Sabina02 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Biedny Misu! Budrysek, co Ty nam tu znowu serwujesz? :placz: Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Sabina02 napisał(a):Biedny Misu! Budrysek, co Ty nam tu znowu serwujesz? :placz: :(:(:(:(:(:(:(:( Quote
Iljova Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Jak zawsze kolejne biedne psiaki którym trzeba pomóc :-( tak wiele ich jest :-( Quote
paulinken Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Zapisuję też. Mogę wykupić pakiet ogłoszeń, ale tekst poproszę, może ktoś wymóżdży jakiś ładny? Quote
Yv1958 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Zabieram Go i Twoj tekst Budrysku na swoj Profil na N.K. Bede go oglaszac. Serce mi peka... Quote
BUDRYSEK Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Yv1958 napisał(a):Prosze! Pomoge w jego utrzymaniu. mi tez bardzo Go zal :( zaraz będa fotki Quote
BUDRYSEK Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Yv1958 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 "Sznupka":evil_lol: Tak mowila moja babcinka! Tak mowia w poznanskiem! Buziaki Kochany! Musi sie znalezc domek! Quote
Yv1958 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Wyraznie poprawia mu sie nastroj, kiedy jest kolo niego CZlowiek! Quote
BUDRYSEK Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Basen = dozywocie ??? http://www.dogomania.pl/threads/2113...8#post17277658 Quote
Iljova Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Yv1958 napisał(a):"Sznupka":evil_lol: Tak mowila moja babcinka! Tak mowia w poznanskiem! Buziaki Kochany! Musi sie znalezc domek! Na górnym śląsku też się używa tego słowa :-) Quote
bico Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Budrysku, ja Ciebie podziwiam...Ty zawsze pomagasz, nigdy nie przejdziesz obojętnie obok żadnej bidy, a robisz to bez rozgłosu i dogo-poklasku...i co najważniejsze w wielu wypadkach byłaś i jesteś ostatnią deską ratunku dla psa lub kota i jesteś w swoich działaniach skuteczna, mimo trudów jakie ponosisz...Szkoda, że prozaiczne życie upływa nam na miotaniu się na wielu niepotrzebnych rzeczach i, że tak mało mamy czasu na sprawy na prawdę ważne...Ty zawsze znajdujesz czas by raz jeszcze zawalczyć o jakiegoś porzuconego psa lub kota... Budrysku, jeśli mogę spytać, jaki masz obecnie łączny dług do uregulowania za zwierzaki np. u weta? Quote
BUDRYSEK Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 bico napisał(a):Budrysku, ja Ciebie podziwiam...Ty zawsze pomagasz, nigdy nie przejdziesz obojętnie obok żadnej bidy, a robisz to bez rozgłosu i dogo-poklasku...i co najważniejsze w wielu wypadkach byłaś i jesteś ostatnią deską ratunku dla psa lub kota i jesteś w swoich działaniach skuteczna, mimo trudów jakie ponosisz...Szkoda, że prozaiczne życie upływa nam na miotaniu się na wielu niepotrzebnych rzeczach i, że tak mało mamy czasu na sprawy na prawdę ważne...Ty zawsze znajdujesz czas by raz jeszcze zawalczyć o jakiegoś porzuconego psa lub kota... Budrysku, jeśli mogę spytać, jaki masz obecnie łączny dług do uregulowania za zwierzaki np. u weta? bico...nie pytaj...ok 7 tys?...plus dlugi w hotelach...dlug dlugiem ale to tylko pieniadze...kiedys je splace...mam inne problemy ktore masakrycznie mnie przytłaczają :(...tylko przy Gadziorkach zapominam o nich...:) Quote
bico Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='BUDRYSEK']bico...nie pytaj...ok 7 tys?...plus dlugi w hotelach...dlug dlugiem ale to tylko pieniadze...kiedys je splace...mam inne problemy ktore masakrycznie mnie przytłaczają :(...tylko przy Gadziorkach zapominam o nich...:) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Boże, ale dług.....:-(:-(:-( Nie wiem co powiedzieć, bo kwota mnie przytłacza, nawet jakbym robiła non stop bazarki i podrzucała coś jeszcze od siebie, to tylko kropla w morzu potrzeb:placz::placz: O problemy, rozumiem, że natury osobistej, to nawet nie pytam...:oops: Budrysku, podrzuć mi nr swojego konta na pw, to postaram się choć 200 zł podrzucić... Quote
majowa Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 zaglądam do Misia, na zdjeciach wygląda cudnie i radośniej Quote
Szarotka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Zagladam. Budrysek zawsze jakas bide wypatrzy.......... Quote
RenW Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Yv1958 napisał(a):Wyraznie poprawia mu sie nastroj, kiedy jest kolo niego CZlowiek! I wyraźną frajdę sprawia mu spacerek.:) Quote
Recommended Posts