Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nic dziewczyny głowy do góry...:Rose::Rose::Rose:

Inaczej nie damy sobie z takimi "newsami" rady...
Tak więc z rana posyłam Wam troszkę ciepła:calus::calus::calus:

P.s. Czy ktoś chciałby dać dt lub ds chiłkowi lub pudelkowi mini?

Posted

Na razie w zasadzie rozglądamy się za ds, piesek około roku. Na dzień dzisiejszy nie mogę napisać więcej, nie jestem do tego upoważniona, a dogo to dogo i wszyscy wiemy jak jest;) będę pamiętać, dzięki za chęć pomocy:loveu:
P.s. jak coś to będę pisać na pw.

Posted

OK, w razie czego pisz. :) Mamy znajomą, która marzy o chiłce, może ona by go zechciała adoptować? Musiałabym tylko wiedzieć więcej na jego temat i mieć zdjęcie.

Posted

Taka czilka by mi sie tez podobala ale w wersji mini;)
a zapomnialam Ci powiedziec ze jak bylam w Krakowie to moje dziewczyny sie zapoznaly z czilka..starszy gosc niosl ją sobie na reku..i specjalnie przystanal zeby sie psy zapoznaly..ja tylko Livke obserwowalam zeby mi wstydu nie zrobila i w nos ją nie capla..ale na szczescie sie dziewczyna zachowala jak nalezy;)
ona byla taka malenka chyba jak Twoja Dee..:loveu:

aa teraz mi sie tez przypomnialo ze dzis snil mi sen o nowym psie ale rotku co wygladal jak bernardyn:roll:..i tez go mialam miec na DT..a moja rodzinka mi pokazala ze mam cos nie tak z glowa..ze znow biore sobie duzego psa do domu..:stupid:

Posted

Piesek ma wybrany DS:loveu: ale to chyba było do przewidzenia;) cudności:loveu:

Hehehehehhe, u mnie to Dee gryzie po noskach;) nawet dożycę mojej wet uwaliła:crazyeye: Ale miałam stresa... i od tego czasu Ogi nas nie lubi...:roll: Co za kultura... Ale Dee yorki lubi, bo są małe to ona gra kozaka :D

Cóż Ci powiem, może się szykuje jakieś nowy piesek???:evil_lol: Zagłosowałam dziś i bez kitu głosuję dwa razy dziennie z tego samego kompa:hmmmm::hmmmm:

Posted

Oj tak :multi::multi: a jutro kończę o 17 i tylko sobota do południa i laba:multi::multi:

Spacerek zaliczony z psiakami mojej Mami:loveu:
Dziewuchy wsuwają kolacyjkę:)
Dziś w pracy Dee terroryzowała maltańczyki szefowej, zabawne to było, bo Dee 4 razy mniejsza i taka mała złośnica:evil_lol::evil_lol: a Chiqunia biegała ze mną i zadymiała:diabloti:
Ale za to sunia szefowej wbiła się do melinki moich lasek i zostawiła świeżutkie pachnące siku:diabloti::diabloti:

Posted

Zgodzę się z Wami:)
Mi jakoś dziś smutno, umarły 2 psiaki, a dwa następne nie najlepiej się czują... skromną deklarację na nie wpłacałam, ale to były już "nasze" psiaki...:-( Przeczytałam historię Duszka... też dziś umarł...
Patrzę co u psiaków których linki Wam podesłałam... i wiecie, jakoś tak smutno, łzy same płyną i nawet pisać się nie chce.. Wybaczcie...