Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hhehehehe, szczerze mówiąc to ja bym wolała do mojego weta chodzić:D niż to lekarzy, sama lepiej i szybciej się leczę - nie mówiąc, że taniej...;)

tutaj to lekarz tanszy od wet :diabloti: ale najtaniej to samemu :D

Posted

U nas też w zasadzie wet nie są tani, tylko moi to już prawie jak rodzina:loveu: no i jak coś mają podać to jak jest potrzebne, a nie jak jest drogie i dochodowe... Nawet czasami ich muszę namawiać na jakiś preparat:diabloti:

P.s. śliczne zdjęcia robisz;) masz lustrzankę ?

Posted

Widac ze prawdziwi z powolania :loveu:

Dziekuje :oops: Tak, canon 1000d ale to puszka nie jest tak wazna jak obiektywy, kiedys moze uzbieram na tani teleobiektyw a te dzisiejsze to robilam jasnym obiektywem dlatego w domu i bez lampy moglam :)

Posted

Oj tak, zdecydowanie z powołania...:loveu:

Nie dziękuj, foty są świetne:loveu:
To ja mam taki wiesz... z media marktu, z przeceny:D:evil_lol: nie zrobię takich fot za chiny...:shake:

pomysl ile mi fot nie wychodzi :diabloti: po za tym nie da sie porownac dwochj tak roznych aparatow ;) ja tam ogladam psiaki a nie patrze czy zdjecie ladne czy nie :D

Posted

Taralalalala:evil_lol:
Niby tak, ale jak zdjęcie jest takie jak Twoje to tak...hm... po prostu nie myślisz śliczny psiak, tylko czujesz jakbyś mógł go dotknąć, zdjęcie ma taką głębię ;)
Chociaż staram się bardzo i nawet czasami jestem zadowolona z efektów:loveu:

Posted

Taralalalala:evil_lol:
Niby tak, ale jak zdjęcie jest takie jak Twoje to tak...hm... po prostu nie myślisz śliczny psiak, tylko czujesz jakbyś mógł go dotknąć, zdjęcie ma taką głębię ;)
Chociaż staram się bardzo i nawet czasami jestem zadowolona z efektów:loveu:

No i tak trzymaj, najwazniejsze zebys Ty byla zadowolona :loveu: ja duzo sie wkurzam na niektore zdjecia.. z nowym tele sie musialam dogadac i troche to zajelo...

Posted

Jak można być nie zadowolonym jak się ma na zdjęciach swoje ukochane pycholki:)
Mam z 1000 zdjęć dziewuszek i z ... 5 swoich i Tz-ta :D

Dokladnie :loveu:

No ja nie mam duzo zdjec swoich... tz ma troche jak jezdzi z nami na spacery bo mu robie :D

Posted

Jak słysze lekarz to mnie skręca,ja też ide w ostateczności ale dzisiaj akurat miałam przyjemność,musiałam z córkami iść...
Niedawno mieliśmy fajną panią doktor,ale została kierowniczką ośrodka i zrobiła sie z niej taka małpa...druga zaś jest strasznie anemiczna,zawsze sama musze sie o wszystko upominać...

Posted

Fryzjer moja droga Deer:D

No niestety, ja unikam lekarzy - mój ostatni gin nie zauważył zapalenia jajników przez 2 lata.... mówił, że to bóle miesiączkowe... Hm.

Oooo to ciekawy zawod!

Oj :( to musialo bolec :(

Posted

Bolało, ale już zapomniałam;)

Zawód... ciekawy, ale niewdzięczny ;) choć są wspaniałe klientki i generalnie ja lubię jak coś się dzieje. Poza tym lubię słuchać- więc można się na fotelu wygadać do woli:) a Ty czym się zajmujesz?

Posted

Bolało, ale już zapomniałam;)

Zawód... ciekawy, ale niewdzięczny ;) choć są wspaniałe klientki i generalnie ja lubię jak coś się dzieje. Poza tym lubię słuchać- więc można się na fotelu wygadać do woli:) a Ty czym się zajmujesz?

W tej chwili sprzatanie ale niedlugo konczy mi sie kontrakt ale juz jeden kierunek studiow zaczelam a drugi zaczynam na dniach (studia medyczne, nie pielegniarka ale nie salowa - cos pomiedzy) wiec sie nie bede nudzic :diabloti:

Posted

No to faktycznie ciekawie będziesz miała:)

No ja to się czasami śmieję, że u nas to jak na spowiedzi:D wszystko zostaje w salonie i zawsze staram się jakoś podnieść na duchu;)
Niewdzięczny, bo ja oddaje klientkom serce, a one nie raz wracają tylko wtedy jak ktoś im spie** włosy i trzeba naprawiać...:/