Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zrozumie :( Nawet pomimo tego, że też był wnętrem i powinien się "jednoczyć" :) U. ma dziś urlop - zapodam temat. Na razie wysłałam do Doktorów.

Posted

Jak on jest gotowy do adopcji i ma jakiś tekst do ogłoszeń (i kontakt) to nawet wysilac się nie trzeba - i tak kolejka się ustawi.

Posted

mmd napisał(a):
Jak on jest gotowy do adopcji i ma jakiś tekst do ogłoszeń (i kontakt) to nawet wysilac się nie trzeba - i tak kolejka się ustawi.

Nie ma tekstu, wiem tylko ,ze jest bardzo mily, zero zlych zachowan, ma 5 miesiecy i zostal zabrany z interwencji :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Nie zrozumie :( Nawet pomimo tego, że też był wnętrem i powinien się "jednoczyć" :) U. ma dziś urlop - zapodam temat. Na razie wysłałam do Doktorów.
Dziekuje dobra Kobieto:)

Posted

Ellig napisał(a):
Nie ma tekstu, wiem tylko ,ze jest bardzo mily, zero zlych zachowan, ma 5 miesiecy i zostal zabrany z interwencji :)

Można coś z tego sklecić. Znaczy mogę.
Pytanie, czy on jest bardzo pilny, no i w ogóle czy jest jakiś plan działania?

Posted

mmd napisał(a):
Można coś z tego sklecić. Znaczy mogę.
Pytanie, czy on jest bardzo pilny, no i w ogóle czy jest jakiś plan działania?

Jak najszybciej dom albo BDT bo u K. jest 25 m2 powierzcni mieszkalnej ,jezeli altane mozna nazwac mieszkaniem....wyslalam zdjecia:)

Posted

Ellig napisał(a):
Jak najszybciej dom albo BDT bo u K. jest 25 m2 powierzcni mieszkalnej ,jezeli altane mozna nazwac mieszkaniem....wyslalam zdjecia:)

Mi na mail?
Koniecznie jeszcze jakiś kontakt. Przysiądę i zrobię z 10 ogłoszeń. Więcej i tak nie będzie potrzebne ;)
Może jakiś wątek byś Ellig machnęła - bo panoszymy się nie u siebie ;)

Posted

Historia mojego życia niestety nie jest tak piękna jak ja sam. Pięć miesięcy temu przyszedłem na świat, a moim zadaniem było zarobić na pana mojej mamy. Zamiast cieszyć się beztroskim dzieciństwem, dotykiem ludzkiej ręki, psimi zabawkami, dalsze moje życie to już tylko pasmo konsekwencji ludzkiej głupoty, nieodpowiedzialności, braku empatii i braku serca.
Od dziś jestem przynajmniej bezpieczny i mocno wierzę w to, że może nawet już od jutra będę miał dom, swojego człowieka i że mojej dalszej egzystencji nigdy więcej już nikt nie nazwie "pieskim życiem".
5-miesięczny psiak w typie spaniela, miły, łasy na pieszczoty, spragniony kontaktu z człowiekiem pilnie szuka domu - takiego już na zawsze.
Kontakt w sprawie adopcji:

Posted

Nutusia napisał(a):
Historia mojego życia niestety nie jest tak piękna jak ja sam. Pięć miesięcy temu przyszedłem na świat, a moim zadaniem było zarobić na pana mojej mamy. Zamiast cieszyć się beztroskim dzieciństwem, dotykiem ludzkiej ręki, psimi zabawkami, dalsze moje życie to już tylko pasmo konsekwencji ludzkiej głupoty, nieodpowiedzialności, braku empatii i braku serca.
Od dziś jestem przynajmniej bezpieczny i mocno wierzę w to, że może nawet już od jutra będę miał dom, swojego człowieka i że mojej dalszej egzystencji nigdy więcej już nikt nie nazwie "pieskim życiem".
5-miesięczny psiak w typie spaniela, miły, łasy na pieszczoty, spragniony kontaktu z człowiekiem pilnie szuka domu - takiego już na zawsze.
Kontakt w sprawie adopcji:

senkju....:)Nutusia mozemy tu o tym psiaku pisac?

Posted

Nie ma to jak praca zespołowa, co moja droga MM? :)

Kurczaki, już tak kombinuję jak koń pod górę, że może by ten durnowaty Lesio nie zauważył, że to chłopaczek jest?... :) Trochę za daleko, żeby zrobić próbę - bo co będzie jak zauważy?... Od 3-go jestem na urlopie - ja trochę na raty, ale Małż całe 2 tygodnie. To by chyba było wystarczająco dużo czasu na znalezienie do mu dla takiego "rasowca", co?... No nic - może do 3-go DS-ów będzie do wyboru do koloru - OBY!

Posted

Nutusia napisał(a):
Się nie martwię - do 3-go jeszcze tydzień... Ale jak go jutro wyadoptujecie, to tym lepiej! A potem, rzutem na taśmę jeszcze Lunetę, co?... :)

Przecie Twoja Lunete oglaszam:)

Posted

sorry za off... ale... :)
Cioteczki niedawno moja Nora poszła do swojego domku, a telefon jak dotąd milczał tak nagle zaczął się urywać od telefonów o nią... Dlatego założyłam wątek (początkowo pod jedną Panią, ale ona już znalazła swojego psa, a kolejne osoby dzwoniące podają podobne kryteria wyboru, więc zmieniłam tylko pierwszy post i tytuł wątku) poszukiwawczy :smile: http://www.dogomania.pl/threads/211231-Poszukiwana-y-sunia-pies!!!-podobna-y-do-Nory-kt%C3%B3ra-ma-ju%C5%BC-sw%C3%B3j-wymarzony-dom-%29 Wszystkie osoby, które dzwonią w sprawie Nory odsyłam na ten wątek, jest więc nadzieja, że któryś ze zgłoszonych tam piesków zostanie wypatrzony :smile: Może chcecie kogoś tam dodać???
Najczęściej chodzi o ONki do domu z ogrodem...

Posted

Spaniel wraca do domu , tak postanowil Azyl................Nie bede opisywac calej rozmowy.....................Wycofujemy ogloszenia.

Posted

Ellig napisał(a):
Spaniel wraca do domu , tak postanowil Azyl................Nie bede opisywac calej rozmowy.....................Wycofujemy ogloszenia.

O matko
Właśnie dostałam mail od zainteresowanej nim pani i weszłam, żeby napisać.

Posted

Ellig napisał(a):

ale jak to?? Przecież on był zabrany z interwencji - znaczy coś się musiało dziać nie tak! Jak można go teraz oddać tym samym ludziom????? :(