Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze ktos poprosic o ten banerek? dzieki :)

Misiu jest w boksie z 3 innymi psiakami, malymi cholerkami, ktore nie dopuszczaja Go do miski :(
a wiadomo,ze w schronie nie ma kto przypilnowac :(
jutro nad Nimi musze popracowac ;)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
moze ktos poprosic o ten banerek? dzieki :)

Misiu jest w boksie z 3 innymi psiakami, malymi cholerkami, ktore nie dopuszczaja Go do miski :(
a wiadomo,ze w schronie nie ma kto przypilnowac :(
jutro nad Nimi musze popracowac ;)

Przykre to .
Nie kojarzę czy Ola jest na wątku u Misia , ale poproszę ją . U mojego Topisia jest na pewno :) .

Posted

[quote name='fochu']misiaczku mizaim za uszkiem
może baner mu potrzebny?Pewnie, ze potrzebny, tylko jak zmieścic w podpisie te wszystkie banerki...:shake::shake:
Jakiś słowny banerek spróbuję wykombinować. Moze przejdzie i ominę te rygory

[quote name='piesia']Mi się podobają Oli 164 . Dla mojego Topika i moich szczeniorów robiła i dla staruszki Beci :)
Ola robi ładne:loveu: Prosimy.:loveu: Kto da radę, zamieści.

Posted

Prześliczny banerek ma Misiu.Wczoraj, na ogłoszenie zarezerwowałam wtorek i czwartek.Tylko maila puszczę ze zdjęciami i tekstem.Zapłaciłam, za te 2 dni, 25 zł, więc niedużo.Jak się ukaże, to zrobię zdjęcie i tutaj zamieszczę.Powodzenia Misiaczku.

Posted

[quote name='Syla']Prześliczny banerek ma Misiu.Wczoraj, na ogłoszenie zarezerwowałam wtorek i czwartek.Tylko maila puszczę ze zdjęciami i tekstem.Zapłaciłam, za te 2 dni, 25 zł, więc niedużo.Jak się ukaże, to zrobię zdjęcie i tutaj zamieszczę.Powodzenia Misiaczku.

Syla dziekuję :)

Posted

Szarotka napisał(a):
Budrysku wszystkich sie nie da obskoczyc.............

Prawda...:shake::shake: :shake: Misiu, odwiedzam Cię. Jeszcze trochę. Ciotka Syla już Cię będzie ogłaszać...

Posted

danka4u1 napisał(a):
Co u dziadeczka Misiaczka? Jak z ogłoszeniami w Dziennikiu?

beda chyba dopiero w sobote

Misiu to bida straszna, kumple z kojca siedza caky czas w kojcu zewnetrznym a On caly czas w misce :(
dopiero na zawolanie wychodzi