Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewusek']trzeba go zabrac z sggw jaknajszybciej bo jeszcze cos mu sie przypałeta i nigdy stamtad nie wyjdzie...
zauwazylam, ze im dluzej pies tam siedzi tym szybciej lapie wszystko co tam w powietrzu lata...

biedny Torus....[/quote]

Uwazam ze Toro ma rewelayjna opieke, a to ze susia nie wynika z warunkow szpitala tylko z zimy w schronie ...

Raczej efekty tak krotkiego leczenia sa rewelacyjne i za bardzo nie wyobrazam sobie gdzie mialybysmy go zabrac zeby zajeto sie nim lepiej :crazyeye:

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dharma']Uwazam ze Toro ma rewelayjna opieke, a to ze susia nie wynika z warunkow szpitala tylko z zimy w schronie ...

Raczej efekty tak krotkiego leczenia sa rewelacyjne i za bardzo nie wyobrazam sobie gdzie mialybysmy go zabrac zeby zajeto sie nim lepiej :crazyeye:[/quote]

Widać na fotach. Jestem pod wra żeniem.

• 2 weeks later...
Posted

[IMG]http://bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/toro_krakow15.jpg[/IMG]
[IMG]http://bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/toro_krakow17.jpg[/IMG]
[IMG]http://bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/toro_krakow16.jpg[/IMG]

Wypiękniał :loveu:

Info w pierwszej kolejności pojawia się na adopcyjnej ;)

Posted

Prosimy o pomoc dla bokserów!!!!!!!!!!!!!!
Mamy 10 psów w klinikach, nie jesteśmy już w stanie wyciągać
następnych, prosimy o pomoc!!!!!!!!!!!!
[url]www.bokserywpotrzebie.pl[/url]

Posted

[quote name='joaaa']Prosimy o pomoc dla bokserów!!!!!!!!!!!!!!
Mamy 10 psów w klinikach, nie jesteśmy już w stanie wyciągać
następnych, prosimy o pomoc!!!!!!!!!!!!
[URL="http://www.bokserywpotrzebie.pl"]www.bokserywpotrzebie.pl[/URL][/quote]

Niestety to prawda :placz:

Posted

oglaszajcie boksie gdzie sie da. prosze:placz::placz::placz:

jak zaplacimy wszystkie faktury zostanie nam NIC.

PROSZE O WPLATY NA BOKSIE. Ja nawet nie prosze, ja blagam o pomoc.

Co chwila jakies tragedie :placz::placz::placz::placz:
Slepy Tommy, poszedlby do uspienia ... bo bez szans na adopcje ... juz w domu
Bolek z zapaleniem pluc i choroba skory ... poszedlby do uspienia ... bo chory ... dzis w szpitalu a nowa pani codziennie przynosi rosolki, gotowane kurczaczki i ryzyk .. za kilka dni do domu
Mala Mi z polamanymi nogami ... zagryzlyby ja psy bo taka nieporadna ... czeka w klinice na operacje.
Esterka ... podrzucona wyniszczona pod schron z pieciorgiem szczeniat ... od wczoraj w klinice a 2 maluchy maja juz domy

TO SA PSIAKI Z OSTATNICH DWOCH TYGODNI!!

Nie moglismy sobie na nie pozwolic bo brakuje pieniedzy :placz::placz::placz:

Ale co moglismy zrobic??

Zostawic je tam na pastwe SMIERCI??

BLAGAM O KAZDY, NAJMNIEJSZY GROSIK i DOMY TYMCZASOWE.

Posted

[CENTER][B][COLOR=#003300]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE[/COLOR]
[/B]Ul. Jagiełły 5 m 19
14-100 Ostróda
NIP 7412025929
KRS 0000264523
[B]Nr konta: 78213000042001038801430001[/B]
dla przelewów z zagranicy: BREXPLPWMUL31114020170000490205270923
[B][B]UWAGA:[/B] tytuł wpłaty: [B][I]na boksery w potrzebie od ...[/I][/B][/B][/CENTER]

Posted

Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio [B]bedzie uśpiony!!! [/B]bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu [URL="http://www.bokserywpotrzebie.pl/"]www.bokserywpotrzebie.pl[/URL] w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie...

Posted

[quote name='Czarodziejka']Na AFN jest 12,091.07 zł ;)[/quote]

:shake:

mamy w klinikach kilkanascie bokserow, nie tylko Tora. Wszystkie chore.

[quote name='Aga i Theta']

Mamy 12 091,07 zł na AFN

A teraz smutne fakty, kolejne faktury czekają na opłacenie:

Sggw - ok 5000 zł
śląskie kliniki - ok 3000 zł
wrocław - hotel - ok 1500 zł

To takie grubsze sprawy, nie wymieniam tu faktur ponizej 300 zł a takich mam w tej chwili na kwotę ok 1200 zł

[COLOR=red]Zostaje nam ok 1500 zł[/COLOR]

[COLOR=black]Wszystkie kolejne akcje wstrzymujemy do odwołania![/COLOR]
Kolejne boksie muszą czekać w schroniskach, klatkach, mordowniach!
Nie możemy pomóc w tej chwili następnym, póki te co są nie znajdą domów, nie wyzdrowieją... Czeka mała Mi na operacje, to bedzie spory koszt.
Szukamy pomocy!!! Ogłaszajcie stronę gdzie sie da, mówcie o pomaganiu wszystkim w koło.
Wiem, że wołam: dajcie kase, ale bez kasy nie pomożemy - tragiczna rzeczywistość....

W tej chwili mamy burze mózgów jak zdobyć kaskę na zabiegi i operacje tych boksi, które są w klinikach.

[/quote]

Posted

Aganiok - Torcika nikt nie chciał uśpić (przynajmniej ja nic o tym nie wiem, a znam dobrze jego historię ) , ale gdyby go dziewczyny nie zabrały na SGGW pewnie nie przeżył by długo pamietając jego stan w dniu zabrania do W-wy ...

Posted

[quote name='Dharma']pewnie ze jest ;)

[IMG]http://www.bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/toro_krakow18.jpg[/IMG][/quote]

a dziękuję bardzo ;)
ale się zmienił, wtedy cały pyszczek był pokryty, a teraz ...:) na reszcie ciałka też tak ładnie zarasta?

Posted

Hi hi hi ..........
La pegaza - nie byłabym tego taka pewna ;) przecież widać jaka agresja bije z jego oczu (hihihi) .

.........a tak na poważnie , psy znają się na ludziach, a boksie szczególnie w tym celują :lol:, trzeba umieć do niech dotrzeć i wszystko jest o,key :lol:.