Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']W taki dzien i pokazuje zebiska?;)
Te zębiska to na Rami:eviltong::evil_lol:
Na ogół wygląda tak:lol:

Ale się porządziłam na wątku Trojaczków zaraz mnie Rami pogoni:evil_lol:

Posted

No proszę chwilę mnie nie było..:evil_lol:

Zuziu przyznaj się dogryzasz trojaczkom, bo nie mają pełnego zgryzu:diabloti:
Idę im pokazać, już Cię Chiqunia nie będzie lubiła:roflt::roflt::roflt:

Ninuś dziękujemy:loveu::loveu:

M&S, Pegazko widzicie co ja z nią mam:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
No proszę chwilę mnie nie było..:evil_lol:
Idę im pokazać, już Cię Chiqunia nie będzie lubiła:roflt::roflt::roflt:

Aj tam,aj tam,Chiqunia jest kochana i na pewno mnie lubi.Proszę nie nastawiać dziecka przeciwko mnie:evil_lol:

Posted

Ja Chiqunię obronię, moje są delikatne i nie mają szans z takim rozmiarem:evil_lol::roflt::roflt::roflt:

I nie rycz Maleńka:lol:

Ciebie poszczuję nie Chiqunię:eviltong:
Rozmiarem:crazyeye::crazyeye:Sugerujesz,że Pcioła jest tłusta?:mad::mad::diabloti:
Jest filigranowa:loveu::eviltong:

Posted

Buahahahaha:roflt::roflt::roflt:
Jakby mnie Pciółeczka zobaczyła, to by Cię zostawiła:loveu:
I była by moim filikilogramowy pieseczkiem:loveu::loveu::loveu:

Acha:evil_lol: Ja bym Ci ją dała:mad:Żebyś głodem zamorzyła odliczając codziennie pięć ziarenek ryżu(pewnie jeszcze jakiegoś skarłowaciałego):evil_lol::roflt::roflt::roflt:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Acha:evil_lol: Ja bym Ci ją dała:mad:Żebyś głodem zamorzyła odliczając codziennie pięć ziarenek ryżu(pewnie jeszcze jakiegoś skarłowaciałego):evil_lol::roflt::roflt::roflt:

Miałaby u mnie jak u Pana Boga za piecem:loveu::loveu:

deer_1987 napisał(a):
Kiedy nowe fotki pytam sie? :mad:

Były dopiero co, ale nie widać ich, bo tu tak klechają, że co ja mogę:evil_lol::evil_lol::roflt::roflt:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Kiedy nowe fotki pytam sie? :mad:

Bo Rami zwykłe skąpiradło jest:eviltong:
Myśli,że jak raz na tydzień wklei trzy zdjęcia na krzyż to jest dużo.
To przez to odmierzanie swoim chuderlaczkom karmy miarką.
Nam też tak odmierza:evil_lol:
Tak sobie tylko klecham:siara:

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Kochający właściciele.. nie wiem dlaczego jak pojawia się dziecko to pies nagle staje się takim problemem..

Myslę, że dziecko to tylko pretekst. Pies już wcześniej zawadzał, a teraz jest powód aby z 'czystym sumieniem' się go pozbyć :shake:

[quote name='RUDA ZUZIA']Dawno mnie tu nie było ,ale monitorowałam:eviltong::evil_lol: (...)

Jak się balowało a potem kaca leczyło to i czasu i sił brakło na odwiedziny dogo ;) :D

[quote name='RUDA ZUZIA'] (...)

Uwielbiam te zdjęcia Pcioły :loveu:

Edited by Gosiapk
Posted

Pegazko będzie czerwona kartka i karniaczek:cool3::cool3::diabloti:

Gosiapk napisał(a):
Myslę, że dziecko to tylko pretekst. Pies już wcześniej zawadzał, a teraz jest powód aby z 'czystym sumieniem' się go pozbyć :shake:
Jak się balowało a potem kaca leczyło to i czasu i sił brakło na odwiedziny dogo ;) :D
Uwielbiam te zdjęcia Pcioły :loveu:
5 ziarenek? Co Ty Zuziu sobie myślisz, że Romi taka rozrzutna jest? 5 ziarenek to jest dla psów już po diecie, a Pcioła byłaby na diecie, więc tylko 3 sztuki ;)
Myślisz, że tak jej trudno matematyka do 5 idzie, że już czasu brak na zrobienie zdjęć częściej niż raz w tygodniu? Pewnie robi te zdjęcia w weekend, gdy TZ liczy ziarenka w kuchni w niedzielę, bo jest wtedy w domu :eviltong:;)

Ekhhmmm.. i kto to mówi? Ile zdjęć od początku naszej znajomości szanowna Pani Małgorzata dodała???:evil_lol::mad::mad:
Nie 5 ziarenek, tylko 15, 25 i 30 gram suchego, 15, 25 i 35 gram mokrego dziennie:razz:
Dawka dostosowana przez moich wetów, optymalna dla wagi każdej z Gremlinek:lol:
Poza tym dostają preparacik wzmacniający na zimę, preparat na stawy i witaminki, oraz olejki:loveu: także dietkę mają dobrą, poza tym między posiłkami mają swoje kabanosiki i kosteczki:loveu: a raz w tyg. biały ser, jajko i jogurcik:lol: no chyba już wyjaśniłam wystarczająco?:cool3:

Posted

(...)
Nie 5 ziarenek, tylko 15, 25 i 30 gram suchego, 15, 25 i 35 gram mokrego dziennie:razz:
Dawka dostosowana przez moich wetów, optymalna dla wagi każdej z Gremlinek:lol:
Poza tym dostają preparacik wzmacniający na zimę, preparat na stawy i witaminki, oraz olejki:loveu: także dietkę mają dobrą, poza tym między posiłkami mają swoje kabanosiki i kosteczki:loveu: a raz w tyg. biały ser, jajko i jogurcik:lol: no chyba już wyjaśniłam wystarczająco?:cool3:

Zrehabilitowałaś się, bo już miałam donos do TOZ pisać i w samochód wsiadać jechać do Ciebie po zagłodzone maleństwa ;) :D

Posted

3 na krzyż??:crazyeye: a mi zarzucają problemy z oczami:diabloti: hahahahah:evil_lol:
Klechaj sobie ... klechaj, nikt Ci nie broni, a że miarka się nabiera:siara::siara::roflt::roflt:

Buachacha:evil_lol: Wielka mi miarka,wielkości naparstka:p