RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='andegawenka']Pies obronny:eviltong: moja by się przestraszyła:lol: A teraz ode mnie Zaczepno-obronny:evil_lol: Dziękujemy za walentynkę:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 M&S napisał(a):Ale agresor;) Strasssny potfffforek:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Pegaza']W taki dzien i pokazuje zebiska?;) Te zębiska to na Rami:eviltong::evil_lol: Na ogół wygląda tak:lol: Ale się porządziłam na wątku Trojaczków zaraz mnie Rami pogoni:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 No proszę chwilę mnie nie było..:evil_lol: Zuziu przyznaj się dogryzasz trojaczkom, bo nie mają pełnego zgryzu:diabloti: Idę im pokazać, już Cię Chiqunia nie będzie lubiła:roflt::roflt::roflt: Ninuś dziękujemy:loveu::loveu: M&S, Pegazko widzicie co ja z nią mam:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']A tu mina niewiniątka..... Acha:evil_lol: Znikam :scared: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):No proszę chwilę mnie nie było..:evil_lol: Idę im pokazać, już Cię Chiqunia nie będzie lubiła:roflt::roflt::roflt: Aj tam,aj tam,Chiqunia jest kochana i na pewno mnie lubi.Proszę nie nastawiać dziecka przeciwko mnie:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Za późno, Chiqunia mówi, że jesteś Beeeebok:diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Za późno, Chiqunia mówi, że jesteś Beeeebok:diabloti: Ja Beeebok:obrazic::obrazic:Będę ryczeć :evil_lol:i Pciołą poszczuję:roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Ja Chiqunię obronię, moje są delikatne i nie mają szans z takim rozmiarem:evil_lol::roflt::roflt::roflt: I nie rycz Maleńka:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja Chiqunię obronię, moje są delikatne i nie mają szans z takim rozmiarem:evil_lol::roflt::roflt::roflt: I nie rycz Maleńka:lol: Ciebie poszczuję nie Chiqunię:eviltong: Rozmiarem:crazyeye::crazyeye:Sugerujesz,że Pcioła jest tłusta?:mad::mad::diabloti: Jest filigranowa:loveu::eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Buahahahaha:roflt::roflt::roflt: Jakby mnie Pciółeczka zobaczyła, to by Cię zostawiła:loveu: I była by moim filikilogramowy pieseczkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Buahahahaha:roflt::roflt::roflt: Jakby mnie Pciółeczka zobaczyła, to by Cię zostawiła:loveu: I była by moim filikilogramowy pieseczkiem:loveu::loveu::loveu: Acha:evil_lol: Ja bym Ci ją dała:mad:Żebyś głodem zamorzyła odliczając codziennie pięć ziarenek ryżu(pewnie jeszcze jakiegoś skarłowaciałego):evil_lol::roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Acha:evil_lol: Ja bym Ci ją dała:mad:Żebyś głodem zamorzyła odliczając codziennie pięć ziarenek ryżu(pewnie jeszcze jakiegoś skarłowaciałego):evil_lol::roflt::roflt::roflt: Miałaby u mnie jak u Pana Boga za piecem:loveu::loveu: deer_1987 napisał(a):Kiedy nowe fotki pytam sie? :mad: Były dopiero co, ale nie widać ich, bo tu tak klechają, że co ja mogę:evil_lol::evil_lol::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 deer_1987 napisał(a):Kiedy nowe fotki pytam sie? :mad: Bo Rami zwykłe skąpiradło jest:eviltong: Myśli,że jak raz na tydzień wklei trzy zdjęcia na krzyż to jest dużo. To przez to odmierzanie swoim chuderlaczkom karmy miarką. Nam też tak odmierza:evil_lol: Tak sobie tylko klecham:siara: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 3 na krzyż??:crazyeye: a mi zarzucają problemy z oczami:diabloti: hahahahah:evil_lol: Klechaj sobie ... klechaj, nikt Ci nie broni, a że miarka się nabiera:siara::siara::roflt::roflt: Quote
Pegaza Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']3 na krzyż??:crazyeye: a mi zarzucają problemy z oczami:diabloti: hahahahah:evil_lol: Klechaj sobie ... klechaj, nikt Ci nie broni, a że miarka się nabiera:siara::siara::roflt::roflt: Taa i bedzie czerwona kartka hehe lapki trzyma jak chomik;) od razu lepiej bez tych zebow heh http://fotofotki.pl/pliki_img/aeyw2of8j9haax8zaiek.jpg Quote
Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']Kochający właściciele.. nie wiem dlaczego jak pojawia się dziecko to pies nagle staje się takim problemem.. Myslę, że dziecko to tylko pretekst. Pies już wcześniej zawadzał, a teraz jest powód aby z 'czystym sumieniem' się go pozbyć :shake: [quote name='RUDA ZUZIA']Dawno mnie tu nie było ,ale monitorowałam:eviltong::evil_lol: (...) Jak się balowało a potem kaca leczyło to i czasu i sił brakło na odwiedziny dogo ;) :D [quote name='RUDA ZUZIA'] (...) Uwielbiam te zdjęcia Pcioły :loveu: Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Pegazko będzie czerwona kartka i karniaczek:cool3::cool3::diabloti: Gosiapk napisał(a):Myslę, że dziecko to tylko pretekst. Pies już wcześniej zawadzał, a teraz jest powód aby z 'czystym sumieniem' się go pozbyć :shake: Jak się balowało a potem kaca leczyło to i czasu i sił brakło na odwiedziny dogo ;) :D Uwielbiam te zdjęcia Pcioły :loveu: 5 ziarenek? Co Ty Zuziu sobie myślisz, że Romi taka rozrzutna jest? 5 ziarenek to jest dla psów już po diecie, a Pcioła byłaby na diecie, więc tylko 3 sztuki ;) Myślisz, że tak jej trudno matematyka do 5 idzie, że już czasu brak na zrobienie zdjęć częściej niż raz w tygodniu? Pewnie robi te zdjęcia w weekend, gdy TZ liczy ziarenka w kuchni w niedzielę, bo jest wtedy w domu :eviltong:;) Ekhhmmm.. i kto to mówi? Ile zdjęć od początku naszej znajomości szanowna Pani Małgorzata dodała???:evil_lol::mad::mad: Nie 5 ziarenek, tylko 15, 25 i 30 gram suchego, 15, 25 i 35 gram mokrego dziennie:razz: Dawka dostosowana przez moich wetów, optymalna dla wagi każdej z Gremlinek:lol: Poza tym dostają preparacik wzmacniający na zimę, preparat na stawy i witaminki, oraz olejki:loveu: także dietkę mają dobrą, poza tym między posiłkami mają swoje kabanosiki i kosteczki:loveu: a raz w tyg. biały ser, jajko i jogurcik:lol: no chyba już wyjaśniłam wystarczająco?:cool3: Quote
Gosiapk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Nie 5 ziarenek, tylko 15, 25 i 30 gram suchego, 15, 25 i 35 gram mokrego dziennie:razz: Dawka dostosowana przez moich wetów, optymalna dla wagi każdej z Gremlinek:lol: Poza tym dostają preparacik wzmacniający na zimę, preparat na stawy i witaminki, oraz olejki:loveu: także dietkę mają dobrą, poza tym między posiłkami mają swoje kabanosiki i kosteczki:loveu: a raz w tyg. biały ser, jajko i jogurcik:lol: no chyba już wyjaśniłam wystarczająco?:cool3: Zrehabilitowałaś się, bo już miałam donos do TOZ pisać i w samochód wsiadać jechać do Ciebie po zagłodzone maleństwa ;) :D Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):3 na krzyż??:crazyeye: a mi zarzucają problemy z oczami:diabloti: hahahahah:evil_lol: Klechaj sobie ... klechaj, nikt Ci nie broni, a że miarka się nabiera:siara::siara::roflt::roflt: Buachacha:evil_lol: Wielka mi miarka,wielkości naparstka:p Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Pegaza']Taa i bedzie czerwona kartka hehe lapki trzyma jak chomik;) od razu lepiej bez tych zebow heh http://fotofotki.pl/pliki_img/aeyw2of8j9haax8zaiek.jpg Zapraszam na wątek Pszczółki.Tam jest więcej zdjęć.Ja tak nie racjonuję zdjęć jak Rami:evil_lol: Quote
Recommended Posts