gosia2313 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Czorcik napisał(a):czy numer konta obowiązuje ten sam co na Kłapacza ? Tak, konto to samo :) Nie zapomnij dopisać "Na Barego - nick z dogo" :) Quote
gosia2313 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Wróciłyśmy już z wizyty u Bary'ego :) Psiak jest bardzo energiczny, mimo bolących łapek chętnie się pobawił w przeciąganie sznurka. Poczłapał trochę po trawce koło kojca, zjadł mięsko z tabletkami, Emilka oczyściła mu rany. Zaraz wrzucę kilka zdjęć psiaka. Zapiszę też w 3 poście stałą deklarację od Czorcik. No i przekładamy lipcowe wpłaty od Czorcika i Guliwera z Kłapacza na Bary'ego :) Kilka osób chciało (wyżej) wpłacić coś na niego, zaraz powysyłam dane na przelew. + z bazarku już koło 70zł będzie ! Dopóki nie skombinujemy jakiejś lepszej karmy to mały będzie jadł Chappi, teraz, jak już Emiś pisała ma paczkę 3,6kg, a w przyszłym tyg dostanie jeszcze 3kg. Potem może coś lepszego uda się znaleźć i kupić. Quote
mar_tika Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jutro przeleję 15 zł, ale jednorazowo:oops:Kłapciakowi wpłacam co miesiąc na dodatek mam jedną kotkę po zabiegu do spłacenia i jedną kotke przed zabiegiem:roll: .Trochę dużo,jak na moją kieszeń ,ale biedny ten psiunio więc się dorzucę mam nadzieję że szybko dojdzie do zdrowia i znajdzie dobry dom;) Quote
gosia2313 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 mar_tika napisał(a):Jutro przeleję 15 zł, ale jednorazowo:oops:Kłapciakowi wpłacam co miesiąc na dodatek mam jedną kotkę po zabiegu do spłacenia i jedną kotke przed zabiegiem:roll: .Trochę dużo,jak na moją kieszeń ,ale biedny ten psiunio więc się dorzucę mam nadzieję że szybko dojdzie do zdrowia i znajdzie dobry dom;) Dziękujemy ! Tylko dopisz "Na Bary'ego - mar_tika" :p Quote
mar_tika Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Wiem będę pamiętała:)Musi chłopak dostać szanse na lepsze życie Quote
gosia2313 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 No i fotki :D Maluch tarmosi zabawkę :) Spacerek I wypatruję Emilkę, która gdzieś czmychnęła Quote
Emiś Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 No i coś bardziej optymistycznego. Foty Wujka Rafała :) Quote
gosia2313 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Emiś napisał(a): Dzięki za zdjęcia ;-) Zanim otworzyłam jedno z nich to wyskoczył mi komunikat o "treściach erotycznych" :D ale znalazłam tam tylko to co miało być, czyli biedne łapciaki Bary'ego :( Quote
gosia2313 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Emiś, podziękuj ładnie wujkowi Rafałowi za śliczne zdjęcia ! :loveu::loveu: Quote
Emiś Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Kazało mi wybrać czy z ograniczeniami wiekowymi, czy nie, pomyślałam, że zdjęcia dosyć drastyczne, to dam z ograniczeniem. Ale żeby od razu erotyczne :P Quote
gosia2313 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Emiś napisał(a): Kazało mi wybrać czy z ograniczeniami wiekowymi, czy nie, pomyślałam, że zdjęcia dosyć drastyczne, to dam z ograniczeniem. Ale żeby od razu erotyczne :P hahaha :D Dziękujemy za cudne fotki ! Jak masz je w większym rozmiarze to poślij mi na pocztę : ) Quote
gosia2313 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 A tu Bary tarmosi zabawkę, wyglądał jakby zapomniał w ogóle o pogryzieniach i bolących łapkach ;-) [video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=116413431784968&comments[/video] Quote
Emiś Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Bary już po porannym spacerku. Dziś w boksie nie załatwił się. Niestety kanapa w pieski została nadjedzona :( (przez kołnierz nie zmieściłby się w otworze normalnej budzie, więc w ramach alternatywy ma zrobioną budo-wiatę z dużym wejściem podstawą której jest część kanapy w pieski :P ). Dobrze, że ta buda jest przeznaczona specjalnie tylko dla niego. Mam nadzieję, że dożyje ona do końca jego pobytu :) Złapałam mocz do badania, dziś powinny być wyniki. Rozmawiałam z wetką - na razie będę robić opatrunki na te jego łapy. Opatrunki trzeba będzie codziennie zmieniać, więc potrzebne będą bandaże i kompresy. Może ktoś ma na zbyciu i mógłby dla psiaka przekazać? Quote
gosia2313 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 KropeczkaJ napisał(a):poproszę o nr konta Przesłałam na PW :) Quote
Nadziejka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 :thumbs::iloveyou:Skarbulek zdrowieje i pieknie w oczach:loveu::multi:trzymamy caluni czas za malizne cudna ,cudnie ze juz w hoteliku!:multi: Quote
gosia2313 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 misiadg napisał(a):Poszło 10 zł na słodziaka :P ślicznie dziękuję ! ;) Jak tylko przelewy przyjdą to dopiszę do 3-go postu :) Quote
necianeta89 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Przepraszam za Offa..... Cioteczki! Wstąpcie do biednego rocznego Beagla potrąconego przez samochód:( http://www.dogomania.pl/threads/210873-Potr%C4%85cony-Kornel-w-gipsie-beagle-zbieramy-na-konsultacje-i-leczenie-! Quote
Recommended Posts