Dharma Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Ewusek']trzeba go zabrac z sggw jaknajszybciej bo jeszcze cos mu sie przypałeta i nigdy stamtad nie wyjdzie... zauwazylam, ze im dluzej pies tam siedzi tym szybciej lapie wszystko co tam w powietrzu lata... biedny Torus....[/quote] Uwazam ze Toro ma rewelayjna opieke, a to ze susia nie wynika z warunkow szpitala tylko z zimy w schronie ... Raczej efekty tak krotkiego leczenia sa rewelacyjne i za bardzo nie wyobrazam sobie gdzie mialybysmy go zabrac zeby zajeto sie nim lepiej :crazyeye: Quote
Aganiok Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Faktycznie moim zdaniem to po schronie.... biedaczek Quote
Donvitow Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Dharma']Uwazam ze Toro ma rewelayjna opieke, a to ze susia nie wynika z warunkow szpitala tylko z zimy w schronie ... Raczej efekty tak krotkiego leczenia sa rewelacyjne i za bardzo nie wyobrazam sobie gdzie mialybysmy go zabrac zeby zajeto sie nim lepiej :crazyeye:[/quote] Widać na fotach. Jestem pod wra żeniem. Quote
la_pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [IMG]http://bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/toro_krakow15.jpg[/IMG] [IMG]http://bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/toro_krakow17.jpg[/IMG] [IMG]http://bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/toro_krakow16.jpg[/IMG] Wypiękniał :loveu: Info w pierwszej kolejności pojawia się na adopcyjnej ;) Quote
joaaa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Prosimy o pomoc dla bokserów!!!!!!!!!!!!!! Mamy 10 psów w klinikach, nie jesteśmy już w stanie wyciągać następnych, prosimy o pomoc!!!!!!!!!!!! [url]www.bokserywpotrzebie.pl[/url] Quote
la_pegaza Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='joaaa']Prosimy o pomoc dla bokserów!!!!!!!!!!!!!! Mamy 10 psów w klinikach, nie jesteśmy już w stanie wyciągać następnych, prosimy o pomoc!!!!!!!!!!!! [URL="http://www.bokserywpotrzebie.pl"]www.bokserywpotrzebie.pl[/URL][/quote] Niestety to prawda :placz: Quote
Donvitow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='la_pegaza']Niestety to prawda :placz:[/quote] Wiemy:-(:shake: Quote
Dharma Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 oglaszajcie boksie gdzie sie da. prosze:placz::placz::placz: jak zaplacimy wszystkie faktury zostanie nam NIC. PROSZE O WPLATY NA BOKSIE. Ja nawet nie prosze, ja blagam o pomoc. Co chwila jakies tragedie :placz::placz::placz::placz: Slepy Tommy, poszedlby do uspienia ... bo bez szans na adopcje ... juz w domu Bolek z zapaleniem pluc i choroba skory ... poszedlby do uspienia ... bo chory ... dzis w szpitalu a nowa pani codziennie przynosi rosolki, gotowane kurczaczki i ryzyk .. za kilka dni do domu Mala Mi z polamanymi nogami ... zagryzlyby ja psy bo taka nieporadna ... czeka w klinice na operacje. Esterka ... podrzucona wyniszczona pod schron z pieciorgiem szczeniat ... od wczoraj w klinice a 2 maluchy maja juz domy TO SA PSIAKI Z OSTATNICH DWOCH TYGODNI!! Nie moglismy sobie na nie pozwolic bo brakuje pieniedzy :placz::placz::placz: Ale co moglismy zrobic?? Zostawic je tam na pastwe SMIERCI?? BLAGAM O KAZDY, NAJMNIEJSZY GROSIK i DOMY TYMCZASOWE. Quote
michelle04 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [CENTER][B][COLOR=#003300]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE[/COLOR] [/B]Ul. Jagiełły 5 m 19 14-100 Ostróda NIP 7412025929 KRS 0000264523 [B]Nr konta: 78213000042001038801430001[/B] dla przelewów z zagranicy: BREXPLPWMUL31114020170000490205270923 [B][B]UWAGA:[/B] tytuł wpłaty: [B][I]na boksery w potrzebie od ...[/I][/B][/B][/CENTER] Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio [B]bedzie uśpiony!!! [/B]bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu [URL="http://www.bokserywpotrzebie.pl/"]www.bokserywpotrzebie.pl[/URL] w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
Czarodziejka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Podlinkuję, gdzie można :) Na AFN jest 12,091.07 zł ;) Quote
Dharma Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Czarodziejka']Na AFN jest 12,091.07 zł ;)[/quote] :shake: mamy w klinikach kilkanascie bokserow, nie tylko Tora. Wszystkie chore. [quote name='Aga i Theta'] Mamy 12 091,07 zł na AFN A teraz smutne fakty, kolejne faktury czekają na opłacenie: Sggw - ok 5000 zł śląskie kliniki - ok 3000 zł wrocław - hotel - ok 1500 zł To takie grubsze sprawy, nie wymieniam tu faktur ponizej 300 zł a takich mam w tej chwili na kwotę ok 1200 zł [COLOR=red]Zostaje nam ok 1500 zł[/COLOR] [COLOR=black]Wszystkie kolejne akcje wstrzymujemy do odwołania![/COLOR] Kolejne boksie muszą czekać w schroniskach, klatkach, mordowniach! Nie możemy pomóc w tej chwili następnym, póki te co są nie znajdą domów, nie wyzdrowieją... Czeka mała Mi na operacje, to bedzie spory koszt. Szukamy pomocy!!! Ogłaszajcie stronę gdzie sie da, mówcie o pomaganiu wszystkim w koło. Wiem, że wołam: dajcie kase, ale bez kasy nie pomożemy - tragiczna rzeczywistość.... W tej chwili mamy burze mózgów jak zdobyć kaskę na zabiegi i operacje tych boksi, które są w klinikach. [/quote] Quote
Dharma Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 pewnie ze jest ;) [IMG]http://www.bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/toro_krakow18.jpg[/IMG] Quote
Aganiok Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 jaki on śliczny. Jak można chcieć uśpić takie stworzenie :-( Quote
Faro Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Aganiok - Torcika nikt nie chciał uśpić (przynajmniej ja nic o tym nie wiem, a znam dobrze jego historię ) , ale gdyby go dziewczyny nie zabrały na SGGW pewnie nie przeżył by długo pamietając jego stan w dniu zabrania do W-wy ... Quote
mOn4 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Dharma']pewnie ze jest ;) [IMG]http://www.bokserywpotrzebie.pl/wpotrzebie/toro_krakow18.jpg[/IMG][/quote] a dziękuję bardzo ;) ale się zmienił, wtedy cały pyszczek był pokryty, a teraz ...:) na reszcie ciałka też tak ładnie zarasta? Quote
la_pegaza Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 i nikt ręki nie stracił ;) bardzo fajnie wyglada :D Quote
Faro Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Hi hi hi .......... La pegaza - nie byłabym tego taka pewna ;) przecież widać jaka agresja bije z jego oczu (hihihi) . .........a tak na poważnie , psy znają się na ludziach, a boksie szczególnie w tym celują :lol:, trzeba umieć do niech dotrzeć i wszystko jest o,key :lol:. Quote
Dharma Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 I to jak !! To taki fajny psiak !! A te bzdury o agresji ... mam nadzieje ze nie beda sie za nim ciagnely cieniem :mad: Quote
caroolcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Odpowiedni domek sobie poradzi - nasz Boniek nie jest ideałem - ale ja kochamy i nad nie panujemy. Quote
mOn4 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Toro kiedy znajdziesz wreszcie spokój i kochającą rodzinę?:( Quote
Recommended Posts