Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Euro-Emi']Pozdrawiam znajomych ;)[/QUOTE]

Witamy serdecznie Pani Iwonko:multi: bardzo nam miło Panią gościć:loveu:

[quote name='unikatowydiament']witamy się:)
a focie z wystawy będą?

pozdrawiamy:)[/QUOTE]

Możliwe, możliwe, jak nie zapomnę aparatu:evil_lol:

[quote name='Igiełka']Cieplutko Witamy :loveu:

tak tak na fotki z wystawy czekamy :multi: i mnóstwo buziaków przesyłamy :)[/QUOTE]

Dziękujemy:loveu:

[quote name='Gosiapk']Ciocia Rami to chce, aby mnie z dogo wywalili za opowieści o liczbie łóżeczek dla moich dziewczyn, czy tylko aby mnie zbanowali? :hmmmm: ( ;) )[/QUOTE]

Oj tam od razu zbanowali.. bardziej ozłocili:loveu:

[quote name='M&S']Cześć w piąteczek:):)[/QUOTE]

[quote name='Gosiapk']Rami pewnie jeszcze śpi :)[/QUOTE]

Nie śpię:diabloti: Od 7.50 pracuję haha kto to widział wstawać o 6.30? :shake:
Co to za opis co??:placz:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...)
Oj tam od razu zbanowali.. bardziej ozłocili:loveu:

Nie śpię:diabloti: Od 7.50 pracuję haha kto to widział wstawać o 6.30? :shake:
Co to za opis co??:placz:[/QUOTE]

Chyba wsadzili w złoty kaftanik... taki z długimi rękawkami do zapinania na plecach :D

Zgadzam się, że budzenie dziewczynek o 6:30 to nieludzkie! Rami, jak możesz! :mad:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Heheh:D a kto powiedział, że one wstają?:D
Co to za opis?? JA nie jestem Ziutka:placz:[/QUOTE]

:-D do wszystkiego się wtracają te dogomaniaczki, do strzyzenia,karmienia a teraz do wstawania. Weź miotłę i przegoń !!!!!:-D:snipersm:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Heheh:D a kto powiedział, że one wstają?:D
Co to za opis?? JA nie jestem Ziutka:placz:[/QUOTE]

Nio, to wyznanie dla ciotencji Ziutencji, która ciągle siedzi i klepie w internecie ogłoszenia dla psiaków bidaków szukających domów. I jeszcze je za własną kaskę wyróżnia :crazyeye:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Pozytywny świr:loveu:
Biorąc pod uwagę, że mam 1 pokój to masz gorszą średnią niż ja:eviltong: hahah:diabloti: mamy w tym pokoju 5 spanek, kanapę i 2 fotele / na 3 psiaki:evil_lol:

A ciocia Gosia tylko opowiada, a pochwaliła by się ile ma gdzie spanek?:evil_lol: hiehihie my tu same zakręcone na swoje psy.. chyba jakiś klub założymy co?:loveu:

Ale korzystamy z dnia, łazikujemy na spacerki z psiakami mamy - zapominając aparatu:siara::splat::splat:
Więc jak widać jest dobrze:evil_lol:
[/QUOTE]

No dobra,wygrałaś:evil_lol:

Ty nas tu sklerozą nie omamiaj.My chcemy zdjęcia:mad:

[quote name='Gosiapk']Chyba wsadzili w złoty kaftanik... taki z długimi rękawkami do zapinania na plecach :D

Zgadzam się, że budzenie dziewczynek o 6:30 to nieludzkie! Rami, jak możesz! :mad:[/QUOTE]
:roflt::roflt:

[quote name='andegawenka']:-D do wszystkiego się wtracają te dogomaniaczki, do strzyzenia,karmienia a teraz do wstawania. Weź miotłę i przegoń !!!!!:-D:snipersm:[/QUOTE]
Nasza Ninka jaka waleczna:evil_lol:

Posted

[quote name='andegawenka']:-D do wszystkiego się wtracają te dogomaniaczki, do strzyzenia,karmienia a teraz do wstawania. Weź miotłę i przegoń !!!!!:-D:snipersm:[/QUOTE]
Heheheh:lol::lol:

[quote name='Gosiapk']Nio, to wyznanie dla ciotencji Ziutencji, która ciągle siedzi i klepie w internecie ogłoszenia dla psiaków bidaków szukających domów. I jeszcze je za własną kaskę wyróżnia :crazyeye:[/QUOTE]

Bardzo kochana Cioteczka:)

[quote name='RUDA ZUZIA']No dobra,wygrałaś:evil_lol:

Ty nas tu sklerozą nie omamiaj.My chcemy zdjęcia:mad:

:roflt::roflt:

Nasza Ninka jaka waleczna:evil_lol:[/QUOTE]

Lepiej idę... nie napiszę nic, bo oberwę:diabloti:

[quote name='unikatowydiament']tulaski zasyłamy:)[/QUOTE]

[quote name='Igiełka']Z radością Witamy :multi:[/QUOTE]

Witamy:)

[quote name='Agnieszka Co.']I jakie wrażenia po Wrocławiu i wystawie?[/QUOTE]

Super!:D

[quote name='Pegaza']Słuchy mnie doszly ze bylas na wystawie..czy liczba czworonoznych ciagle ta sama? hehe
a moze sobie dluzszy weekend w Wrocku zrobiliscie?:)[/QUOTE]

Na wystawie było super, poznaliśmy wiele psiaków:loveu:
Dee zakochała się w bolończyku i romansowali dość chwilkę:lol:
No ilość jak na razie 3:diabloti:
[COLOR=#e6e6fa]
Zapomniałam aparatu...[/COLOR]

No, a później mieliśmy biznesową podróż, więc właśnie wróciliśmy... 1300km za nami;)

Posted

Widziałam w wątku wystawy wrocławskiej na dogo - warto tam zajrzeć, jest bardzo dużo zdjęć [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230225-XX-MWPR-Wrocław-29-09-2012-r?p=19741640#post19741640[/URL]

Zdjęcia dogomaniaczki Korenia:
[URL]https://plus.google.com/photos/107122145018143716135/albums/5794079037311977233?authkey=CNz0q6HZ747NzwE&banner=pwa&gpsrc=pwrd1#photos/107122145018143716135/albums/5794079037311977233/5794080796922072418?authkey=CNz0q6HZ747NzwE[/URL]

EDIT nie potrafię dać linku do konkretnego zdjęcia, ale Dee Dee jest przy cziłkach

Posted

Drugi link mi się nie otwiera a pod pierwszym same paskudy;), Diduni nigdzie nie widzę:placz:

Tylko takie [url]https://lh3.googleusercontent.com/-J91paFnpbsk/UGc9kg4tDBI/AAAAAAAAAXU/ByX0vHaBJ24/s800/779.JPG[/url]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie umiem lepiej wstawić :([/QUOTE]
Aaa juz widze dalas linka...
Rami a co z oczami nie tak? ze je tak mruzy?
bo na fotce tak nie widac..

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'][URL]https://plus.google.com/photos/107122145018143716135/albums/5794079037311977233/5794080796922072418?banner=pwa&authkey=CNz0q6HZ747NzwE[/URL][/QUOTE]

Dzięki.... faktycznie Didunia ma chore oczka:shake::-(

Tam były moje ulubione (po bokserach) buldogi francuskie - łobuziaki. Były też łajki nie wiem jak ta rasa prawidłowo się nazywa. Bokserków nie było?

Posted

Wystawa trwała 2 dni, więc może były w sob :)

Tak, Dee ma bardzo biedne oczka:-( co ten malutki psiaczek zawinił, że tyle wad się pokazuje z czasem?:placz:
A ja ją tak szalenie kocham... ma być ze mną jeszcze 10 lat.. te operacje mnie wykończą:roll: