Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylrwia']Czy to znaczy, że jeśli zglosze go dziś to płaci sie mniejsza stawke?? Kurcze bo zaczynam się zastanawiać:roll: jeśli 60 zl to bym go zglosila;)[/quote]

w terminie za kazdego psa płaci sie 60zł :) a po terminie i w dniu wystawy za kazdego 100zł;)

Posted

[quote name='simbik']Informacja dla spóźnialskich :lol: , przedłużyli termin zgłoszeń do 30.01 do 20.00[/quote]
Czy to są pewne dane ? Bo tak się nie mogłam doczekać terminu zgłoszeń na wystawę że wysłałam go internetem 26 stycznia , nie miałam też ksero rodowodu i nic więcej nie wysłałam . Wyjaśnię to dopiero we wtorek bo w poniedziałak nie pracują . Mam nadzieję że jeszcze nie będzie za późno . A jeśli chodzi o zapłatę to też zapłaciłam 26 ale normalną cenę , super się zaczyna ten sezon wystawowy .

Posted

[QUOTE]w terminie za kazdego psa płaci sie 60zł :smile: a po terminie i w dniu wystawy za kazdego 100zł;-)[/QUOTE]

Ja nic takiego nie znalazłam... :roll: na stronie oddziału jest tylko napiane że na wystawie płaci sie 100zł

[QUOTE][B][FONT=Tahoma][SIZE=3] za pierwszego psa (z katalogiem)- 60 zł
- każdy następny (bez katalogu) - 50 zł
- klasa szczeniąt (bez katalogu) - 35 zł [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]- klasa interchampionów (bez katalogu) - 30 zł -
- konkurs “Młody Prezenter”- 10 zł [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Opłaty wnoszone w dniu wystawy - 100 zł za każdego psa bez względu na klasę[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/QUOTE]

info jest ze strony oddziału. Jak dla mnie tylko opłata w dniu wystawy wynoi 100zł. W przeciwnym razie byłoby napisane, że tylko do dnia przyjmowania zgłoszeń będzie wynosić 60zł tak jak to było w przypadku światówki czy wystawy w Białymstoku.

Ania.

Posted

Potwiedziłam to sobie sama :
[FONT=Tahoma][B][COLOR=#999999]25.01.2007[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]przyjmowanie zgłoszeń zostało przedłużone do dnia 30.01.2007 do godz. 20.00[/COLOR][/B][/FONT]
Trochę to niezrozumiałe te zapłaty :
[B][FONT=Tahoma]Wystawcy krajowi - [COLOR=#ff0000]opłaty wnoszone do dnia 25.01.2007 r.[/COLOR] jak post wyżej a w dniu wystawy 100 zł . A co między 25 no teraz 30 stycznia a 10 lutego ?[/FONT][/B]

Posted

[quote name='Gazuś']Myslę, że poprostu t6ego nie napisali, ale i opłaty są przedłużone.[/QUOTE]

Też tak uważam, wydaje mi się to oczywiste jakby było inaczej to właśnie by chyba zaznaczyli, że termin przedłużony ale wyższe opłaty :lol:.

Posted

[FONT=Arial Black]PRZYJMUJEMY ZGŁOSZENIA NA WYSTAWĘ [COLOR=#ff0000]WALENTYNKOWĄ [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black]DO DNIA [COLOR=#ff0000]31 STYCZNIA 2007[/COLOR] DO GODZINY [COLOR=#ff0000]12:00[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black]WYŁĄCZNIE [COLOR=#ff0000]NA FORMULARZU ELEKTRONICZNYM[/COLOR][/FONT]

Posted

a ja mam 2 pytania:)

1. jesli wystawiam psa wchodze za free ( a ile osob moze jako "towarzysząco - niezbedne) zabrac ze sobą za fee ??

Na niektorych wystawach wchodzą np 2 a w Bydgoszczy ??

Zwiedzający jaka będa musieli uiscic opatę?

2. ponawiam pytanie jednej z mojej przedmowczyn

czy ktos ma jakies przecieki ??? chociaz ilosciowe :)

Pozdrawiam

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']a ja mam 2 pytania:)

1. jesli wystawiam psa wchodze za free ( a ile osob moze jako "towarzysząco - niezbedne) zabrac ze sobą za fee ??

Na niektorych wystawach wchodzą np 2 a w Bydgoszczy ??

Zwiedzający jaka będa musieli uiscic opatę?

2. ponawiam pytanie jednej z mojej przedmowczyn

czy ktos ma jakies przecieki ??? chociaz ilosciowe :)

Pozdrawiam[/quote]

1. Tylko 1-ta z psem wchodzi za free; za kazda dodatkowa osobe placisz, w ubieglym roku na majowej placilam chyba 10zl.
2. Tez z niecierpliwoscia czekam na katalog, ale on bedzie dopiero po zamknieciu zgl.

Posted

czy to pewne ze bedzie ten katalog ???

oby byl oby byl oby byl :)

Dziekuje za inforemacje :) - u mnie troche osob chce wspierac mnie duchowo i pilnowac majdanu dlatego dziekuje za info o opłatach :0

p.s - drogo 10 zł - za CACIBA w Lodzi sieplacilo 10 zl :)