BUDRYSEK Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 W polowie maja odwidedziłam schron w Cieszynie, w tym samym dniu trafił tam maleńki staruszek...Dziadziuś...bezbronna kuleczka...cała w kleszczach...slepinka...:( Podobno szedł srodkiem drogi...bez celu...cud, ze nikt Go nie zabił.... Wszyscy wiemy, ze nie ma szans na adopcję...ze w schronie czeka tylko na smierć :( W kojcu jest razem z innymi psiakami...młodszymi...silniejszymi....a On siedzi w kąciku, przerazliwie smutny...pochlipuje....:( Wydaje mi sie, ze był na łancuchu, jest strasznie zaniedbany, futerko trzeba zgolic :( Myślicie, ze ma jeszcze szansę? Że może miec kochający dom na ostatnie lata? Chciałabym bardzo Mu pomóc....zróbmy to razem...proszę.... Znajdzmy Mu dt, tani hotelik...niech będzie szczęśliwy... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tak wyglądał w dniu przyjecia do schronu Uploaded with ImageShack.us Quote
bela51 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Zapisuje bidulka. Trzeba rozesłac wątek, moze przydałby sie jakis banerek ? Sliczny ten staruszek. Quote
fochu Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 bela51 napisał(a):Zapisuje bidulka. Trzeba rozesłac wątek, moze przydałby sie jakis banerek ? Sliczny ten staruszek. zrobię chłopakowi baner Quote
BUDRYSEK Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 fochu napisał(a):zrobię chłopakowi baner super! dzieki :) Quote
Szarotka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Budrysku zawsze wynajdziesz jakiego nieszczesnika :(:( Quote
Onaa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jaki sympatyczny kudłaczek. Dam go na fb jeśli można. A czy wiadomo jak on się miewa obecnie, czy jeszcze żyje ? Quote
luka1 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Pamiętacie mojego Kodiego? Maleńki psinka siedem lat siedział w przytuliskowym błocie. Po pokazaniu go światu w ciągu tygodnia znalazł dom, do dziś odbieram w jego sprawie telefony - Ten psiak też jest zjawiskowy, może się uda. Quote
Lili8522 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ooo matko jaki bidulek :-(:-( Wygląda jak Bobi wyciągnięty ze schronu jakiś czas temu... Budrysku a proponujesz jakiś hotelik? Ja narazie od siebie moge zdeklarować jednorazową wpłatę 20zł a później zobaczymy Trzeba go zabrać :-( Quote
Carrie i Tequila Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jakie piękne duże ślepka. Śliczny jest :) Ogłaszamy ! Quote
Kerian Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jaki biedny dziadzio... :( Z Cieszyna jest Zofija, która wyciągnęła z tamtejszego schronu Lisia - gdyby nie to, pewnie już by go nie było wśród żywych. Spróbuję skontaktować się z Nią. Quote
ihabe Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Budrysek to wie jakie psy wyszukiwać, żeby ciotka ihabe spać po nocach nie mogła:-( Quote
Isadora7 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 ihabe napisał(a):Budrysek to wie jakie psy wyszukiwać, żeby ciotka ihabe spać po nocach nie mogła:-( znaczy celowa robota :):):) Quote
paulinken Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jeny, jeny, jaka morda... Ciocie, ja się dorzucę do hoteliku. Ale domowy musi być pewnie? Może BeaBono ma miejsce? Pani Teresa Borcz? Quote
Kofeina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Dobra czyli jaki jest plan? Oglaszamy czy poki co zbieramy deklaracje na dt/ hotelik? Quote
Nadziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 :shake:biedactwo sliczne , maleniutek kofany ..o jeju jejuuuuuuu....zbierajmy kochani i rozsylajmy gdzie sie da , wiadaomosci trzeba najswiezszych , jak sie ma starowiniu?:modla::thumbs: Quote
Isadora7 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jak czytam Podobno szedł srodkiem drogi...bez celu...cud, ze nikt Go nie zabił.... to mi serce do gardła podchodzi :( Quote
Recommended Posts