Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas tez moglas sie spytac, szczegolnie ze bylas kiedys u nas :)

Tak bylam na swiatowce w sztokholmie i bylam na wystawie jamnisiow :loveu:

Jakim klimacie? My to poludniowa Szwecja to przeciez jak polnocna Polska :)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Poszłam...:evil_lol: bo mi TZ marudzić zaczął :diabloti:
Ja z rana moje dzieci to w pracy siedziałam, a teraz wyruszam w trasę :loveu: Wro mnie powita... oby:lol:

Tak, więc miłego weekendu Laseczki:loveu::loveu:

No to milego zwiedzania:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
U nas tez moglas sie spytac, szczegolnie ze bylas kiedys u nas :)

Tak bylam na swiatowce w sztokholmie i bylam na wystawie jamnisiow :loveu:

Jakim klimacie? My to poludniowa Szwecja to przeciez jak polnocna Polska :)

No mogłam, mogłam :)...

A wystawiałaś swoją Sherry? Swoją drogą- jestem cały czas pod wrażeniem relacji królisia (i w ogóle jego samego- taki trzeci pies :D), z jamniczką- jakby nie było to psy myśliwskie- miałam kiedyś jamniczkę, Babcia miała jamniorka chłopaka- delikatnie ujmę że nie przepadali za innymi zwierzętami, chociaż moja Tinka
  • z czasem zaprzyjaźniła sie z żółwiem- chociaż na początku próbowała go nawet...nosić w zębach, jednak za ciężki był no i klaps w tyłeczek do tego- to ją zniechęciło i próbowała naszego żółwika poznać inaczej :evil_lol: - najczęściej stawała obok i szczekała- a żółwie nie mają super słuchu, więc biedak się chował tylko aż ja albo mama ją zabrałyśmy (to był taki żółw że 90% czasu spędzał na chodzeniu po mieszkaniu, tyl;ko jak goście czy inne okazje wtedy szedł do terrarium- baaardzo lubił łazikować i w terrarium stawał na tylnich łapach i tylko czekał aż go wyciągniemy :D Uwielbiam żółwie, są naprawdę świetne...

• Posted

a ja dzis poznałam małą dee i czikunie:) sa tak urocze i tak maleńkie, ze żadne zdjęcie tego nie oddaje:) moja frania (nie mówiac już o loli) to przy nich olbrzym!
    fajnie sie było spotkac, jestescie przemiłymi ludzmi, a wasze pieski najsliczniejsze na świecie:)

Posted

Oj jejku, ile wrażeń:loveu: chyba w życiu nie widziałam tylu chihuahuek ile było na tej wystawie:loveu::loveu::loveu:
    Naoglądałam się bardzo i moja Dziewuszki zachowywały się rewelacyjnie - czyli nie było obciachu:lol:

Poznałam Ulvhedin (tak to się piszę?) - i jej Kraksę i Żuberka, świetne psiaki...:)

Poznałam Myszkę:loveu: Franię i Lolę:loveu: No powiem, że są boskie i rewelacyjne:loveu::loveu: Frania to małe adhd, kochana, miła - zaraz nasz chciała poznać - niestety Dee była dla niej mniej sympatyczna:roll: ale co poradzę, taki charakter:evil_lol: A Lola:loveu: jest tak delikatna i cudowna... Spotkanie naprawdę świetne!!!:loveu:

Nie spotkałam mojej Jagusi.... :placz::placz::placz: nie wiem, nie znalazłam jej...:placz: od tygodnia nie ma jej na necie, nawet nie wiedziałam z jakim w końcu psiakiem pojechała... no i ...:-( strasznie mi było smutno...

Posted

harry280111 witam :) miło, że wpadliście :)

Arielko staram się jak mogę, żeby było tu miło:evil_lol: ja uwielbiam luz i pozytywną energię:loveu: i kto to mówi o avatarku???:mad: A gdzie reszta Twojej ekipy? (hehhehe - ja mam łatwiej, muszę ując tylko 2, a Ty za niedługo już 5... i jak to zrobić??:hmmmm::hmmmm::roflt:) też kiedyś miała żółwia, takie co po domu zasuwał i tylko się go do kuwetki wkładało...:)

Myszko, nie martw się w końcu się odwiesi, mi też często tutaj figle płata dogo, ale co poradzić - z komputerem nie wygramy;) jeszcze raz muszę powiedzieć, że cała Wasza rodzina (bez wyjątku;)) jest rewelacyjna:loveu: