azalia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dobranoc Misiaczku kochany,niech ktoś cię wypatrzy i przygarnie. Quote
Syla Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ogłoszenie jutro i w sobotę.Jak nie będzie zainteresowania, to jeszcze ponowimy.Już mam neta.Ten mały blondasek będzie w przyszłym tygodniu.Wieczorem dopiero do niego zajrzę.Muszę ponadrabiać zaległości pieskowe. Quote
bakusiowa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [FONT=Arial Black]Zapraszam na odlotowy kosmiczny bazarek na pokrycie długów Rysia i Romusia, dwóch piesków z Pszczyny:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wy%C5%9Blij-d%C5%82ugi-w-Kosmos!-wystrza%C5%82owy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16 Quote
Syla Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Nie pisałam nic wcześniej, żeby nie zapeszyć.Przed południem zadzwoniła do mnie BUDRYSEK, że odezwali się do niej fajni ludzie z ogłoszenia, z Katowic, że zawiezie im Misia i sprawdzi wszystko na miejscu.Teraz dzwoniłam do niej i już wiem, że MISIU MA DOM !!!Właśnie wyszła od tych ludzi i jutro nam wszystko napisze.Cały dzień siedziałam jak na szpilkach, nawet teraz poryczałam się ze szczęścia.Powodzenia Misiu w nowym domu.Bądź grzeczny, pilnuj się państwa i ciesz życiem, kochany staruszku :loveu: Quote
Kocurek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Misiulku duzo szczescia w nowym domku,wspaniale wiesci:) Quote
azalia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Wspaniała,cudowna wiadomość,Misiaczek ma dom-bądź szczęśliwy maleńki. Quote
danka4u1 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Misiu, jaka radość !!! jak dobrze wejść na dogo nad ranem... Napiszcie nam coś więcej o nowym domku Misia. Gdzie ci państwo wypatrzyli Misiaczka? Quote
fochu Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 o kurczę ! Super wiadomość ! :) ciekawe jak się chłopak zaaklimatyzował w nowych warunkach domowych? Quote
Kofeina Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 :o zagladam i oczom nie wierze:) ma domek;):):) 3 mam kciuki a clopaka. Misiek do domu won!!! i oby tam cie kochali tak bardzo a nawet bardziej jak wszystkie ciotki na tym watku;) Quote
Iljova Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Jestem w szoku po przeczytaniu tej wiadomości, ze szczęścia łzy cisnęły się do oczu. Bądź szczęśliwy i kochany przez nowa rodzinkę :) Quote
danka4u1 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Misiu, jesteś w swoim domku? Będziemy miec jakies wiadomości o Misiu? Quote
piesia Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 No to ja też dołączam swoje łzy wzruszenia . Powodzenia chłopaczku i dużo , dużo ciepełka :) Quote
RenW Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 danka4u1 napisał(a):Misiu, jesteś w swoim domku? Będziemy miec jakies wiadomości o Misiu? No właśnie, jak Misiu w nowym domku?:) Quote
BUDRYSEK Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 po 2 dniach trasy z psiakami juz jestem :) Misiu juz szczesliwy w domku w K-cach :) dzieki ogloszeniu Syli w dziennieku zachodnim, Panstwo od razu zakochali sie :) Syla wielkie dzieki :) Uploaded with ImageShack.us Pani Amalia az poplakala sie jak uslyszla, ze moze jeszcze w ten sam dzien Misiu przyjedzie :) Misiu bardzo grzecznie jedzi w samochodzie w domku juz wszystko bylo przygotowane :) Misiu od razu wskoczyl na fotel jak u siebie :) spi w lozku, grzecznie chodzi na smyczy, apetyt ma przed chwila dzwonila Pani i powiedziala, ze Misiu zadomowil sie na calego :) strasznie sie ciesze :) Quote
Iljova Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Jak ja się cieszę to poprostu fantastyczne :-) Quote
Tofikowa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Syla, czy takie ogłoszenia można wykupić dla innych piesków? Quote
bakusiowa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 :multi:Myslałam, że go zobaczyła w tej misce i to ją wzruszyło. Misiu powodzenia na nowej drodze.:multi::multi::multi: Quote
danka4u1 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Misiu, jakże cieszę się. To Twoje zdjęcie w tej misce było straszne. Quote
BUDRYSEK Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Dlaczego wszyscy sie mnie boją ? http://www.dogomania.pl/threads/2124...sie-mnie-boją-( Quote
Funky Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Najpiękniejsze są takie wieści!!!!!!! Jestem szczęśliwa :* Quote
Recommended Posts