Casablanca Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zaglądam do was i...CZEKAM NA FOTKI z Wrocławia :diabloti::diabloti: Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 A ja tu wpadlam przypadkiem bo wiem ze wchodzisz do Pauli..to tez zajrzalam z ciekawoscia ale od razu mowie ze nie czytalam calej galerii pomalu bede nadrabiac.. narazie wiem ze masz male fajne slodkie psiaki:loveu: pozdrawiam:) Quote
paniMysza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 uwazajcie we wrocławiu. masa trutek w parkach i na zielonych terenach porozrzucanych. tym debilnym sposobem urzednicy w naszym miescie walcza ze szczurami:| kilka psów juz nie zyje. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Arielko wiem coś o tym:roll: dzisiaj po prostu padam na twarz, nie mam siły, a tu jeszcze tyle do zrobienia... Tęsknimy za Tobą:calus: Myszko jadę jutro po pracy, myślę koło 12-13:) Ja zawsze uważam, jakiś tydzień temu koleżance tak zabili psiaka, trutką na szczury, wykrwawiał się tydzień i nic się nie dało zrobić:placz: Ja jestem mega przewrażliwiona...:roll: zostajemy tam z soboty na nd, jutro coś pozwiedzamy:D o ile nas nie przegonią z tymi moimi małymi Bebokami:loveu: Pegaza witaj:) bardzo nam miło, tak mam małe Beboki:loveu: a Ty masz yorka wnioskuję ze zdjęcia? :) i nawet nie daleko siebie mieszkamy:lol: Casablanka będą foty, właśnie mi przypomniałaś, że czas naładować aparacik:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Postaram się ;) a teraz idę kąpać księżniczki...:D Będzie afera co Deer? :D Quote
Paulinka10 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 U mnie też sie kąpiel szykuje,bo czuje śmierdzioszki...tylko jakoś mam lenia okropnego... To ja też czekam na fotki:) Quote
Casablanca Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 To dobrze, że przypomniałam :D bo teraz nie ma wymówki, "aaaa...nie ma zdjęć, bo się aparat rozładował, bla bla" :D Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 A ja juz przebrnelam w koncu nie duzo mialam ;)maluchy cudne :loveu: a te aniolki co odeszli za TM tez byly sliczne szkoda ze tak sie stalo..:( no i trzymie kciuki za Dede, nasza Pipi w czasie upalow meczyla sie bardzo..ale ona ma krociutka kufke wiec pewnie stad te dolegliwosci..charczenie.. mam dwa yoraski i dwie swinki morskie :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Hahahhahaha :D niech Ci będzie Casablanka:evil_lol: Będą foty, bo ja uwielbiam robić foty - a teraz tym bardziej, bo moje księżniczki są jak nowe...:loveu: tylko Chiquitke skrzywdziłam:placz:tak jej ciachnęłam pazurka jak się szarpnęła, że miałyśmy mały krwotok:placz::placz::placz: ale już jej lepiej:roll: No ale poza tym są pachnące i błyszczące, był szamponik, maska, olejki:loveu: ale będzie się miło spać:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Pegaza byłam u Was :) małe masz boskie:loveu: cudowne pycholki:loveu: mam nadzieję na jakiś spacerek koło sarniego stoku:razz: Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Pegaza byłam u Was :) małe masz boskie:loveu: cudowne pycholki:loveu: mam nadzieję na jakiś spacerek koło sarniego stoku:razz: No ba tylko szkoda ze sezon dzialkowy pomalu zamykam;) ale nadrobimy nadrobimy:evil_lol: w przyszlym roku hihi Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 No Baaaa!! :evil_lol: nadrobimy, już się wpraszam na grilka:evil_lol: no, ale poważnie, to będę pamiętać:loveu: Jeździsz z laseczkami na wystawy? Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):No Baaaa!! :evil_lol: nadrobimy, już się wpraszam na grilka:evil_lol: no, ale poważnie, to będę pamiętać:loveu: Jeździsz z laseczkami na wystawy? No spoko hehe nie bo one w typie sa;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Mhmm...;) my jedziemy też na krzywy ryj, będziemy podziwiać:D Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Mhmm...;) my jedziemy też na krzywy ryj, będziemy podziwiać:D Hm a mnie sie juz nie chce nawet podziwiac;) kiedys jezdzilam.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Co Ty taka staruszka jesteś...?:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Co Ty taka staruszka jesteś...?:evil_lol: Tzn jakos brak czasu zawsze i moze checi..;) ostatni raz bylismy moze 3-4 lata temu..akurat pogoda dopisala to sie wybralismy cala familią.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Noo, ja byłam w Ustroniu, pogoda była tak uprzejma, że uprała mnie łącznie z majtkami i po godz się musiałam zawinąć do domu..:roll: ale ja to na tyłku nie usiedzę, dzieciaków nie mam to z TZ jeżdżę sobie:loveu: Quote
Paulinka10 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Szkoda że sie już sezon skończył,może sie wszystkie z tych stron umówimy kiedyś... Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Paulinka10 napisał(a):Szkoda że sie już sezon skończył,może sie wszystkie z tych stron umówimy kiedyś... Wlasnie maly zlocik na ciacho i kawe;) Quote
Paulinka10 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No i może coś na rozplątanie języków:eviltong:przynajmniej w moim przypadku Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Hehehheh to by było dobre:loveu: my mamy sztuki 4, wy 4, to by była ekipka:loveu: Quote
Pegaza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Paulinka10 napisał(a):No i może coś na rozplątanie języków:eviltong:przynajmniej w moim przypadku Heh Paula chyba tak zle nie bedzie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Hehehehe, ja tylko powiem, że bardzo rzadko pije i po jednym reddsie mi szumi w łepeczku:D Quote
Recommended Posts