ChiqDeeWikiXenia Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Deer Aronek jak na rodzynka w stadku ma naprawdę niesamowity urok:loveu::loveu: Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 A no chyba że tak....Jestem zakochana w twoich psach <3 Są cudowne !:) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01415.jpg a to zdj jest chyba najbardziej urocze <3 Quote
Igiełka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 mina Chiguni wymiata hehe :evil_lol: :evil_lol: wszystkie foty the best :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Artemidko wejdź sobie w album w moim podpisie, tam są wszystkie foty, jakie wstawiałam na wątku;) te jeszcze nie są takie słodkie:eviltong: Igiełko dziękujemy:loveu::loveu: Quote
taxelina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Deer Aronek jak na rodzynka w stadku ma naprawdę niesamowity urok:loveu::loveu: No jest sliczny :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 A do tego jest niesamowitym gentelmanem :loveu::loveu: Ustępuje dziewczynkom we wszystkim:loveu: wręcz pozwala sobie wejść na głowę:evil_lol: Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Przeglądam galerie i jestem zakochana jeszcze bardziej :loveu: haha dba o swoje piękne kobietki ^^ Quote
taxelina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):A do tego jest niesamowitym gentelmanem :loveu::loveu: Ustępuje dziewczynkom we wszystkim:loveu: wręcz pozwala sobie wejść na głowę:evil_lol: No to same plusy :loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Fajnie zobaczyc znów Twoje stadko w komplecie :) Frida z kuplem tworzą ładną parę. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Artemida napisał(a):Przeglądam galerie i jestem zakochana jeszcze bardziej :loveu: haha dba o swoje piękne kobietki ^^ Bardzo mi miło, dla mnie są najpiękniejsze i jestem nieobiektywna, ale jak komuś innemu się podobają, to bardzo mi miło:multi: deer_1987 napisał(a):No to same plusy :loveu: Dokładnie:lol: Agnieszka Co. napisał(a):Fajnie zobaczyc znów Twoje stadko w komplecie :) Frida z kuplem tworzą ładną parę. Dziękujemy:loveu: Frida się naprawdę zadomowiła na całego:loveu: a poza tym jest prze śliczna, ma świetny kolorek, którego niestety zdjęcia nie oddają;) jest karmelkowo biała:loveu: Quote
taxelina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Milej soboty! Ale nie mow ze nam slonko zabralas? :mad: Quote
Vilena Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 deer_1987 napisał(a):Milej soboty! Ale nie mow ze nam slonko zabralas? :mad: Chyba zabrała bo świeci :D Quote
Igiełka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 życzymy Wam dobrego popołudnia, słonko pięknie świeci :) tylko na dworzu zimno brr Quote
taxelina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Vilena napisał(a):Chyba zabrała bo świeci :D Dobrze ze i u nas jednak sie pojawilo :loveu: Quote
monia&nero Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01397.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: ale super fotki:multi::multi::multi: Chiqunia mnie rozbroiła. Wszystkich miala w nosie i siedziala sobie otulona kocykiem:loveu: Pozdrosy Quote
M&S Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 deer_1987 napisał(a):Co tu tak cicho? Pewne śpią;) Quote
Pegaza Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Cze:) Frida zadomowiona na calego:) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01380.jpg i wogole tyle fotek psow widzialam ze nie wiem ktore zacytowac;) ale miny Chiqity sa zabojcze hehe i piateczka tez super wyszla:) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01420.jpg Quote
FredziaFredzia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01415.jpg Ten jęzorek dodaje uroku - boski ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Deer Vilenka miała rację - zabrałam :evil_lol: ale dobrze, że i u Was się pojawiło;) Cicho, bo nie było czasu na dogo:evil_lol: Igiełko dziękujemy:) Monia widzisz takie z niej indywiduum:evil_lol: M&S dziękujemy:multi: Pegazko cieszę się, że się podobają:multi: Dzień dobry Ninuś:loveu::loveu: Fredzia dziękujemy;) My spędziliśmy miły weekend z Panem i władcą domu:evil_lol: tak walentynkowo:loveu: A teraz witamy wszystkich:multi: Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Czolem poniedzialkowo:) rany ale nudy..i pomyslec ze bede tak miala za ok 2 miesiace (decyzja podjeta-zwalniam sie)ale pocieszam sie mysla ze bedzie juz wiosna i bede mogla siedziec na dzialce;) czekam na m bo mamy jechac za drzwiami sie rozejrzec..i sie doczekac go nie umiem;) no teraz dzwonil ze za pol godziny bedzie.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Coś sobie wymyślisz do roboty, a jak nie to sobie zmajstrujecie dzidziusia:evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Coś sobie wymyślisz do roboty, a jak nie to sobie zmajstrujecie dzidziusia:evil_lol::evil_lol: Dziekuje bardzo..za stara juz jestem..;) nie myslalam ze tak szybko sie zwolnie ale sytuacja ostatnia nieprzewidziana pokazala ze powinnam odejsc..no coz bedzie mi ciezko ale wazniejsze dobro rodziny.. a M bardzo nalega wiec zostane kurą domowa..;) Quote
Recommended Posts