Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Ale mam jakiś niedosyt naszych wspólnych fotek, cóż, pierwsze spotkanie, trema:evil_lol: następnym razem będzie więcej:loveu:

no nie wiem, czy zauwazyłas, ale ja do fotek sie nie paliłam;) raczej uciekam przed aparatem. ale moje dzieczynki, ze juz nie wsomne o twoich - mega fotogeniczne:)

Posted

daaawno mnie już nie było w tej galerii, a tu tyle nowego:)
szkoda że mieszkamy tak daleko, wszyscy chi-fania powinni mieszkać w jednym mieście, byśmy się regularnie spotykali na spacerkach:)

Posted

Casablanka nie martw się, kiedyś się zobaczymy:)

Pegaza no pewnie, że wycięła... nie będę robić anty reklamy w galerii moich dziewczynek:evil_lol: a na kocyku leżą, bo to księżniczki:evil_lol::evil_lol::diabloti: hehehe

Pati, no dawno, dawno;) chciałabym mieć niedaleko choć jedną chi... ale chyba mieszkam na zadoooopiu:diabloti:

Ulv:loveu: miło, że wpadłaś - a Żubr jest równie malutki i uroczy:loveu: nie bądź taka skromna:evil_lol:

A ogólnie to mam dziś mega migrenę:placz: cały dzień zawalony przez to:placz: leże, bo ciężko się ruszyć...:shake:

Posted

A ogólnie to mam dziś mega migrenę:placz: cały dzień zawalony przez to:placz: leże, bo ciężko się ruszyć...:shake:

ja miałam wczoraj wieczorem. na szczęście dzisiaj już mnie głowa nie boli. bo bym zwariowała w pracy z bandą czterolatków;)

współczuje, bo tez jestem migrenowcem i wiem co to znaczy:(

Posted

chciałabym mieć niedaleko choć jedną chi... ale chyba mieszkam na zadoooopiu:diabloti:

To ja już nie wiadomo gdzie mieszkam :roll: na spacerach to ja krowy widuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Casablanca napisał(a):
To ja już nie wiadomo gdzie mieszkam :roll: na spacerach to ja krowy widuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Casablanca- ja w przyszłe wakacje na 90% jadę do Koszalina- tam mieszka moja Babcia, która w tej chwili ze wzgl. na stan zdrowia jest u nas... Z Chojnic do Koszalina to już naprawdę niedaleko- wiem, bo mam też rodzinę w Człuchowie, a to już chyba jeszcze bliżej Ciebie? Jeżeli mój plan wypali to nie odpuszczę i się spotkamy :diabloti: Z cziłkami oczywiście.

Posted

Casablanca napisał(a):
Wiatm po wystawie :D
Ładne foteczki ;) Zazdroszczę wam :(

Ja to strasznie zazdroszczę- :sad: już nawet nie tego, że ominęła mnie wystawa, ale qrczę miałyście- we trzy, nie licząc psów- całkiem fajne spotkanko...
Wiem, zapraszałyście mnie, a ja głupia nie pojechałam :(... Następnym raqzem to napisz mi Chiquita- nie ma żadnych wymówek, żadnych ważnych spraw- tylko doopka w pociąg i jeeedziesz :evil_lol:

Jak trójki? Chyba 4

Pani Myszko- a ja tam widzę cztery pieski- trzy na pierwszym planie, i czarny piesek przy nogach- obstawiałabym Panią Lolę :D Bo grzywacz to Twój, nie Jagi?

Posted

No powiem Wam, że migrena to straszna dolegliwość... :shake: Leżę w łóżku i śpię cały dzień, a słońce na max... :placz:

Psiaki się opalają na tarasie tyle chociaż dziś mają...

Casablanka, ja tam u Was byłam i bardzo mi się podobało:loveu: pewnie jeszcze nie raz będę:loveu:

Arielko, co Ci mogę powiedzieć... męczyłam Cię troszkę o to, abyś pojechała, ale widzisz różnie to bywa... Nawet nie wiem jak to się mogło stać, że się z Jaguszką nie zobaczyłam...:roll:

Ale mam obiecane w przyszłym roku, że na wszystkie wystawy w moich okolicach wpadasz:loveu: