Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie zapomnialam o @ do Ciebie tylko czekam na wyniki z piatku, myslalam ze beda dzis a widac dopiero dzis poczta od szpitala odebrala bo wczoraj za pozno polozyli do wyslania jak juz poczta byla...

Posted

[quote name='arielka186']
Pani Myszko- a ja tam widzę cztery pieski- trzy na pierwszym planie, i czarny piesek przy nogach- obstawiałabym Panią Lolę :D Bo grzywacz to Twój, nie Jagi?

jagi to chyba nie było no i ona ma pp:) a ta carna ślicznoto to pani lola;)

Posted

arielka186 napisał(a):
Kochana moja :P... Proszę mi nie grozić, pałką nie bić wirtualnie, tylko łaskawie zajrzeć na wątek i dopiero się wypowiedzieć...:D
Po południu mi się trochę...no, przysnęło, i dopiero póóóżną nocą wstawiałam foty- specjalnie dla Ciebie i Casablanki- bo obie na mnie napadłyście :evil_lol:

To był napad zbiorowy :D Dziękuję za dedykację :evil_lol:

Posted

Bronia....:roflt::roflt::roflt: to chyba bym naprawdę poszła skoczyć z mostu:evil_lol:(tak bez urazy...)

Paulinko, rzucaj nie martw się to zawsze pomaga:evil_lol:

Deer, spoko, jak będziesz coś wiedzieć to dawaj znak;) wiesz, że na mnie możesz liczyć, tak jak obiecałam :)

Jaguszek ma pp i jej nie było... i w ogóle to mnie olewa ostatnio...:placz: już mnie nie kofaaaaaaaaa:placz::placz::placz:

My z Casablanką to jakoś tak lubimy zbiorowo napadać:evil_lol: hahhahahaha, ale co, nie powiesz Arielko, że nie było przyjemnie???:diabloti:

Jejku dziś był masakryczny dzień w pracy... szok:mdleje:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):

Deer, spoko, jak będziesz coś wiedzieć to dawaj znak;) wiesz, że na mnie możesz liczyć, tak jak obiecałam :)

Wiem i bardzo dziekuje :loveu: jutro powinnam miec juz wszystko gotowe :)

Posted

To ja też pojęczę... Dzisiaj ja cały dzień przesiedziałam w domu (wyjątek- krótkie wyjścia przed blok na siu... i to drugie). Rano się obudziłam i stwierdziłam że mam coś z twarzą nie tak- np nie mogę jednego oka otworzyć :D No i wyszło- zapalenie okostnej, od razu mi poleciało na zatoki- ja już tak mam, i nie chcąc straszyć ludzi zostałam w domu... W sumie cały dzień przespałam- bo i lekka gorączka i u mnie się przyplątała... To chyba taka głupia pora roku- ja np rano zanim nie wyjdę z potworami nie wiem jak się ubrać...

Posted

arielka186 napisał(a):
To ja też pojęczę... Dzisiaj ja cały dzień przesiedziałam w domu (wyjątek- krótkie wyjścia przed blok na siu... i to drugie). Rano się obudziłam i stwierdziłam że mam coś z twarzą nie tak- np nie mogę jednego oka otworzyć :D No i wyszło- zapalenie okostnej, od razu mi poleciało na zatoki- ja już tak mam, i nie chcąc straszyć ludzi zostałam w domu... W sumie cały dzień przespałam- bo i lekka gorączka i u mnie się przyplątała... To chyba taka głupia pora roku- ja np rano zanim nie wyjdę z potworami nie wiem jak się ubrać...

Przytulam i ja.... mam nadzieje ze to szybko przejdzie!

Posted

deer, dziękuję, dzisiaj już trochę lepiej, muszę zaraz lecieć pozałatwiać sprawy urzędowe- nienawidzę po prostu urzędów, kolejek, itp...

Życzę Wam miłego dnia :)!!!

Posted

Dziewczyny - bardzo Was proszę o pomoc dla starej psinki z mega guzami - po kilkunastu latach jej życia właściciele sie jej wyrzekli. Jest pod opieką bielskiej fundacji Zmieńmy Los, przeszła pomyslnie pierwszą operację i czeka na kolejną. My na nasze psinki dmuchamy i chuchamy a to biedactwo porzucono. Przydałyby sie bazarki, banerek ale i obecność na wątku
http://www.dogomania.pl/threads/215242-Babcia-Rita-z-wielkimi-guzami-(?p=17712423#post17712423

Posted

A ja dziś miałam dziwny dzień i na koniec okazało się, że w ogródku czeka na mnie słodki kotocek:diabloti:
Dostał jeść, pić, pomiział się, dostał kocyk i zobaczymy ile u nas zostanie...;)
Jak się bardziej zadomowi, do trzeba będzie mu zrobić domek i zakupić kocią karmę:lol:
Nie chciał Pan kotecka w domku - to będzie miał ogrodowego:evil_lol:

Casablanka, a Ty to już byś chciała chorować... kobieto Ty się edukuj, nowe pokolenie nam rośnie:diabloti::eviltong:

Posted

No i już mnie wkurzył.... to na bank samiec....:diabloti:
Najadł się, pogłaskał... i se poszedł:placz: a już myślałam, że będę miała kotecka...:placz:
To musiał być facet... wykorzystał i zostawił:evil_lol:
A nawet mu kocyk wyszykowałam... :shake:

P.s. a ja mu już sterylkę umawiałam... musiał podsłuchać:D