Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejjj....Jak można tak skrzywdzić psa.....Założę się że to jakieś bachory zrobiły, albo podrośnięte chłopaki które chciały się dowartościować, udowodnić sobie że są mocniejsze niż ten biedny psiak...
W takich przypadkach karę powinni ponosić również rodzice, bo to ich wina że wychowali swoje dzieci na zwyrodniałych sadystów....W Polsce patologia wciąż jest na porządku dziennym...

Posted

A dziękujemy, dziękujemy:loveu:

Dziewczyny trochę pobiegały i teraz leżą ze mną na kanapie:lol:
Kurcze jak się szybko zrobi ciemno, to nie wiem jak będę chodzić na spacerek? Jakoś po tych wyczynach z innymi psiakami (czyt. atakach na nas) mam problem z chodzeniem na spacerki samej, bo zwyczajnie się boję, a po ciemku to w ogóle nie ma szans, bo tu same wysokie trawy i krzaczki... hmm...jak jest jasno to chodzę tam gdzie ludzi więcej. Zobaczymy jak się to ułoży...?

Posted

Casablanka śliczna ta nowa stronka:)
No widzisz, czyli to nie wiek robi swoje tylko mam przerost wyobraźni:evil_lol::evil_lol:
A swoją drogą koło mojego domu są właśnie takie pola i tam często chodzą jakieś pijaczki siedzieć i chlać... No i już 4 razy wyleciał mi jakiś wielkoludny psiak z krzaków:roll:

Arielko, zazdroszczę, jak mieszkałam w centrum to nie miałam takiego schiza, ale tutaj za dużo krzaczków, w których można ukryć zwłoki:diabloti:

A poza tym jakieś 3 tyg temu znaleźli tu Pana z którym czasami spacerowałam, leżał w polach, był na spacerze z psem i już nie ma go wśród nas...:candle:

Posted

o kurczę, to naprawdę nieciekawa okolica...U mnie na wsi w zeszłym roku znaleźli jednego z miejscowych pijaczków, leżał w rowie z nożem w głowie....(ale mi się zrymowało:shake:)

Casablanca, świetna strona, piękne zdjęcia, aż miło popatrzeć:)
a jakie piękne rozetki robisz, może na jakąś wystawę byś zrobiła :cool3:

Posted

Ja mam wokol bloku rowniez łaki, pola..itp..a jesienia czy zima wychodzic o 5:20 na dwor z psami nie jest przyjemne ale trzeba bylo sie przemoc..
teraz jak z nami juz nie ma Somy nie czuje sie pewnie ale po tylu latach chodzenia po łakach z psami weszlo mi to w nalog i dalej tam chodze oczywiscie nie zapuszczam sie juz tak daleko od bloku ;) bo na tych polach to nieraz sie zboka spotkalo...a teraz juz nie mam kim straszyc..:roll:

Posted

No fakt- u mnie łąk ani lasów nie ma- czasami az mi tego brakuje, bo nie ma gdzie z psami wyjść, wszędzie tylko wieżowce i beton, i osiedlowe skwerki z kilkoma drzewami i tabliczkami z zakazami (spuszczania psów, grania w piłkę, chodzenia po trawie i co kto wymyśli :diabloti:)... Ma to jednak i swoje dobre strony jak widzę- przynajmniej latarnie są. Ale zboczków nie odstraszy nic- jeden stał w zimie w bramie i czekał na panie wychodzące ze sklepu- wtedy szedł za kobietą i kiedy zamykała drzwi od klatki schodowej., pukał w szybę, babka sie odwracała, a on... no cóż, rozchylał płaszcz i pokazywał co tam ma...:roll: Mnie z koleżanką też to spotkało, ona trochę narobiła hałasu, ja nie, bo wiem że to ich kręci, wbiegłyśmy do mnie, na balkon, i akurat zobaczyłyśmy jak zboczek idzie pod sklep po następne ofiary... Zaczęłyśmy krzycvzeć- kilka osób stało na podwórku- i panowie z nim porozmawiali- poszedł sobie...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Casablanka śliczna ta nowa stronka:)
No widzisz, czyli to nie wiek robi swoje tylko mam przerost wyobraźni:evil_lol::evil_lol:
A swoją drogą koło mojego domu są właśnie takie pola i tam często chodzą jakieś pijaczki siedzieć i chlać... No i już 4 razy wyleciał mi jakiś wielkoludny psiak z krzaków:roll:

Arielko, zazdroszczę, jak mieszkałam w centrum to nie miałam takiego schiza, ale tutaj za dużo krzaczków, w których można ukryć zwłoki:diabloti:

A poza tym jakieś 3 tyg temu znaleźli tu Pana z którym czasami spacerowałam, leżał w polach, był na spacerze z psem i już nie ma go wśród nas...:candle:[/QUOTE]
Dziękuję :p
U mnie za to zero ludności :evil_lol: Ja bardziej niestworzonych stworów z mojej bujnej wyobraźni się boję :diabloti:

[quote name='pa-ttti']o kurczę, to naprawdę nieciekawa okolica...U mnie na wsi w zeszłym roku znaleźli jednego z miejscowych pijaczków, leżał w rowie z nożem w głowie....(ale mi się zrymowało:shake:)

Casablanca, świetna strona, piękne zdjęcia, aż miło popatrzeć:)
a jakie piękne rozetki robisz, może na jakąś wystawę byś zrobiła :cool3:[/QUOTE]
Dziękuję :lol:
Rozetka, która jest na stronce, to jest moja pierwsza, krzywa i kaleczna :evil_lol: Teraz mam na koncie więcej, ładniejszych :lol: Chciałam zrobić już na Chojnice w sierpniu 2011, ale nie zdążyłam :roll: a ostatnio mi się nie chce :oops: