Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ja też nie;) mało tego podpis mi nie działa, ale nie mogę go zmodyfikować, bo jakiś błąd jest;)
Ale Wasze też nie działają..[/QUOTE]
Mój podpis działa cały czas, to chyba jedyna rzecz, która u mnie się nie zepsuła :lol:
Sprawdziłam też czy mogę go zmienić no i ... mogę ;)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vilena']

Szkoda! Ja jestem, ale też nie piszę co robię ;-) Tam mam kontakty w sprawie adopcji psiaków :smile:

Nadrabiam właśnie Twoją galerię. Ale super fotki jak sobie gromadka wypoczywa na słoneczku :loveu:

[URL="http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01635.jpg"]http://i1127.photobucket.com/albums/...e/DSC01635.jpg[/URL]
Posłanko jak na prawdziwą królewnę przystało :loveu: I nawet mamcię sobie urobiła, żeby ją do pyszczka karmić.
Pewnie teraz pracuje nad tym, żebyś jeszcze za nią pogryzła :lol:Mój podpis działa cały czas, to chyba jedyna rzecz, która u mnie się nie zepsuła :lol:
Sprawdziłam też czy mogę go zmienić no i ... mogę ;)[/QUOTE]

Jestem niereformowalna:diabloti: mamcię urobiła i jest mistrzynią fochów:evil_lol: ciekawe po kim to ma?:D
Ja nie wiem czy już działa, muszę sprawdzić..

[quote name='Gosiapk']Wróciłam :diabloti: Bójcie się!

Co tam u Deedulca? Jak nożynka?[/QUOTE]

Gosia:loveu::multi:
Czego mam się bać?:evil_lol: bo raczej nie Ciebie:eviltong:

[quote name='sabinka40']Witam:lol: wpadłam pomiziać cudeńka prześliczne:loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy za odwiedzinki:loveu:

[quote name='Pegaza']Co tam u Was slychac po za deszczem?;)
jak tam Dee ?[/QUOTE]

Deszcz.. i hmm...:cool3:

Moja mała kochana pierdzioszka nadal wykorzystuje sytuacje:evil_lol::evil_lol:
Ogólnie czuje się dobrze, ale porusza się tylko spanko - wc.. nie może za dużo łazić:roll:
W środę myślę, że pójdziemy na kontrolę i zobaczymy co się pod gipsikiem kryje - pomijając łysą nóżkę.
Kurcze jak ona jest ogolona to ma nóżki jak zapałeczki... jakby była krótkowłosa to była by mega maciupka wizualnie;)
Reszta stada stara się czuć swobodnie, co nie jest łatwe biorąc pod uwagę terrorystyczne zapędy najmniejszej:diabloti:
Poza tym ogarnęło nas mega lenistwo i się tulimy od pt.. :loveu:
Do dziś.. bo dziś - byłam 1 dzień w pracy:)
Cudowne uczucie:multi:

Posted

Hehehe, nieee, nie było to aż tyle godzin;)
Moja szefowa jest bardzo ugodowa, więc mogę wychodzić z pracy i odwiedzać maluchy:)
Będą jeść obiadek normalnie i dzięki temu mogę spokojnie pracować:)

Posted

A gdzie, one kochają być w domciu:)
Jak wychodzę, to nawet nie żegnają mnie w drzwiach tylko układają sobie już swoje zajęcia:D
W domu wszystko jest dostosowane do nich, więc nie ma się czym martwić;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Moja mała kochana pierdzioszka nadal wykorzystuje sytuacje:evil_lol::evil_lol:
Ogólnie czuje się dobrze, ale porusza się tylko spanko - wc.. nie może za dużo łazić:roll:
W środę myślę, że pójdziemy na kontrolę i zobaczymy co się pod gipsikiem kryje - pomijając łysą nóżkę.
Kurcze jak ona jest ogolona to ma nóżki jak zapałeczki... jakby była krótkowłosa to była by mega maciupka wizualnie;)
Reszta stada stara się czuć swobodnie, co nie jest łatwe biorąc pod uwagę terrorystyczne zapędy najmniejszej:diabloti:
Poza tym ogarnęło nas mega lenistwo i się tulimy od pt.. :loveu:
Do dziś.. bo dziś - byłam 1 dzień w pracy:)
Cudowne uczucie:multi:[/QUOTE]

Przyszłam w odwiedziny na wirtualną kawkę :)

za środę trzymamy mocno kciuki :)
no proszę do czego to doszło żeby Ciocia tak o swojej kruszynce pisała terrorystyczne zapędy a jeśli już to ciekawe po Kim to ma :evil_lol::evil_lol:
szkoda że nie wiedziałam wcześniej także życzę teraz drugiego miłego dnia w pracy :)

oj tam zaraz wykorzystuje sytuację pewnie chce tylko żeby mamusia pomogła :eviltong:

Posted

Bardzo nam miło:loveu:
Proszę o kawusię:kaffee_2:
No piszę szczerze - nie umiem kłamać:loveu: a po kim ona to ma to ja nie wiem.. musiałabyś się jej zapytać:diabloti:

Masz rację, nie wykorzystuje sytuacji.. wykorzystuje mamusię:evil_lol:

Posted

Ja też, bardzo pozytywny dzień:multi:
Szefowa jest wyrozumiała i lubi moje maluchy:loveu:
Jak tylko będzie jakaś awaryjna sytuacja to na bank da mi wolne i pozwala mi do nich jeździć, a to dopiero początek!:multi:
Jak później "awansuję" to będę mogła po części pracować w domciu - ale nie zapeszam;) więc ciii i cieszę się tym co mam:)

Posted

Jeee jakie wiesci:)
kuna to Ty blisko musisz miec do tej pracy..ze se tak mozesz wyskakiwac do domu..
no to sie ciesze ze Ty sie cieszysz ze masz te prace..:)
a ja sie nadal obijam..znaczy nie tak calkiem..ale narazie nic nie szukam..musze odsapnac po maratonie(11godz i nieraz bywalo) pracy...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie no jak już Ty do mnie wpadasz to święto... cała się umyję:roflt::roflt:
[SIZE=1]
Przepraszam resztę... nie mogłam się powstrzymać:diabloti:[/SIZE][/QUOTE]

To pracowity wieczór Cię czeka :evil_lol:

Mogę pomóc :evil_lol: (jeśli chcesz :loveu:)....
[SIZE=1]......również resztę przepraszam nie mogłam się powstrzymać... :D
[/SIZE]

Posted

Blisko mam:)
Praca super, całkiem inna branża, więc muszę się wdrożyć, ale myślę, że będzie super:)
Obijaj się, zasłużyłaś.. ja się obijałam od lutego i już miałam bardzo dość..
Cieszę się ogromnie:multi:

Posted

[quote name='Lili8522']To pracowity wieczór Cię czeka :evil_lol:

Mogę pomóc :evil_lol: (jeśli chcesz :loveu:)....
[SIZE=1]......również resztę przepraszam nie mogłam się powstrzymać... :D
[/SIZE][/QUOTE]

Hahahahah:roflt::roflt::roflt:
Nie wytrzymam... Przyjeżdżaj, tylko szczotki ryżowej nie zapomnij :roflt::roflt::diabloti: (jak mogłabym nie chcieć?:loveu:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahahah:roflt::roflt::roflt:
Nie wytrzymam... Przyjeżdżaj, tylko szczotki ryżowej nie zapomnij :roflt::roflt::diabloti: (jak mogłabym nie chcieć?:loveu:)[/QUOTE]

Kartacza wezmę i będziemy się szorować :D:D:D :cunao::cunao:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, nieee, nie było to aż tyle godzin;)
Moja szefowa jest bardzo ugodowa, więc mogę wychodzić z pracy i odwiedzać maluchy:)
Będą jeść obiadek normalnie i dzięki temu mogę spokojnie pracować:)[/QUOTE]

Masz nową pracę??? Wow!!! Super!

Posted

[quote name='Lili8522']Kartacza wezmę i będziemy się szorować :D:D:D :cunao::cunao:[/QUOTE]

No i się nie doczekałam:evil_lol:

[quote name='Gosiapk']Masz nową pracę??? Wow!!! Super![/QUOTE]

Tak, zaczynam nowy rozdział swojego życia - co to będzie?:niewiem: ale mam nadzieję, że wreszcie to czego szukam:kciuki:

Miłego dnia Drogie Panie:loveu: