Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hehehehe, ja tylko powiem, że bardzo rzadko pije i po jednym reddsie mi szumi w łepeczku:D

No to tak jak i ja..
a wodke mam jeszcze z swojego wesela i innych a barek zapelniony po brzegi ;)
Paula no to chyba sama sie bedziesz polewac;)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinka10 napisał(a):
No taaa tylko że mi po jednym redsie też szumi,czyli wychodzi na to że jednak zostaniemy przy tej kawie

To ja jeszcze poprawie zadko pijam kawe(dzis pilam by funkcjonowac) to ja zostane przy coli lub herbacie:D

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Kawe rozpuszczalną,herbatke,cole chociaż ostatnio mam odwyk od coli...ale wyszłam na pijaka:evil_lol:

To widzisz obie musimy isc na odwyk haha bedzie nam latwiej

Posted

Ja też witam z rana :lol: A Chiquita chyba coś zaszalała :evil_lol: i śpi... w najlepsze:D

deer, wybacz mi od razu wiem że głupie pytanie- ale kiedy w Szwecji zaczynają się "białe noce"?

Posted

Poszłam...:evil_lol: bo mi TZ marudzić zaczął :diabloti:
Ja z rana moje dzieci to w pracy siedziałam, a teraz wyruszam w trasę :loveu: Wro mnie powita... oby:lol:

Tak, więc miłego weekendu Laseczki:loveu::loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
http://www.umysl.pl/podroze/615.php

Tylko ze ja mieszkam 600 km w dol od Sztokholmu, na poludniu Szwecji wiec tego nie mam :(

Dzięki za link- a tak szczerze to myślałam że w całej Szwecji są białe noce, zorze polarne itd :oops: Swoją drogą to jednak dobrze- bo chyba w takim klimacie część czasu to zupełna ciemnica... Oj strasznie tak by było- tylko noc i noc ;) Ale ogólnie Szwecja bardzo mnie interesuje- słyszałam że mają podejście do zwierząt bardzo przyszłościowe, dużą wagę w hodowli psów rasowych Szwedzi przykładają do zdrowia i mają ładne psy...
Byłaś na jakiejś wystawie? (I przepraszam za grom pytań, bo chociaż "mijałyśmy" się na różnych wątkach, dopiero u Chiquity jest jakaś taka fajna atmosfera (absolutnie szczery komplement Chiquita :loveu:) że można każdy temat poruszyć bez stresu ;)...

Chiquitko, wiem że pojechałaś popatrzeć na psiaki i na spotkanie z Jagusią (teraz to żałuję że nie ma mnie z Wami... :sad:) i liczę na bogatą relację fotograficzną :evil_lol:
No i kochana jeszcze jedna kwestia- baaardzo ważna- proszę mi tu zmienić avatar!!!:mad: Wcale nie widać Dee- a przecież masz tyle fotek na których są obie laseczki ;)