Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMELIĘ Ambroży "Maję", tą samą niunię co w Sopocie ;-)
Dzisiaj mieliśmy Majowe treningi, dziewczę chce tańczyć i śpiewać, ale do wystawy jakoś to dopracujemy ;-)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]A ja mam jedną suczkę w klasie i w rasie, oprócz nas jest jeden pies w klasie otwartej :evil_lol: Ale my jedziemy po dyplom szczeniaczka :evil_lol:[/COLOR][/FONT]

Posted

U nas też istne szaleństwo. 3 psy w klasie to rzeczywiście jak międzynarodówka. :lol:

W takim razie idę sprawdzić skrzynkę. :evil_lol:

Posted

[quote name='Imanca'][FONT=Georgia][COLOR=purple]A ja mam jedną suczkę w klasie i w rasie, oprócz nas jest jeden pies w klasie otwartej :evil_lol: Ale my jedziemy po dyplom szczeniaczka :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/quote]
Ten pies to Bator :lol: [SIZE=1][COLOR=wheat]Taki żylasto mięśniasty koleś.[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Gazuś']AMELIĘ Ambroży "Maję", tą samą niunię co w Sopocie ;-)
Dzisiaj mieliśmy Majowe treningi, dziewczę chce tańczyć i śpiewać, ale do wystawy jakoś to dopracujemy ;-)[/quote]

oh Kasiu czyżby to było to samo małe beaglowe cudo które miałam okazję wymiziac? :cool3:
Paolinko rozumiem ze widzimy sie i w sobote i w niedziele ;)
ah własnie Kasiu jeszcze do ciebie - jak tam 'mój' Doc? już lepiej??
Viz,Viz wymyśl sposób jak mamy się spotkać,obie połapac sie ze 'to ta druga' i nie minąc sie bez słowa 100 razy podczas wystawy :P

Posted

Paulinkaaaa... Już Ci mówię. Po prostu zapisz sobie, że mam nr startowy 913, potem powiem Ci jeszcze parę szczegółów związanych z moim wyglądem. Poza tym sprawa będzie o tyle ułatwiona, że w zasadzie ruszać się z ringu 6 nie będę. Dopiero po ocenie. :evil_lol:

Mam nadzieję, że jak najwięcej osób wpadnie się z nami przywitać. :)

Posted

a ja zgłaszałam psy bo miał sędziować Szemraj i coś im się tam chyba pokićkało i sędzuje Szutkiewicz, chciałabym wycofać swoje pieniądze, ale w żadnym regulaminie nie wzmianki jakie mam prawa jako wystawca jeśli związek zminia sędziego.

Posted

Z tego co ja zrozumiałam. To 60 zł a w dniu wystawy 100 zł. Ja płaciłam w zeszłym tygodniu 60 zł i dzis przyszło potwierdzenie z nr startowym oraz info że wszystko mam już załatwione.

Posted

[COLOR=Purple][FONT=Georgia]No to ja też zapytam, czy nie ma ktoś miejsca dla mnie, 10-letniego dziecka i wyżełki w samochodzie - oczywiście też się dorzucę. W niedzielę.
A jeśli nikt nie ma, to czy ktoś się wybiera pksem do Bydgoszczy co na miejscu jest o 9:21?? Ciekawa jestem, czy będziemy miały towarzystwo.
I jeszcze jedno pytanko - czy ktoś może nas przechwycić z dworca autobusowego w Bydgoszczy i wskazać teren wystawy ??
Z psem i dzieckiem to nie chcę się gubić, a wierzcie mi, że mam talent :evil_lol:
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='bonia']a ja zgłaszałam psy bo miał sędziować Szemraj i coś im się tam chyba pokićkało i sędzuje Szutkiewicz, chciałabym wycofać swoje pieniądze, ale w żadnym regulaminie nie wzmianki jakie mam prawa jako wystawca jeśli związek zminia sędziego.[/quote]

Tak naprawdę wystawca nie ma takiego prawa bo organizator zastrzega sobie prawo zmiany sędziego takim drobnym druczkiem:) Jak mnie to czasami wkurza potrafię się nabawić 5ocen od tego samego sędziego i na co mi one na nic ale zrobić się nic nie da Najbardziej fasynowało mnie to że różne związki miało to samo zastępstwo to dopiero nerwy biorą:mad:

Posted

[quote name='Imanca'][COLOR=purple][FONT=Georgia]No to ja też zapytam, czy nie ma ktoś miejsca dla mnie, 10-letniego dziecka i wyżełki w samochodzie - oczywiście też się dorzucę. W niedzielę. [/FONT][/COLOR]
[FONT=Georgia][COLOR=purple]A jeśli nikt nie ma, to czy ktoś się wybiera pksem do Bydgoszczy co na miejscu jest o 9:21?? Ciekawa jestem, czy będziemy miały towarzystwo. [/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=purple]I jeszcze jedno pytanko - czy ktoś może nas przechwycić z dworca autobusowego w Bydgoszczy i wskazać teren wystawy ??[/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=purple]Z psem i dzieckiem to nie chcę się gubić, a wierzcie mi, że mam talent :evil_lol:[/COLOR][/FONT]
[/quote]

bede w nd na wystawie, ale watpie, zebym wyrobila sie przed 10. Jesli nie uda sie znalezc nikogo, kto was odbierze z dworca, to wsiadacie w tramwaj nr 1 (w strone myslecinka) i wysiadacie na przedostatnim przystanku, zaraz przy zawiszy. Nie sposob sie zgubic. To bedzie ok.10-15min.

Posted

[quote name='bonia']a ja zgłaszałam psy bo miał sędziować Szemraj i coś im się tam chyba pokićkało i sędzuje Szutkiewicz, chciałabym wycofać swoje pieniądze, ale w żadnym regulaminie nie wzmianki jakie mam prawa jako wystawca jeśli związek zminia sędziego.[/quote]

Ale, bonia, według rozpiski, Samojedy sędziuje p. Szemraj właśnie :razz:
Zerknij na dokument w PDF'ie (mi ten drugi się niestety nie cały otwiera- wyskakuje mi błąd) :roll:

A ja mam takie pytanie z innej beczki trochę.
Czy ktoś ze stałych bywalców Hali Sportowej "Zawisza" mógłby mi powiedzieć, czy jest tam łatwy dostęp do prądu?
O ten "woltowy" mi chodzi, żeby nie było :diabloti: