Jump to content
Dogomania

Twój kandydat na lipiec to:  

580 members have voted

1. 1. Twój kandydat na lipiec to:

• Schronisko dla zwierząt w Kruszewie koło Ostrołeki
      339
    • Dogomaniaczka Pipi
      294
    • Schronisko dla zwierząt w Skierniewicach
      21
    • Schronisko dla zwierząt w Korabiewicach
      5

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pipi jest sama jedna, nie ma żadnego wsparcia ze strony lokalnych organizacji, pomagają jej indywidualni ludzi, na łaskę których jest zdana. Głosujmy i promujmy Pipi, takim ludziom trzeba pomagać!!!!

Posted

[quote name='kaszka10']Czy naprawdę nikt w urzędzie nie może Pipi pomóc ? Przecież są na to fundusze - pewnie małe, ale zawsze coś !! A może tam sam beton ??[/QUOTE]

Tak, są na to fundusze.
Trzeba jedynie walczyć :)

Posted

[quote name='kaszka10']Tzn chodzi mi o poprawienie linku przy Pipi, bo nie można wejść ![/QUOTE]
Już po raz któryś wklejam link do wątku i wciąż wyskakuje ten błąd. Niepowodzeniem kończą się również próby poprawienia cytatów w "Kandydaci o sobie". Nie wiem, dlaczego tak się dzieje, może są chwilowe błędy na dogomanii?

Posted

[quote name='Lemoniada'][B]Już po raz któryś wklejam link do wątku i wciąż wyskakuje ten błąd.[/B] Niepowodzeniem kończą się również próby poprawienia cytatów w "Kandydaci o sobie". Nie wiem, dlaczego tak się dzieje, może są chwilowe błędy na dogomanii?[/QUOTE]

Link do watku Pipi poprawiłam.

Posted

[quote name='Lemoniada']Super! A to faktycznie jakiś błąd czy ja robiłam coś źle?[/QUOTE]

Nie wiem czy błąd ale też miałam problem z wstawieniem linku ale już jest ok ;)