Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy deklaracje jednorazowych wpłat z FB ;-)
Dzisiaj pomęczę tatę, żeby sprawdził konto i spiszę wszystko, co przyszło do dzisiaj. Wieczorem powpisuję w trzeci post :)

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem znowu u Barego. Widzę że "maluch" ma profesjonalna opiekę, ale w to nie wątpiłam. Dzięki emiś, że się zgodziłaś do zabrać (chociaż w sumie to postawiłam cię przed faktem dokonanym :evil_lol: )

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Gosiu nie ma za co ;) w górę malutki ;)

Ależ jest !
Jak tylko będą jakieś fotki to wrzucę, chyba że będą od jakiegoś Emilkowego wujka to ona wrzuci :)

Posted

Chociaż wiecie co? Jak jesteście tak żądni newsów to pokażę Wam na jakim wypasionym materacyku śpi Bary :D

Ogromna buda dla ogromnego psiaka, z superaśnym materacem - teraz już sobie pupki nie odgniecie :) W kojcu ma jeszcze dwie zabawki, sznur do przeciągania i coś co wygląda jak piłka :) A poza tym chłopak chyba lubi serek :evil_lol::evil_lol:

PS: Jutro uzupełnię, jakie wpłaty przyszły. Teraz mogę powiedzieć, że na pewno jest stówka od Kasi D. ;-)

Posted

pikola napisał(a):
Cioteczki czy Bary ma allegro ceglaste?

Niestety nie ma :(

Kilka nowości z Sarnowa - Bary obgryza swoją kanapę i wyciąga z niej gąbkę !
Emilka dała jego mocz do badania - 8 albo 9 zł - będzie faktura, jak wróci do niej prąd :D
I kupiła rovamycynę za ok 20 zł też chyba będzie faktura.

A oto wpłaty :
misiagd - 10zł
mar_tika - 15zł
ewa gonzales - 10zł
Kasia D. - 100zł
Klaudia R. - 35zł
Fiera - 10zł
Asia z dogomanii - 5zł jaki nick ??
Alla Chrzanowska - 20 zł
Kora - 28zł
55 zł z konta Kłapacza

[SIZE=2]Nie ma jeszcze kilku wpłat, ale sprawdzę jeszcze wieczorem :)

Posted

Biedny :( ale go podziurawiły, jeszcze trochę i zagryźc mogły :(

Chciałam zaproponować opatrunki żelowe ale myślę że te rany, na szczęście dla Barego, są na tyle płytkie, że nie potrzebują ich. Możecie jednak zapytać weta i gdyby była potrzeba, poproszę o pw.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Biedny :( ale go podziurawiły, jeszcze trochę i zagryźc mogły :(

Chciałam zaproponować opatrunki żelowe ale myślę że te rany, na szczęście dla Barego, są na tyle płytkie, że nie potrzebują ich. Możecie jednak zapytać weta i gdyby była potrzeba, poproszę o pw.

Zapytam jutro Emilkę i dam znać, chyba, że wcześniej sama tu wejdzie i przeczyta :)

Posted

Czorcik napisał(a):
super , dziękujemy w imieniu Barego :)

A i Borsuq zgodziła się aby jej 50zł które wpłynęły wczoraj na Kłapacza przesunąć na Malucha :)
Póki co zostawię na Kłapaczu, jak będzie trzeba to dam Bary'emu ! :):)

Posted

Biedny słodziak;) dorzucę jeszcze 10 pln stałych;) a jak będzie trzeba możecie przerzucać z Kłapacza... niech będzie dla tego; który jest aktualnie w większej potrzebie;) Podajcie konto dla chłopaczka pls;)

Posted

Borsuq napisał(a):
Biedny słodziak;) dorzucę jeszcze 10 pln stałych;) a jak będzie trzeba możecie przerzucać z Kłapacza... niech będzie dla tego; który jest aktualnie w większej potrzebie;) Podajcie konto dla chłopaczka pls;)

Konto to samo co dla Kłapacza - tylko dopisz "Na Bary'ego" :) żebym się nie pogubiła :P