Vilena Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja też nie;) mało tego podpis mi nie działa, ale nie mogę go zmodyfikować, bo jakiś błąd jest;) Ale Wasze też nie działają..[/QUOTE] Mój podpis działa cały czas, to chyba jedyna rzecz, która u mnie się nie zepsuła :lol: Sprawdziłam też czy mogę go zmienić no i ... mogę ;) Quote
Gosiapk Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Wróciłam :diabloti: Bójcie się! Co tam u Deedulca? Jak nożynka? Quote
sabinka40 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Witam:lol: wpadłam pomiziać cudeńka prześliczne:loveu: Quote
Pegaza Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Co tam u Was slychac po za deszczem?;) jak tam Dee ? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='Vilena'] Szkoda! Ja jestem, ale też nie piszę co robię ;-) Tam mam kontakty w sprawie adopcji psiaków :smile: Nadrabiam właśnie Twoją galerię. Ale super fotki jak sobie gromadka wypoczywa na słoneczku :loveu: [URL="http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01635.jpg"]http://i1127.photobucket.com/albums/...e/DSC01635.jpg[/URL] Posłanko jak na prawdziwą królewnę przystało :loveu: I nawet mamcię sobie urobiła, żeby ją do pyszczka karmić. Pewnie teraz pracuje nad tym, żebyś jeszcze za nią pogryzła :lol:Mój podpis działa cały czas, to chyba jedyna rzecz, która u mnie się nie zepsuła :lol: Sprawdziłam też czy mogę go zmienić no i ... mogę ;)[/QUOTE] Jestem niereformowalna:diabloti: mamcię urobiła i jest mistrzynią fochów:evil_lol: ciekawe po kim to ma?:D Ja nie wiem czy już działa, muszę sprawdzić.. [quote name='Gosiapk']Wróciłam :diabloti: Bójcie się! Co tam u Deedulca? Jak nożynka?[/QUOTE] Gosia:loveu::multi: Czego mam się bać?:evil_lol: bo raczej nie Ciebie:eviltong: [quote name='sabinka40']Witam:lol: wpadłam pomiziać cudeńka prześliczne:loveu:[/QUOTE] Dziękujemy za odwiedzinki:loveu: [quote name='Pegaza']Co tam u Was slychac po za deszczem?;) jak tam Dee ?[/QUOTE] Deszcz.. i hmm...:cool3: Moja mała kochana pierdzioszka nadal wykorzystuje sytuacje:evil_lol::evil_lol: Ogólnie czuje się dobrze, ale porusza się tylko spanko - wc.. nie może za dużo łazić:roll: W środę myślę, że pójdziemy na kontrolę i zobaczymy co się pod gipsikiem kryje - pomijając łysą nóżkę. Kurcze jak ona jest ogolona to ma nóżki jak zapałeczki... jakby była krótkowłosa to była by mega maciupka wizualnie;) Reszta stada stara się czuć swobodnie, co nie jest łatwe biorąc pod uwagę terrorystyczne zapędy najmniejszej:diabloti: Poza tym ogarnęło nas mega lenistwo i się tulimy od pt.. :loveu: Do dziś.. bo dziś - byłam 1 dzień w pracy:) Cudowne uczucie:multi: Quote
andegawenka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 a dzieci z kim zostały? z nianią:loveu:? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Hehehe, nieee, nie było to aż tyle godzin;) Moja szefowa jest bardzo ugodowa, więc mogę wychodzić z pracy i odwiedzać maluchy:) Będą jeść obiadek normalnie i dzięki temu mogę spokojnie pracować:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 A gdzie, one kochają być w domciu:) Jak wychodzę, to nawet nie żegnają mnie w drzwiach tylko układają sobie już swoje zajęcia:D W domu wszystko jest dostosowane do nich, więc nie ma się czym martwić;) Quote
Igiełka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Moja mała kochana pierdzioszka nadal wykorzystuje sytuacje:evil_lol::evil_lol: Ogólnie czuje się dobrze, ale porusza się tylko spanko - wc.. nie może za dużo łazić:roll: W środę myślę, że pójdziemy na kontrolę i zobaczymy co się pod gipsikiem kryje - pomijając łysą nóżkę. Kurcze jak ona jest ogolona to ma nóżki jak zapałeczki... jakby była krótkowłosa to była by mega maciupka wizualnie;) Reszta stada stara się czuć swobodnie, co nie jest łatwe biorąc pod uwagę terrorystyczne zapędy najmniejszej:diabloti: Poza tym ogarnęło nas mega lenistwo i się tulimy od pt.. :loveu: Do dziś.. bo dziś - byłam 1 dzień w pracy:) Cudowne uczucie:multi:[/QUOTE] Przyszłam w odwiedziny na wirtualną kawkę :) za środę trzymamy mocno kciuki :) no proszę do czego to doszło żeby Ciocia tak o swojej kruszynce pisała terrorystyczne zapędy a jeśli już to ciekawe po Kim to ma :evil_lol::evil_lol: szkoda że nie wiedziałam wcześniej także życzę teraz drugiego miłego dnia w pracy :) oj tam zaraz wykorzystuje sytuację pewnie chce tylko żeby mamusia pomogła :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Bardzo nam miło:loveu: Proszę o kawusię:kaffee_2: No piszę szczerze - nie umiem kłamać:loveu: a po kim ona to ma to ja nie wiem.. musiałabyś się jej zapytać:diabloti: Masz rację, nie wykorzystuje sytuacji.. wykorzystuje mamusię:evil_lol: Quote
mshume Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Do dziś.. bo dziś - byłam 1 dzień w pracy:) Cudowne uczucie:multi:[/QUOTE] o super news, bardzo się cieszę :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Ja też, bardzo pozytywny dzień:multi: Szefowa jest wyrozumiała i lubi moje maluchy:loveu: Jak tylko będzie jakaś awaryjna sytuacja to na bank da mi wolne i pozwala mi do nich jeździć, a to dopiero początek!:multi: Jak później "awansuję" to będę mogła po części pracować w domciu - ale nie zapeszam;) więc ciii i cieszę się tym co mam:) Quote
Lili8522 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Przytulaski dla Maluchów :loveu: I Mojej Ukochanej Cioteczki :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 :mdleje::mdleje::mdleje: Idę oczy umyć, bo chyba źle widzę:lol: Dziękujemy:loveu: Quote
Lili8522 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']:mdleje::mdleje::mdleje: Idę oczy umyć, bo chyba źle widzę:lol: Dziękujemy:loveu:[/QUOTE] Umyj umyj :D:D:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Nie no jak już Ty do mnie wpadasz to święto... cała się umyję:roflt::roflt: [SIZE=1] Przepraszam resztę... nie mogłam się powstrzymać:diabloti:[/SIZE] Quote
Pegaza Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Jeee jakie wiesci:) kuna to Ty blisko musisz miec do tej pracy..ze se tak mozesz wyskakiwac do domu.. no to sie ciesze ze Ty sie cieszysz ze masz te prace..:) a ja sie nadal obijam..znaczy nie tak calkiem..ale narazie nic nie szukam..musze odsapnac po maratonie(11godz i nieraz bywalo) pracy... Quote
Lili8522 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie no jak już Ty do mnie wpadasz to święto... cała się umyję:roflt::roflt: [SIZE=1] Przepraszam resztę... nie mogłam się powstrzymać:diabloti:[/SIZE][/QUOTE] To pracowity wieczór Cię czeka :evil_lol: Mogę pomóc :evil_lol: (jeśli chcesz :loveu:).... [SIZE=1]......również resztę przepraszam nie mogłam się powstrzymać... :D [/SIZE] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Blisko mam:) Praca super, całkiem inna branża, więc muszę się wdrożyć, ale myślę, że będzie super:) Obijaj się, zasłużyłaś.. ja się obijałam od lutego i już miałam bardzo dość.. Cieszę się ogromnie:multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='Lili8522']To pracowity wieczór Cię czeka :evil_lol: Mogę pomóc :evil_lol: (jeśli chcesz :loveu:).... [SIZE=1]......również resztę przepraszam nie mogłam się powstrzymać... :D [/SIZE][/QUOTE] Hahahahah:roflt::roflt::roflt: Nie wytrzymam... Przyjeżdżaj, tylko szczotki ryżowej nie zapomnij :roflt::roflt::diabloti: (jak mogłabym nie chcieć?:loveu:) Quote
Lili8522 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahahah:roflt::roflt::roflt: Nie wytrzymam... Przyjeżdżaj, tylko szczotki ryżowej nie zapomnij :roflt::roflt::diabloti: (jak mogłabym nie chcieć?:loveu:)[/QUOTE] Kartacza wezmę i będziemy się szorować :D:D:D :cunao::cunao: Quote
Gosiapk Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, nieee, nie było to aż tyle godzin;) Moja szefowa jest bardzo ugodowa, więc mogę wychodzić z pracy i odwiedzać maluchy:) Będą jeść obiadek normalnie i dzięki temu mogę spokojnie pracować:)[/QUOTE] Masz nową pracę??? Wow!!! Super! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 [quote name='Lili8522']Kartacza wezmę i będziemy się szorować :D:D:D :cunao::cunao:[/QUOTE] No i się nie doczekałam:evil_lol: [quote name='Gosiapk']Masz nową pracę??? Wow!!! Super![/QUOTE] Tak, zaczynam nowy rozdział swojego życia - co to będzie?:niewiem: ale mam nadzieję, że wreszcie to czego szukam:kciuki: Miłego dnia Drogie Panie:loveu: Quote
zozolina Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Witajcie,bardzo sie ciesze ze wszystko tak fajnie sie układa !!!!!!!!!!!! p.s ja wpadne z myjka cisnieniowa...ha ha ha !!!:eviltong: Quote
Recommended Posts