njangu Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ojoj to on jeszcze bardziej przestraszony niż nasz Ciapstrzyk na początku Quote
Nutusia Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Chyba tak... i baaaaaaaardzo by mu się spokojny DT przydał, a nie klatka w lecznicowej poczekalni, gdzie ruch jak na lotnisku :( Gdyby miał ciszę i spokój, może szybciej doszedłby do siebie. Quote
Kociabanda2 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 njangu napisał(a):Ojoj to on jeszcze bardziej przestraszony niż nasz Ciapstrzyk na początku nie no Ciapas wyszedł z klatki na roztrzęsionych nogach dopiero po 3 tygodniach, a jeść normalnie (systematycznie) zaczął chyba po miesiącu czy jakoś tak. 4 dni nie jadł nie pił i nie sikał :/ i do dziś mi zębami potrafi kłapnąć jak próbuję mu założyć obrożę, kaganiec czy cokolwiek... Niemniej jednak ten psiak wcale na mniej przerażonego nie wygląda :( no i na dokładkę ta główka... :( Mam nadzieję, że doznał jakiś stałych uszczerbków na zdrowiu :( :( Natusiu zaraz wyślę Ci pw Quote
sylwiaso Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Nutusiu i ja jestem wrazie potrzeby pisz na PW!biedula, kochana ta psina! Quote
Nutusia Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Jeszcze nie wolno się cieszyć - jeszcze wszystko się może zdarzyć, niestety... Ale TRZEBA być dobrej myśli! Quote
santino Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nutusia napisał(a):Jeszcze nie wolno się cieszyć - jeszcze wszystko się może zdarzyć, niestety... Ale TRZEBA być dobrej myśli! Trzymam kciuki mocno!!!!! Zobacz jak było z Rudym... a jak jest teraz. Jak tylko Felek będzie chciał żyć to na pewno z tego wyjdzie. Byle się tylko nie poddał bidulinek. Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nutusia napisał(a):Jeszcze nie wolno się cieszyć - jeszcze wszystko się może zdarzyć, niestety... Ale TRZEBA być dobrej myśli! Nutusia ma racje, jest nam smutno......Ale gdzies tam gleboko w serduchach jest nadzieja..... Quote
Nutusia Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Jak pojadę następnym razem do lecznicy, podam Felkowi przykład Rudego. Nawet mu jego zdjęcie pokażę, bo przecież wisi w lecznicy :) Quote
santino Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nutusia napisał(a):Jak pojadę następnym razem do lecznicy, podam Felkowi przykład Rudego. Nawet mu jego zdjęcie pokażę, bo przecież wisi w lecznicy :) :) No właśnie - powiedz mu, że z takich rzeczy się wychodzi tylko trzeba chcieć. I powiedz mu, że my tu wszyscy trzymamy za niego kciuki i nie pozwolimy, by ktokolwiek znów wyrządził mu krzywdę więc niech się nie martwi! Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nutusia napisał(a):Jak pojadę następnym razem do lecznicy, podam Felkowi przykład Rudego. Nawet mu jego zdjęcie pokażę, bo przecież wisi w lecznicy :)Rudy tez:):):) Quote
Nutusia Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Tym bardziej powinien brać przykład rudy z rudego! :) Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Zaraz wstawie obraz jaki namalowala Lila i jaki bedzie wisial w nowej lecznicy:) Quote
santino Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Ellig']Zaraz wstawie obraz jaki namalowala Lila i jaki bedzie wisial w nowej lecznicy:) Przepiękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Lila pieknie maluje to zdjecie to byl projekt do akceptacji /Lila ma galerie ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii/Zamowilam wlasnie taki , troche wymyslilam i opisalam z przykladami o co mi chodzi, obraz jest oprawiony i ma na szkle wygrawerowana dedykacje:)dla dr T. Quote
Nutusia Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Doktor już go dostał - trochę mu mowę odebrało - chyba się spodobał! :) A pani Doktor mówi do mnie: "ja nie wiem jak się Wam odwdzięczymy za to wszystko" (głównie chodziło o dom dla Steviego) No ja nie wiem... ponad dwa lata darmowego leczenia Tośki mojej (byłam u nich ponad 100 razy - nigdy nie zapłaciłam grosza za wizytę - tylko za leki lub zabiegi - i to też po kosztach), darmowy "pakiet" dla Krecika ślepaczka, darmowe wizyty dla moich boksiołkowych panienek, dyspozycyjność 24 godzin na dobę, Steven i jego "pakiet de luxe" - ciągle mało odwdzięczania w odwdzięczaniu, co nie?... :) Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:Nutusia napisał(a):Doktor już go dostał - trochę mu mowę odebrało - chyba się spodobał! :) A pani Doktor mówi do mnie: "ja nie wiem jak się Wam odwdzięczymy za to wszystko" (głównie chodziło o dom dla Steviego) No ja nie wiem... ponad dwa lata darmowego leczenia Tośki mojej (byłam u nich ponad 100 razy - nigdy nie zapłaciłam grosza za wizytę - tylko za leki lub zabiegi - i to też po kosztach), darmowy "pakiet" dla Krecika ślepaczka, darmowe wizyty dla moich boksiołkowych panienek, dyspozycyjność 24 godzin na dobę, Steven i jego "pakiet de luxe" - ciągle mało odwdzięczania w odwdzięczaniu, co nie?... :) Quote
santino Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nutusia napisał(a):Doktor już go dostał - trochę mu mowę odebrało - chyba się spodobał! :) A pani Doktor mówi do mnie: "ja nie wiem jak się Wam odwdzięczymy za to wszystko" (głównie chodziło o dom dla Steviego) No ja nie wiem... ponad dwa lata darmowego leczenia Tośki mojej (byłam u nich ponad 100 razy - nigdy nie zapłaciłam grosza za wizytę - tylko za leki lub zabiegi - i to też po kosztach), darmowy "pakiet" dla Krecika ślepaczka, darmowe wizyty dla moich boksiołkowych panienek, dyspozycyjność 24 godzin na dobę, Steven i jego "pakiet de luxe" - ciągle mało odwdzięczania w odwdzięczaniu, co nie?... :) Widzicie jak to jest... na 100 złych ludzi przypada 1 taki anioł, który przywraca wiarę w ludzkość i motywuje do działania... ech... Pięknie! Quote
Nutusia Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 W niektórych środowiskach występuje więcej aniołów na metr kwadratowy, a w innych ani jednego. Generalnie anioły wciąż jednak są w mniejszości, w porównaniu z tymi drugimi:( Quote
mari23 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nutusia napisał(a):Chyba tak... i baaaaaaaardzo by mu się spokojny DT przydał, a nie klatka w lecznicowej poczekalni, gdzie ruch jak na lotnisku :( Gdyby miał ciszę i spokój, może szybciej doszedłby do siebie. to mój odpada na 200%:shake: oby maluszek wyzdrowiał, póki jest niepewnie - może i lepiej, że w lecznicy pod stałą obserwacją Quote
Nutusia Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Podobnie jak mój - też odpada :( Niepodzielnie panujący Lesio i trzy fiśnięte suki :( Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nutusia napisał(a):W niektórych środowiskach występuje więcej aniołów na metr kwadratowy, a w innych ani jednego. Generalnie anioły wciąż jednak są w mniejszości, w porównaniu z tymi drugimi:( Sama prawda..... Quote
Recommended Posts