ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 No ładnie... ale to dobrze, bo przynajmniej wiem, że nie dały się łatwo przekupić... sama bym ten kominek ukradła :loveu: Jakie to cudowne wygrzewać dupkę.. ahh, ale za tydzień mamy otwarcie sezonu kominkowego u mojej Mami i robimy sobie wspólny weekend z super jedzonkiem - pociesza mnie to:loveu: Dziękujemy za głaski :) Quote
monia&nero Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No ładnie... ale to dobrze, bo przynajmniej wiem, że nie dały się łatwo przekupić... sama bym ten kominek ukradła :loveu: Jakie to cudowne wygrzewać dupkę.. ahh, ale za tydzień mamy otwarcie sezonu kominkowego u mojej Mami i robimy sobie wspólny weekend z super jedzonkiem - pociesza mnie to:loveu: Dziękujemy za głaski :)[/QUOTE] Psiaki, kominek, jedzonko to będzie super! Przyjemności! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Oj tak... uwielbiam dobre jedzonko, ale niezbyt mi służy (czyt. zbędne kg) więc muszę być ostrożna ;) Quote
Pegaza Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Taa wygrzewac pupki w cieple kominka hmm sama bym nie tęskniła;) Quote
Igiełka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 kominek to jest to co tygryski lubią najbardziej - wygrzewanie się w tym ciepełku ale się rozmarzyłam :) miłego dzionka Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Miłego dnia dziewczynki :) Wiem... wiem dawno nie było zdjęć, bo nie mam kiedy robić, ale postaram się poprawić w najbliższym czasie :loveu: Bo jeszcze nas opuścicie i co to będzie ? :evil_lol: Quote
andegawenka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Bo jeszcze nas opuścicie i co to będzie ? :evil_lol:[/QUOTE] Zapomnij, nas nie tak łatwo się pozbyć:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Hahaha:diabloti: Cieszy mnie to:multi: Quote
Pegaza Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Hm a czym Ty jestes taka zajęta? ;) bo faktycznie jakoś mniej teraz przesiadujesz na dogo;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Pracuje u TZ ;) od 8 do 17 z przerwa na psy... więc cały dzień:) Quote
Gosiapk Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pracuje u TZ ;) od 8 do 17 z przerwa na psy... więc cały dzień:)[/QUOTE] :multi: :multi: Quote
andegawenka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pracuje u TZ ;) od 8 do 17 z przerwa na psy... więc cały dzień:)[/QUOTE] To wyzysk czy laba ;)? Quote
Pegaza Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pracuje u TZ ;) od 8 do 17 z przerwa na psy... więc cały dzień:)[/QUOTE] Heh to jak jak prawie ja tylko u mnie to trwa krócej;) i w domu.. Quote
zozolina Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Czesc maluszki,rami praca nie zajac nie ucieknie...ale wykonczy :D pozdrawiam ! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Gosiapk']:multi: :multi:[/QUOTE] Heheh, fajnie jest coś robić ;) [quote name='andegawenka']To wyzysk czy laba ;)?[/QUOTE] Wyzysk, a jak :D [quote name='Pegaza']Heh to jak jak prawie ja tylko u mnie to trwa krócej;) i w domu..[/QUOTE] Też bym tak wolała, ale co... ;) [quote name='zozolina']Czesc maluszki,rami praca nie zajac nie ucieknie...ale wykonczy :D pozdrawiam ![/QUOTE] Cześć Zozolko :) mówisz? Ja jestem codziennie wykończona :D Quote
Paulinka10 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Ja też pracuje u TZ :D Foty,foty,foty!!! Quote
M&S Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Hello maleńtasy:) Niedzielnie pozdrawiamy!!! Quote
RUDA ZUZIA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Witam u chomików:lol: Jak poszło otwarcie sezonu kominkowego? Quote
Gosiapk Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Witam u chomików:lol: Jak poszło otwarcie sezonu kominkowego?[/QUOTE] A jak poszło chowanie Pciółki przede mną? :mad: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='Gosiapk']A jak poszło chowanie Pciółki przede mną? :mad:[/QUOTE] :evil_lol: Pciółka wcale się nie chowa,czeka na Ciebie na wątku z uśmiechem na twarzy:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='Paulinka10']Ja też pracuje u TZ :D Foty,foty,foty!!![/QUOTE] Foty są w komórce TZ, więc może jutro :evil_lol: [quote name='M&S']Hello maleńtasy:) Niedzielnie pozdrawiamy!!![/QUOTE] Witamy :) [quote name='RUDA ZUZIA']Witam u chomików:lol: Jak poszło otwarcie sezonu kominkowego?[/QUOTE] Witamy, witamy ;) Poszło świetnie:loveu: dużo pysznego jedzonka... kominek.. wygrzałam się :D zakończyliśmy to niedzielnym wypadem w góry, dziewczynki i rodzynek dzielnie maszerowali:loveu: Aparatu zapomniała, więc zdjęcia robiłam kom TZ, jak zgram to wstawię ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 witamy się cieplutko,buziaczki zasyłamy:) Quote
Recommended Posts