Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yv1958 napisał(a):
"Sznupka":evil_lol: Tak mowila moja babcinka! Tak mowia w poznanskiem!

Buziaki Kochany!

Musi sie znalezc domek!

Na górnym śląsku też się używa tego słowa :-)

Posted

Budrysku, ja Ciebie podziwiam...Ty zawsze pomagasz, nigdy nie przejdziesz obojętnie obok żadnej bidy, a robisz to bez rozgłosu i dogo-poklasku...i co najważniejsze w wielu wypadkach byłaś i jesteś ostatnią deską ratunku dla psa lub kota i jesteś w swoich działaniach skuteczna, mimo trudów jakie ponosisz...Szkoda, że prozaiczne życie upływa nam na miotaniu się na wielu niepotrzebnych rzeczach i, że tak mało mamy czasu na sprawy na prawdę ważne...Ty zawsze znajdujesz czas by raz jeszcze zawalczyć o jakiegoś porzuconego psa lub kota...

Budrysku, jeśli mogę spytać, jaki masz obecnie łączny dług do uregulowania za zwierzaki np. u weta?

Posted

bico napisał(a):
Budrysku, ja Ciebie podziwiam...Ty zawsze pomagasz, nigdy nie przejdziesz obojętnie obok żadnej bidy, a robisz to bez rozgłosu i dogo-poklasku...i co najważniejsze w wielu wypadkach byłaś i jesteś ostatnią deską ratunku dla psa lub kota i jesteś w swoich działaniach skuteczna, mimo trudów jakie ponosisz...Szkoda, że prozaiczne życie upływa nam na miotaniu się na wielu niepotrzebnych rzeczach i, że tak mało mamy czasu na sprawy na prawdę ważne...Ty zawsze znajdujesz czas by raz jeszcze zawalczyć o jakiegoś porzuconego psa lub kota...

Budrysku, jeśli mogę spytać, jaki masz obecnie łączny dług do uregulowania za zwierzaki np. u weta?

bico...nie pytaj...ok 7 tys?...plus dlugi w hotelach...dlug dlugiem ale to tylko pieniadze...kiedys je splace...mam inne problemy ktore masakrycznie mnie przytłaczają :(...tylko przy Gadziorkach zapominam o nich...:)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']bico...nie pytaj...ok 7 tys?...plus dlugi w hotelach...dlug dlugiem ale to tylko pieniadze...kiedys je splace...mam inne problemy ktore masakrycznie mnie przytłaczają :(...tylko przy Gadziorkach zapominam o nich...:)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Boże, ale dług.....:-(:-(:-( Nie wiem co powiedzieć, bo kwota mnie przytłacza, nawet jakbym robiła non stop bazarki i podrzucała coś jeszcze od siebie, to tylko kropla w morzu potrzeb:placz::placz: O problemy, rozumiem, że natury osobistej, to nawet nie pytam...:oops:
Budrysku, podrzuć mi nr swojego konta na pw, to postaram się choć 200 zł podrzucić...