ChiqDeeWikiXenia Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Bielsko Biała, czyli góry prawie... ;) Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Bielsko Biała, czyli góry prawie... ;) A bo myslalam za zagranica jak napisalas ze lekarz to ostatcznosc :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Hhehehehe, szczerze mówiąc to ja bym wolała do mojego weta chodzić:D niż do lekarzy, sama lepiej i szybciej się leczę - nie mówiąc, że taniej...;) Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hhehehehe, szczerze mówiąc to ja bym wolała do mojego weta chodzić:D niż to lekarzy, sama lepiej i szybciej się leczę - nie mówiąc, że taniej...;) tutaj to lekarz tanszy od wet :diabloti: ale najtaniej to samemu :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 U nas też w zasadzie wet nie są tani, tylko moi to już prawie jak rodzina:loveu: no i jak coś mają podać to jak jest potrzebne, a nie jak jest drogie i dochodowe... Nawet czasami ich muszę namawiać na jakiś preparat:diabloti: P.s. śliczne zdjęcia robisz;) masz lustrzankę ? Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Widac ze prawdziwi z powolania :loveu: Dziekuje :oops: Tak, canon 1000d ale to puszka nie jest tak wazna jak obiektywy, kiedys moze uzbieram na tani teleobiektyw a te dzisiejsze to robilam jasnym obiektywem dlatego w domu i bez lampy moglam :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Oj tak, zdecydowanie z powołania...:loveu: Nie dziękuj, foty są świetne:loveu: To ja mam taki wiesz... z media marktu, z przeceny:D:evil_lol: nie zrobię takich fot za chiny...:shake: Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Oj tak, zdecydowanie z powołania...:loveu: Nie dziękuj, foty są świetne:loveu: To ja mam taki wiesz... z media marktu, z przeceny:D:evil_lol: nie zrobię takich fot za chiny...:shake: pomysl ile mi fot nie wychodzi :diabloti: po za tym nie da sie porownac dwochj tak roznych aparatow ;) ja tam ogladam psiaki a nie patrze czy zdjecie ladne czy nie :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Taralalalala:evil_lol: Niby tak, ale jak zdjęcie jest takie jak Twoje to tak...hm... po prostu nie myślisz śliczny psiak, tylko czujesz jakbyś mógł go dotknąć, zdjęcie ma taką głębię ;) Chociaż staram się bardzo i nawet czasami jestem zadowolona z efektów:loveu: Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Taralalalala:evil_lol: Niby tak, ale jak zdjęcie jest takie jak Twoje to tak...hm... po prostu nie myślisz śliczny psiak, tylko czujesz jakbyś mógł go dotknąć, zdjęcie ma taką głębię ;) Chociaż staram się bardzo i nawet czasami jestem zadowolona z efektów:loveu: No i tak trzymaj, najwazniejsze zebys Ty byla zadowolona :loveu: ja duzo sie wkurzam na niektore zdjecia.. z nowym tele sie musialam dogadac i troche to zajelo... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Jak można być nie zadowolonym jak się ma na zdjęciach swoje ukochane pycholki:) Mam z 1000 zdjęć dziewuszek i z ... 5 swoich i Tz-ta :D Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Jak można być nie zadowolonym jak się ma na zdjęciach swoje ukochane pycholki:) Mam z 1000 zdjęć dziewuszek i z ... 5 swoich i Tz-ta :D Dokladnie :loveu: No ja nie mam duzo zdjec swoich... tz ma troche jak jezdzi z nami na spacery bo mu robie :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Mój jakoś się nie pali do pozowania;) Miłego dzionka dziewczynki, lecę do pracy... ;) Quote
taxelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 A mozna spytac gdzie pracujesz? :) Quote
Paulinka10 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jak słysze lekarz to mnie skręca,ja też ide w ostateczności ale dzisiaj akurat miałam przyjemność,musiałam z córkami iść... Niedawno mieliśmy fajną panią doktor,ale została kierowniczką ośrodka i zrobiła sie z niej taka małpa...druga zaś jest strasznie anemiczna,zawsze sama musze sie o wszystko upominać... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Fryzjer moja droga Deer:D No niestety, ja unikam lekarzy - mój ostatni gin nie zauważył zapalenia jajników przez 2 lata.... mówił, że to bóle miesiączkowe... Hm. Quote
taxelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Fryzjer moja droga Deer:D No niestety, ja unikam lekarzy - mój ostatni gin nie zauważył zapalenia jajników przez 2 lata.... mówił, że to bóle miesiączkowe... Hm. Oooo to ciekawy zawod! Oj :( to musialo bolec :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Bolało, ale już zapomniałam;) Zawód... ciekawy, ale niewdzięczny ;) choć są wspaniałe klientki i generalnie ja lubię jak coś się dzieje. Poza tym lubię słuchać- więc można się na fotelu wygadać do woli:) a Ty czym się zajmujesz? Quote
taxelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Bolało, ale już zapomniałam;) Zawód... ciekawy, ale niewdzięczny ;) choć są wspaniałe klientki i generalnie ja lubię jak coś się dzieje. Poza tym lubię słuchać- więc można się na fotelu wygadać do woli:) a Ty czym się zajmujesz? W tej chwili sprzatanie ale niedlugo konczy mi sie kontrakt ale juz jeden kierunek studiow zaczelam a drugi zaczynam na dniach (studia medyczne, nie pielegniarka ale nie salowa - cos pomiedzy) wiec sie nie bede nudzic :diabloti: Quote
Paulinka10 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jeee to mi by sie dziś przydał taki terapeuta,wypłakałabym Ci sie a przy okazji dla poprawy humoru nowa fryzura... A czemu zawód niewdzięczny? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 No to faktycznie ciekawie będziesz miała:) No ja to się czasami śmieję, że u nas to jak na spowiedzi:D wszystko zostaje w salonie i zawsze staram się jakoś podnieść na duchu;) Niewdzięczny, bo ja oddaje klientkom serce, a one nie raz wracają tylko wtedy jak ktoś im spie** włosy i trzeba naprawiać...:/ Quote
Vesper Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Wpadam na chwilkę się przywitać :buzi: i uciekam- w tym tygodniu po prostu załamka... Quote
paniMysza Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 dzisiaj juz wyjezdzacie do wro, czy jutro? Quote
Recommended Posts