim łazi....

tyle nieadopcyjnych staruszków mam, a temu szczeniaczki się zachciało!:evil_lol:

Posted

mari23 napisał(a):
ale JRT brzmi bardziej "trendy" ;):cool3:

wiecie co? mojemu staremu coś się stało.... przyszedł i mówi, że Buni ( tej siostrzyczki Mimi od suni Tosi, co to troje ich przygarnęłam ostatnio) to on nie odda, bo ona go lubi i za nim łazi....

tyle nieadopcyjnych staruszków mam, a temu szczeniaczki się zachciało!:evil_lol:

:D może wreszcie chłop w tym stadzie odnalazł swojego psa !

Posted

mari23 napisał(a):
przecież Hektor jest jego! oni gadają nawet ze sobą ;)

A to ja przepraszam - jak z Hektorem mają wspólny tematy do omówienia, to spoko! Niech sie chłop nie wygłupia z tym szczeniakiem, a może niech się wygłupia? Będziesz miała argument do polemiki o zostawaniu VV :)

Posted

Basia1244 napisał(a):
A to ja przepraszam - jak z Hektorem mają wspólny tematy do omówienia, to spoko! Niech sie chłop nie wygłupia z tym szczeniakiem, a może niech się wygłupia? Będziesz miała argument do polemiki o zostawaniu VV :)

tak - oni ze sobą naprawdę gadają....
kiedyś Hektor dorwał kota bezpańskiego na podwórku, słyszę odgłosy, wypadam z domu a tu...
kot leży, Hektor nad nim stoi, a mój mąż spokojnie stoi i mówi: "Hektor, nie słyszysz, zostaw tego kota.... no, co ja do ciebie mowię, czemu nie słuchasz" .... kot wciąż jęczy leżąc prawie w paszczy lwa.... "Hektor!!!!" jak nie wrzasnę.... pies odskoczył, kot w sekundę zwiał.... a mąż : "czemu ty na niego krzyczysz?"

Posted

Basia1244 napisał(a):
:megagrin::megagrin: bardzo spokojny i opanowany facet z tego twojego męża Marysiu !

tylko, jak gada z Hektorkiem....

jak gada ze mną o kolejnych psach w domu, to już taki spokojny nie jest.... nawet go na wściekliznę zaszczepić chciałam ;)

ale dzisiaj..... byłam w szoku - chyba się przyzwyczaił.... albo do niego nie dotarło, że znów dwoje przybyło ;)

Posted

Basia1244 napisał(a):
Albo nagle go olśniło, że nic nie zmieni i poddał się :)

nie... po prostu:mad: wczoraj narozrabiał trochę i dzisiaj stara się "odkupić winy"....
ale przy "najbliższej okazji" nie omieszka mi dać bury.... przywykłam, więc mi dzisiaj nawet brakowało :evil_lol:...

Posted

za to mój, dowiadując się pół godz przed przyjechaniem suni że przyjedzie wrzasnął i przeklnął ale mu przeszło bo przecież będę zajmować się także jego nowym psem niebawem

wracając do Alfy i Bety - zaraz poogłaszam, na razie spamuję po wątkach

Posted

xmartix napisał(a):
za to mój, dowiadując się pół godz przed przyjechaniem suni że przyjedzie wrzasnął i przeklnął ale mu przeszło bo przecież będę zajmować się także jego nowym psem niebawem

wracając do Alfy i Bety - zaraz poogłaszam, na razie spamuję po wątkach

strasznie się bałam, że mój to właśnie zrobi, jak zobaczy tych ludzi i sunieczki....
ale przyszedł za późno, widział tylko odjeżdżający samochód, więc "przeszło bokiem" ;)

przyszedł z radosna wieścią, że Bunia go kocha i u nas zostanie, to ja mu radośnie powiedziałam, że jeszcze dwie malutkie mamy, tylko starsze..... nic nie powiedział.... dlatego byłam w szoku... ale teraz mysle, że on też....i dlatego zaniemówił:evil_lol:

a Bunia jest śliczna, adopcyjna - musi iść do domu, bo gdzie ja geriatrie "upchnę" :(

Posted

xmartix napisał(a):
szkoda że tak mało dt jest, tych bezpłatnych

dobra, nie gadać - działać :P

tak jest!
do dzieła!
rób ogłoszenia, ja idę zobaczyć, jak sunieczki :)

Posted

ogłoszenia zrobione na:

- allegro/tablica.pl
- morusek.pl
- adopcje.org
- ale.gratka.pl
- drobne.centrumofert.pl
- przygarnijzwierzaka.pl
- gw
- kupiepsa.pl
- strona TOZ Wrocław (niebawem)

idę szukac forum foksiowego, bo JRT nie ma chyba