monia&nero Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Masz połowę głowy ogolone? Ja też mam wygolone oba boki:evil_lol: Monia wiesz jakie to wygodne?:evil_lol: te fryzury to coś ala Patrycja Kazadi (ta z you can dance) ?? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Hmm... nie ja nie mam tak daleko, w sumie wygolenia noszę już 2 lata, bo mi z nimi dobrze;) mniej włosów do czesania:) Po obu stronach głowy mam całe skrtonia ogolone do ucha, takie kwadraciki;) Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hmm... nie ja nie mam tak daleko, w sumie wygolenia noszę już 2 lata, bo mi z nimi dobrze;) mniej włosów do czesania:) Po obu stronach głowy mam całe skrtonia ogolone do ucha, takie kwadraciki;) a to musi fajnie wyglądać. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 W sumie jak są rozpuszczone to za wiele nie widać;) ale lubię tą fryzurkę - tylko wkurzające było jak wszyscy nagle zaczęli nosić wygolenia..ale ja z nich nie zrezygnuję. Quote
Pegaza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Mami? kuna myslalam ze to Ty..:crazyeye: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01573.jpg czesc po bardzo dlugiej przerwie..;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Mami, Mami:) Ja jestem czarnula:D Quote
Pegaza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Mami, Mami:) Ja jestem czarnula:D ja tam nie wiem czy Ty czarna ruda blondi czy lysa bo cos mowa o wygoleniu tez byla;) Quote
Gosiapk Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Syla napisał(a):Chiqunia, bez języczka, jak nie ona, poza tym wszystko ok.Zakochałam się w Chiquni i tyle.Aronek prześliczny i taki słodki....do zakochania.Reszta dziewczyn cudna, ale Chiqunia jest the best... Zgadzam się! Chiquita musi być z jezyczkiem. :eviltong: Dee ma cudne oczka :loveu: Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Jacie ja teraz dopiero zauważyłam. Z Twojej Mami niezła laska! Mam nadzieję że się nie obrazisz za to stwierdzenie ale Twoja Mama wygląda super. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Pegaza napisał(a):ja tam nie wiem czy Ty czarna ruda blondi czy lysa bo cos mowa o wygoleniu tez byla;) Hehehe:lol:Czarna, czarna.. inne opcje nie wchodzą w grę;) Gosiapk napisał(a):Zgadzam się! Chiquita musi być z jezyczkiem. :eviltong: Dee ma cudne oczka :loveu: Dziękujemy:loveu: monia&nero napisał(a):Jacie ja teraz dopiero zauważyłam. Z Twojej Mami niezła laska! Mam nadzieję że się nie obrazisz za to stwierdzenie ale Twoja Mama wygląda super. A za co bym się miała obrażać?:lol: Gorąca 40 z niej nie ma co:loveu: Quote
Paulinka10 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 No to teraz pokaż siebie i Twoją fryzure,tatuaże,wogolone włosy...zaczynam sie bać:eviltong: A dziewczynki śliczne,wszystkie i kurcze niewiem która mi bardziej wpadła w oko,chyba jęzorek:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Aha w albumie są zdjęcia innych tattoo:) możecie sobie zerknąć;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Paulinka10 napisał(a):No to teraz pokaż siebie i Twoją fryzure,tatuaże,wogolone włosy...zaczynam sie bać:eviltong: A dziewczynki śliczne,wszystkie i kurcze niewiem która mi bardziej wpadła w oko,chyba jęzorek:loveu: Mnie się boisz?:evil_lol: eeee nie ma czego;) Cieszę się, że dziewczynki się podobają:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Pegaza napisał(a):40 lat ma? powaznie? noo laska niezla:) 45 w tym roku:) Quote
Pegaza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):45 w tym roku:) aa to ja bym sie z Twoja mama mogla kolegowac haha.. znaczy ja blizej jej wieku niz do Twojego hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 :D wiek nie gra roli;) ale pewni mogłabyś ona jest taka jak ja;) Quote
Pegaza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a)::D wiek nie gra roli;) ale pewni mogłabyś ona jest taka jak ja;) znaczy jaka?;) Quote
Pegaza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Pozytywnie zakręcona:):):) Aaa czyli przejelas geny po mami;) Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Aha w albumie są zdjęcia innych tattoo:) możecie sobie zerknąć;) Zerknęłam. Fajne tatoo! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Heheheh:) można tak powiedzieć:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 monia&nero napisał(a):Zerknęłam. Fajne tatoo! Dzięki:) a który najbardziej się podoba? Quote
Paulinka10 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Widziałam:psuper;) No a mama świetnie wygląda;) Quote
Pegaza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 A Ty Rami juz pracujesz? bo nie nadrobilam wszystkiego.. ide luknac te tatoo Quote
Recommended Posts