Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na fb dwie osoby napisały że wpłaca jakies pieniadze. Poczekaj piesia, powinnny sie do końca tyg pojawić na koncie. Damy rade, zapisuj wszystko w rozliczeniach. Sama masz na utrzymaniu 5 psów. Może jak Rudek nie będzie potrzebował kasy to przekaże sie je na szczeniaki?

Posted

Tee szczeniaczki wcale nie wabią się tak jak wy je nazwaliście .. Wiem jakie są i jak się wabią .. Boo ja je wychowywałam razem z moją suczką od malutkich szczeniąt i Szczęściaraa .. too nie żadnaa szczęściaraa tylkoo Sisi .. A Lunaa to Meggi .. Kudłaty too Loczek a Benti to Plutoo . ! prosiłam żeby nie zmieniać im imion .. bardzoo je kocham po mimo faktuu że Sisi malutkaa ukochanaa pociechaa od nas odeszłaa .. a jej rodzeństwoo cierpi tak jak onaa .. Takie są uroki schroniska .. szczeniaki jak były oddawane były zdrowe jak ryba a teraz się zaraziły śmiertelną chorobą dla nich .. W tym schroniskuu te biedne istoty cierpią .. są zdrowe a w pewnym momencie są umierające .. i nawet gdy coś robicie to i tak rzadko kiedy te zwierzęta są żywe .. Przepraszam , żee tak opisałam jak jest w schronisku ale nie mogę patrzeć na cierpienie piesków ...

Posted

nat927 napisał(a):
Tee szczeniaczki wcale nie wabią się tak jak wy je nazwaliście .. Wiem jakie są i jak się wabią .. Boo ja je wychowywałam razem z moją suczką od malutkich szczeniąt i Szczęściaraa .. too nie żadnaa szczęściaraa tylkoo Sisi .. A Lunaa to Meggi .. Kudłaty too Loczek a Benti to Plutoo . ! prosiłam żeby nie zmieniać im imion .. bardzoo je kocham po mimo faktuu że Sisi malutkaa ukochanaa pociechaa od nas odeszłaa .. a jej rodzeństwoo cierpi tak jak onaa .. Takie są uroki schroniska .. szczeniaki jak były oddawane były zdrowe jak ryba a teraz się zaraziły śmiertelną chorobą dla nich .. W tym schroniskuu te biedne istoty cierpią .. są zdrowe a w pewnym momencie są umierające .. i nawet gdy coś robicie to i tak rzadko kiedy te zwierzęta są żywe .. Przepraszam , żee tak opisałam jak jest w schronisku ale nie mogę patrzeć na cierpienie piesków ...

Rozumiem ,i wiem ,ze co niektorzy w tym schronisku nosza rozowe okulary.B
Oddalas psy pod opieke zdrowe do "schroniska",a potem musisz patrzec jak cierpia ,to musi byc straszne.
Dziwie sie ,ze oddalas psy do schroniska ,ktore jest skazone i nie powinno zadnych psow nie szczepionych przyjmowac ,szczegolnie szczeniakow nie szczepionych.ja juz pisalam o tym zagrozeniu ,ale zostalam potraktowana jak....oh brak slow.za prawde zostaje sie wyzywanym.tak to jest jak nie zdaje sie sprawy co to znacza choroby takie jak parwo ,nosowka
Mozesz mnie przekazac dlaczego oddalas pieski swojej suczki?dlaczego swoja suczke nie wykastrowalas ?Nie bylo by tragedi.W Czarkowie bardzo dobrze kastruje wet.

Posted

nat927 napisał(a):

Dziecko drogie co Ty tutaj piszesz???? Swoje kochane pieski oddałaś do schroniska? Schronisko to nie hotel - to najgorsze miejsce w jakim może znaleźć się pies!!!!
Obojętnie jakie to jest to schronisko to zawsze to jest trauma dla psa.
Tak je kochałaś to dlaczego im sama domków nie znalazłaś??? zrobiłaś chociaż jedno ogłoszenie w internecie że masz do oddania szczeniaki???? założę się że nie bo najprościej było je zawieżć do schroniska.
Te pretensje o ich chorobę to możesz mieć do siebie i to przez Ciebie Szczęściara nie żyje.

A Pani xxxx52 nadal proponuję odpier..... się od Obornickiego schroniska

Posted

cicia1977 napisał(a):
Dziecko drogie co Ty tutaj piszesz???? Swoje kochane pieski oddałaś do schroniska? Schronisko to nie hotel - to najgorsze miejsce w jakim może znaleźć się pies!!!!
Obojętnie jakie to jest to schronisko to zawsze to jest trauma dla psa.
Tak je kochałaś to dlaczego im sama domków nie znalazłaś??? zrobiłaś chociaż jedno ogłoszenie w internecie że masz do oddania szczeniaki???? założę się że nie bo najprościej było je zawieżć do schroniska.
Te pretensje o ich chorobę to możesz mieć do siebie i to przez Ciebie Szczęściara nie żyje.

A Pani xxxx52 nadal proponuję odpier..... się od Obornickiego schroniska

Zgadzam się z Tobą

Posted

W tym schroniskuu te biedne istoty cierpią .. są zdrowe a w pewnym momencie są umierające .. i nawet gdy coś robicie to i tak rzadko kiedy te zwierzęta są żywe .. Przepraszam , żee tak opisałam jak jest w schronisku ale nie mogę patrzeć na cierpienie piesków ...
Chyba zaraz bana dostanę jak się wypowiem :angryy::angryy:!!!

Ty tępa durna pi..o! Oddałaś swoje ukochane szczeniaczki, co ty tu pierdzielisz?????:angryy::angryy::angryy:

Zacznij mózgu używać, to nie boli, kretynko ostatnia!

• Upvote 1
Posted

nat927 napisał(a):

K...... a . Ratowałyśmy te szczeniaki przez tydzień . Ola z Anią nie spały po nocach , dawały im kroplówki trzy razy dziennie , każdemu pięć zastrzyków dziennie . Jeździłyśmy po weterynarzach , pod koniec kiedy żyłki były już tak słabe , że wenflony się zapychały jeździłyśmy codziennie . Wykładałam kasę na leczenie od siebie mimo , że miałam pięć psów na utrzymaniu . Nie zastanawiałam się czy następnego dnia będę miała za co kupić jedzenie , liczyło się tylko ratowanie szczeniaków . A ty nagle zjawiasz się tu i jedyne co masz k..... a do powiedzenia to to , że pozmieniałyśmy imiona szczeniakom . Gdybyś dopilnowała swojej suni to tych szczeniaków by nie było . Tak ciężko zauważyć , że suczka ma cieczkę ??? Potem je oddajesz do schronu zamiast im znaleźć dobre domki . To my się teraz musimy martwić o to , żeby im je znaleźć . I martwię się o to za co im jutro kupię jedzenie . Więc może pani xxx , zamiast wykorzystywać kolejny wątek do ujeżdżania po obornickim schronisku kupi w prezencie worek karmy junior .
Zakładałam ten wątek , żeby ratować życie szczeniaków , a nie rozpisywać się na temat warunków jakie panują w obornickim schronisku . A pani xxx po raz kolejny radzę , żeby założyła taki wątek , na którym będzie mogła sobie poużywać do woli .

Dzięki cicia za wsparcie :):):) .

A wszystkich innych za to k....a przepraszam , ale nie wytrzymałam .

Posted

ania z poznania napisał(a):

Ty tępa durna pi..o! Oddałaś swoje ukochane szczeniaczki, co ty tu pierdzielisz?????:angryy::angryy::angryy:

Dziękuję Aniu :):):) . Ja też dostanę bana ;)

Posted

Gdybyś dopilnował swojej suni to tych szczeniaków by nie było . Tak ciężko zauważyć , że suczka ma cieczkę ??? Potem je oddajesz do schronu zamiast im znaleźć dobre domki . To my się teraz musimy martwić o to , żeby im je znaleźć .

Piesia, suki nie potrafi dopilnować, siebie też nie dopilnuje, tłumok jeden, a dzieciara do domu dziecka podrzuci, niech inni się martwią! Przecież to na pewno tak samo fajne miejsce jak schron tylko dla dzieci!

Posted

Przykro mi że nie potrafisz mnie zrozumieć ale moja mama oddała je pani Oli ze względu na to że wzięłam suczke ze schroniska i byłaa niewysterylizowanaa .. zaa to ja nie chciałam ich oddawać i płakałam a mojaa mama chciałaa dla nich dobrze bo pani Ola obiecała im świetne doomy .. a teraz się okazuje że są śmiertelnie choree .. :placz:

Posted

Ty tępe stworzenie, pierwszą suczkę miałam jak miałam 8 lat, wtedy nie sterylizowało się psów tak jak teraz, sunia miała 16 lat i NIGDY nie miała małych! Można? Można, wystarczy odrobina pomyślunku!!!!! A tego u ciebie zabrakło!

Posted

piesia napisał(a):
K...... a . Ratowałyśmy te szczeniaki przez tydzień . Ola z Anią nie spały po nocach , dawały im kroplówki trzy razy dziennie , każdemu pięć zastrzyków dziennie . Jeździłyśmy po weterynarzach , pod koniec kiedy żyłki były już tak słabe , że wenflony się zapychały jeździłyśmy codziennie . Wykładałam kasę na leczenie od siebie mimo , że miałam pięć psów na utrzymaniu . Nie zastanawiałam się czy następnego dnia będę miała za co kupić jedzenie , liczyło się tylko ratowanie szczeniaków . A ty nagle zjawiasz się tu i jedyne co masz k..... a do powiedzenia to to , że pozmieniałyśmy imiona szczeniakom . Gdybyś dopilnowała swojej suni to tych szczeniaków by nie było . Tak ciężko zauważyć , że suczka ma cieczkę ??? Potem je oddajesz do schronu zamiast im znaleźć dobre domki . To my się teraz musimy martwić o to , żeby im je znaleźć . I martwię się o to za co im jutro kupię jedzenie . Więc może pani xxx , zamiast wykorzystywać kolejny wątek do ujeżdżania po obornickim schronisku kupi w prezencie worek karmy junior .
Zakładałam ten wątek , żeby ratować życie szczeniaków , a nie rozpisywać się na temat warunków jakie panują w obornickim schronisku . A pani xxx po raz kolejny radzę , żeby założyła taki wątek , na którym będzie mogła sobie poużywać do woli .

Dzięki cicia za wsparcie :):):) .

A wszystkich innych za to k....a przepraszam , ale nie wytrzymałam .

Rozumiem i doceniam wasz wysiłek ale bardzo mi przykro że są w tak opłakanym stanie . Zrozum trudno mi się z tym pogodzić .. i nie macie prawa mieć do mnie pretensji . Chętnie wpłace pieniążki na ich leczenie . Pozdrawiam ;)

Posted

Ty tępe stworzenie, pierwszą suczkę miałam jak miałam 8 lat, wtedy nie sterylizowało się psów tak jak teraz, sunia miała 16 lat i NIGDY nie miała małych! Można? Można, wystarczy odrobina pomyślunku!!!!! A tego u ciebie zabrakło!

Zrozum .. chciałam żeby moja suczka miała szczeniaki i dla mnie to nie problem . Teraz ma cieczke i jej pilnuje i nie będę tolerować obraźliwych tekstów wobec mniee .. Moja mama chciała dla nich dobrze i nie macie prawa mieć do mnie pretensji ze względu na to co zrobiła ..

Posted

Przyłączam się do tych potencjalnie zbanowanych. Szlag mnie trafił jak ten infantylny tekst przeczytałam. Idiotko - mysl - zajmujesz się nadawaniem imion po czym z czystym sumieniem oddajesz je do schroniska. Skad takie i...ki w tym kraju się biorą.
Dziewczyny, w jakiej klinice sa maluchy.
Może nasza Fundacja mogłaby finansowo pomóc?

Posted

nat927 napisał(a):
Zrozum .. chciałam żeby moja suczka miała szczeniaki i dla mnie to nie problem . Teraz ma cieczke i jej pilnuje i nie będę tolerować obraźliwych tekstów wobec mniee .. Moja mama chciała dla nich dobrze i nie macie prawa mieć do mnie pretensji ze względu na to co zrobiła ..

Chciałaś żeby suka miała szczeniaki, które potem naraziłas na śmierć. To Ty masz je teraz na sumieniu, smierć Szczęściary i chorobę pozostałych. Mam nadzieję, że będziesz mogła z tym spać spokopjnie - ja bym nie mogła.

Posted

Skad takie i...ki w tym kraju się biorą.
Z nieuctwa! Gosiu, dzięki za wsparcie nas, we mnie się gotuje po prostu!!!!!

Zrozum .. chciałam żeby moja suczka miała szczeniaki i dla mnie to nie problem

K...a PO CO CHCIAŁAŚ szczeniaczki??????????? Po to żeby je do schronu oddać???????? Zmień leki albo psychiatrę!!!!!!!!!!!

Posted

supergoga napisał(a):
Chciałaś żeby suka miała szczeniaki, które potem naraziłas na śmierć. To Ty masz je teraz na sumieniu, smierć Szczęściary i chorobę pozostałych. Mam nadzieję, że będziesz mogła z tym spać spokopjnie - ja bym nie mogła.

Niee sądziłam że to tak się skończy .. ;( Pociechy były zdrowe , zaszczepione i odrobaczone , bardzo bym chciałaa żeby nie trafiały do tego okrutnego miejsca ale nie miałam wpływu na decyzje podjętą przez moją mame .. ;( Zrozumcie ja je kocham i nie chciałam żeby to tak się stało .. ;( nie obrażajcie mnie ze względu na ich cierpienie ..

Posted

Z nieuctwa! Gosiu, dzięki za wsparcie nas, we mnie się gotuje po prostu!!!!!

K...a PO CO CHCIAŁAŚ szczeniaczki??????????? Po to żeby je do schronu oddać???????? Zmień leki albo psychiatrę!!!!!!!!!!!

Bo chciałam żeby moja suczka nie czuła się samotna , żeby poczuły ciepło i nie tylko one ale także i ja .. i tak wgl . ! nie chciałam im tam oddawać doo tego okrutnego miejsca . ! od dnia w którym przyszły na świat szukałam im domów a decyzja nie zależała ode mnieee . !!! ;(

Posted

Wala2006 napisał(a):
Jak można chcieć żeby sunia szczeniaki miała i zaś je oddać do schroniska...Brak słów.
Szkoda tylko cierpień tych maluszków

Ja ich oddawać nie chciałam . !!! ;(
Decyzja nie należała do mnie , ja chciałam je zachować po mimo faktu że mam 2 psy i kota .. byłoby mi i mojej rodzinie je trudno utrzymać ale przynajmniej by tam nie cierpiałyy . !!!

Posted

Zrozumcie .. nie chciałam dla nich źle .. szukałam ich domów a decyzja padła , że pani Ola je zabrała .. ponieważ praktycznie nie należały do nas tylko do schroniska bo suczka nie była wysterylizowana a w schronisku wszystkie suczki są wysterylizowane .. Więc nie miejcie mi tego za złe gdyż decyzja nie należałaa do mniee .. :( ;(