Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W polowie maja odwidedziłam schron w Cieszynie, w tym samym dniu trafił tam maleńki staruszek...Dziadziuś...bezbronna kuleczka...cała w kleszczach...slepinka...:(
Podobno szedł srodkiem drogi...bez celu...cud, ze nikt Go nie zabił....

Wszyscy wiemy, ze nie ma szans na adopcję...ze w schronie czeka tylko na smierć :(
W kojcu jest razem z innymi psiakami...młodszymi...silniejszymi....a On siedzi w kąciku, przerazliwie smutny...pochlipuje....:(
Wydaje mi sie, ze był na łancuchu, jest strasznie zaniedbany, futerko trzeba zgolic :(

Myślicie, ze ma jeszcze szansę?
Że może miec kochający dom na ostatnie lata?

Chciałabym bardzo Mu pomóc....zróbmy to razem...proszę....

Znajdzmy Mu dt, tani hotelik...niech będzie szczęśliwy...

Uploaded with ImageShack.us

tak wyglądał w dniu przyjecia do schronu

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Zapisuje bidulka. Trzeba rozesłac wątek, moze przydałby sie jakis banerek ? Sliczny ten staruszek.

zrobię chłopakowi baner

Posted

Pamiętacie mojego Kodiego? Maleńki psinka siedem lat siedział w przytuliskowym błocie. Po pokazaniu go światu w ciągu tygodnia znalazł dom, do dziś odbieram w jego sprawie telefony - Ten psiak też jest zjawiskowy, może się uda.

Posted

Ooo matko jaki bidulek :-(:-( Wygląda jak Bobi wyciągnięty ze schronu jakiś czas temu...
Budrysku a proponujesz jakiś hotelik?
Ja narazie od siebie moge zdeklarować jednorazową wpłatę 20zł a później zobaczymy
Trzeba go zabrać :-(

Posted

Jaki biedny dziadzio... :( Z Cieszyna jest Zofija, która wyciągnęła z tamtejszego schronu Lisia - gdyby nie to, pewnie już by go nie było wśród żywych. Spróbuję skontaktować się z Nią.

Posted

:shake:biedactwo sliczne , maleniutek kofany ..o jeju jejuuuuuuu....zbierajmy kochani i rozsylajmy gdzie sie da , wiadaomosci trzeba najswiezszych , jak sie ma starowiniu?:modla::thumbs: