Paulinka10 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 A wiesz że niewiem która to podróba a która nie,jak znajde na alegro to Ci pokaze;) Dziś już lepiej rzucać niczym nie bede chyba że ktoś sobie zasłuży:diabloti: Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ja nie zapomnialam o @ do Ciebie tylko czekam na wyniki z piatku, myslalam ze beda dzis a widac dopiero dzis poczta od szpitala odebrala bo wczoraj za pozno polozyli do wyslania jak juz poczta byla... Quote
paniMysza Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='arielka186'] Pani Myszko- a ja tam widzę cztery pieski- trzy na pierwszym planie, i czarny piesek przy nogach- obstawiałabym Panią Lolę :D Bo grzywacz to Twój, nie Jagi? jagi to chyba nie było no i ona ma pp:) a ta carna ślicznoto to pani lola;) Quote
Casablanca Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 arielka186 napisał(a):Kochana moja :P... Proszę mi nie grozić, pałką nie bić wirtualnie, tylko łaskawie zajrzeć na wątek i dopiero się wypowiedzieć...:D Po południu mi się trochę...no, przysnęło, i dopiero póóóżną nocą wstawiałam foty- specjalnie dla Ciebie i Casablanki- bo obie na mnie napadłyście :evil_lol: To był napad zbiorowy :D Dziękuję za dedykację :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Bronia....:roflt::roflt::roflt: to chyba bym naprawdę poszła skoczyć z mostu:evil_lol:(tak bez urazy...) Paulinko, rzucaj nie martw się to zawsze pomaga:evil_lol: Deer, spoko, jak będziesz coś wiedzieć to dawaj znak;) wiesz, że na mnie możesz liczyć, tak jak obiecałam :) Jaguszek ma pp i jej nie było... i w ogóle to mnie olewa ostatnio...:placz: już mnie nie kofaaaaaaaaa:placz::placz::placz: My z Casablanką to jakoś tak lubimy zbiorowo napadać:evil_lol: hahhahahaha, ale co, nie powiesz Arielko, że nie było przyjemnie???:diabloti: Jejku dziś był masakryczny dzień w pracy... szok:mdleje: Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a): Deer, spoko, jak będziesz coś wiedzieć to dawaj znak;) wiesz, że na mnie możesz liczyć, tak jak obiecałam :) Wiem i bardzo dziekuje :loveu: jutro powinnam miec juz wszystko gotowe :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Oki :) to czekam na @ ;) Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Co sie stalo w pracy ze masakryczny dzien? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Dużo pracy, a ja się dalej dziś czuje źle, więc padam na twarz, pracowałam od 9 do 19.30 i chyba mam gorączkę... ale jutro już środa...;) Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Oj to duzo godzin tam spedzilas :( A w srode masz wolne? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Nie:) ale bliżej do weekendu, codziennie tyle siedzę prawie, w sobotę do 14... a później weekend :) Quote
Vesper Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 To ja też pojęczę... Dzisiaj ja cały dzień przesiedziałam w domu (wyjątek- krótkie wyjścia przed blok na siu... i to drugie). Rano się obudziłam i stwierdziłam że mam coś z twarzą nie tak- np nie mogę jednego oka otworzyć :D No i wyszło- zapalenie okostnej, od razu mi poleciało na zatoki- ja już tak mam, i nie chcąc straszyć ludzi zostałam w domu... W sumie cały dzień przespałam- bo i lekka gorączka i u mnie się przyplątała... To chyba taka głupia pora roku- ja np rano zanim nie wyjdę z potworami nie wiem jak się ubrać... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Jejku, brzmi strasznie...:roll: To teraz Cię utulę cieplutko:calus::calus::calus: Quote
Vesper Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dziękuję, i idę się położyć- pewnie koło drugiej wstanę na trochę i będę się snuć po mieszkaniu :roll: Ale teraz od kompa głowa boli :sad: Quote
taxelina Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 arielka186 napisał(a):To ja też pojęczę... Dzisiaj ja cały dzień przesiedziałam w domu (wyjątek- krótkie wyjścia przed blok na siu... i to drugie). Rano się obudziłam i stwierdziłam że mam coś z twarzą nie tak- np nie mogę jednego oka otworzyć :D No i wyszło- zapalenie okostnej, od razu mi poleciało na zatoki- ja już tak mam, i nie chcąc straszyć ludzi zostałam w domu... W sumie cały dzień przespałam- bo i lekka gorączka i u mnie się przyplątała... To chyba taka głupia pora roku- ja np rano zanim nie wyjdę z potworami nie wiem jak się ubrać... Przytulam i ja.... mam nadzieje ze to szybko przejdzie! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Dziewczynki miłego dnia :loveu::loveu: Quote
Vesper Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 deer, dziękuję, dzisiaj już trochę lepiej, muszę zaraz lecieć pozałatwiać sprawy urzędowe- nienawidzę po prostu urzędów, kolejek, itp... Życzę Wam miłego dnia :)!!! Quote
Agnieszka Co. Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dziewczyny - bardzo Was proszę o pomoc dla starej psinki z mega guzami - po kilkunastu latach jej życia właściciele sie jej wyrzekli. Jest pod opieką bielskiej fundacji Zmieńmy Los, przeszła pomyslnie pierwszą operację i czeka na kolejną. My na nasze psinki dmuchamy i chuchamy a to biedactwo porzucono. Przydałyby sie bazarki, banerek ale i obecność na wątku http://www.dogomania.pl/threads/215242-Babcia-Rita-z-wielkimi-guzami-(?p=17712423#post17712423 Quote
Casablanca Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Wszyscy chorzy :shake: a ja niestety nie :placz: i muszę chodzić do szkoły :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 A ja dziś miałam dziwny dzień i na koniec okazało się, że w ogródku czeka na mnie słodki kotocek:diabloti: Dostał jeść, pić, pomiział się, dostał kocyk i zobaczymy ile u nas zostanie...;) Jak się bardziej zadomowi, do trzeba będzie mu zrobić domek i zakupić kocią karmę:lol: Nie chciał Pan kotecka w domku - to będzie miał ogrodowego:evil_lol: Casablanka, a Ty to już byś chciała chorować... kobieto Ty się edukuj, nowe pokolenie nam rośnie:diabloti::eviltong: Quote
Pegaza Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Oo bys cyknela fotke kocurka;) no jak Ty sie postarasz to pewnie zostanie na stale:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 No i już mnie wkurzył.... to na bank samiec....:diabloti: Najadł się, pogłaskał... i se poszedł:placz: a już myślałam, że będę miała kotecka...:placz: To musiał być facet... wykorzystał i zostawił:evil_lol: A nawet mu kocyk wyszykowałam... :shake: P.s. a ja mu już sterylkę umawiałam... musiał podsłuchać:D Quote
Recommended Posts