andegawenka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Klikasz w oczka, czemu nie zapytałaś:smile: Quote
Gosiapk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) [quote name='Paulinka10'](...) Ostatnio z moją pamiecią coraz gorzej,a(...)[/QUOTE] Zupełnie jak u mnie :D Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
RUDA ZUZIA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, wiecie właśnie zakumałam jak odpowiadać z cytatem, nie ma co, mózg ze mnie :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Gratulacje:evil_lol:Zawsze wiedziałam,że jesteś kumata:evil_lol: Całuski dla trojaczków:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Gosiapk']Zupełnie jak u mnie (z tym mężem) :D[/QUOTE] Acha ja też mam taką wybiórczą pamięć:evil_lol: Quote
andegawenka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [B]"szukam wraz z Wtatara pieska małego, kudłatego i starszego ok 8 lat, dla Pani z Krakowa! :smile: kontakt i więcej informacji na pw" [URL="http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85%21?p=18579800#post18579800"]http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85!?p=18579800#post18579800[/URL] [/B] Quote
Pegaza Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Cze R..:) a mnie tez dzis cos bierze...;) chyba M mnie zarazil..bo wymienilismy sie wczoraj zarazkami:evil_lol: i teraz zaluje..hihih Quote
monia&nero Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 cześć :) dziś 25 mln w totka :) Gracie? bo ja przy takich kumulacjach zawsze placę podatek od marzeń :) Pozdrosy i glaski dla trojaczków i zdrówka dla Tz Quote
Igiełka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Hej :) o rany niezła sumka- czasami też pyknę w totka i te oczekiwanie na jakie liczy trafi hehe :) przesyłamy buziaki dla Cioci i maluszków oraz też zdrówka dla TZ Quote
andegawenka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='monia&nero']cześć :) dziś 25 mln w totka :) Gracie? bo ja przy takich kumulacjach zawsze placę podatek od marzeń :) Pozdrosy i glaski dla trojaczków i zdrówka dla Tz[/QUOTE] Fajnie tak pomarzyć przez kilka godzin...i co wygrałaś? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Ninuś nie pytałam, bo chciałam sama dojść:evil_lol: i się wstydziłam:oops: Nie mam żadnego kudłacza na widoku..:roll: A marzyć zawsze jest fajnie:loveu::loveu: Cześć Deer:) Zuziu kumata jestem prawda?:evil_lol: Skoro tak z rana przyszłaś to na bank będzie miły:loveu::eviltong::eviltong: Pegazko Ty jesteś szalona:diabloti: Zarazki wymieniać i to jeszcze z maruda?:eviltong::eviltong: haahahhaha Monia, wiesz jakby się łatwo żyło z kilkoma milionikami?:cool3: Ja nie gram za często, zagram raz a porządnie:evil_lol: hihih Igiełko dziękujemy i też pozdrawiamy:loveu: M&S witamy:multi: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu kumata jestem prawda?:evil_lol: Skoro tak z rana przyszłaś to na bank będzie miły:loveu::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Bardzo kumata,skoro w takim ekspresowym tempie uzdrowiłaś Tz.:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Czolem.. no wymienilam zeby w koncu juz przestal marudac haha a wogole to juz sie lecze theraflu..bo mnie gardlo boli.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Zuziu to było bardzo istotne dla mojego zdrowia:diabloti: Hehehe :evil_lol: Pegazko jak możesz? Bleeeh nie znoszę theraflu:shake: Quote
Artemida Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Jejku jaka śliczna galeria :loveu: Chihuahua moje marzenie na przyszłość :) Chiquita&deedee podobno gorzki lek najlepiej leczy :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Witamy serdecznie:loveu: Podobno tak, ja same wstrętne leki stosuję na TZcie:evil_lol: A chihuahua, no cóż.. my tu wszystkie po uszy zakochane;) a Ty się troszkę spóźniłaś, bo już maluchy mają domek, ale jak będą następne to kto wie?:cool3: Tu wątek Tequilki [url]http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-w-swoim-kochaj%C4%85cym-domku!!!-%29-%29-%29[/url] Tu to np Frida [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01288.jpg[/IMG] Tym razem dziewczynki szukały domku;) Quote
Artemida Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 hah nie mogłabym sobie pozwolić na drugie psa moja Gaja zjadłaby i psa i mnie ;> Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Hheheh mówisz, że taka groźna?;) a wygląda tak sympatycznie :) Quote
Artemida Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 udaje sympatyczną ,jak coś nie jest po jej myśli potrafi pokazać ząbki moim znajomym :) Zapraszam do naszej galerii tam są opisane sytuacje jak się zachowuje czasem :D Twoje pieski są pewnie są przeciwieństwem mojego potworka ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Właśnie jestem na 4 str ;) Ale po zdjęciach powiedziałabym, że ma z 3 kg:D niepozornie wygląda;) A moje to wcale nie kochane, Dee atakuje większość psów i wszystkich ludzi np;) ale między sobą już się dogadały, choć nie raz była wojna:) Wiki do obcego nie podejdzie, do znajomych rzadko.. a Chiqunia jest przyjacielska:) Quote
Artemida Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Kurde a powiedziałabym że to są aniołeczkami na zdj tak wyglądają :D jestem zakochana w Twoich pieskach :loveu: Quote
Recommended Posts