Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłyśmy już z wizyty u Bary'ego :)
Psiak jest bardzo energiczny, mimo bolących łapek chętnie się pobawił w przeciąganie sznurka. Poczłapał trochę po trawce koło kojca, zjadł mięsko z tabletkami, Emilka oczyściła mu rany.

Zaraz wrzucę kilka zdjęć psiaka. Zapiszę też w 3 poście stałą deklarację od Czorcik. No i przekładamy lipcowe wpłaty od Czorcika i Guliwera z Kłapacza na Bary'ego :)
Kilka osób chciało (wyżej) wpłacić coś na niego, zaraz powysyłam dane na przelew.
+ z bazarku już koło 70zł będzie !

Dopóki nie skombinujemy jakiejś lepszej karmy to mały będzie jadł Chappi, teraz, jak już Emiś pisała ma paczkę 3,6kg, a w przyszłym tyg dostanie jeszcze 3kg. Potem może coś lepszego uda się znaleźć i kupić.

Posted

Jutro przeleję 15 zł, ale jednorazowo:oops:Kłapciakowi wpłacam co miesiąc na dodatek mam jedną kotkę po zabiegu do spłacenia i jedną kotke przed zabiegiem:roll: .Trochę dużo,jak na moją kieszeń ,ale biedny ten psiunio więc się dorzucę mam nadzieję że szybko dojdzie do zdrowia i znajdzie dobry dom;)

Posted

mar_tika napisał(a):
Jutro przeleję 15 zł, ale jednorazowo:oops:Kłapciakowi wpłacam co miesiąc na dodatek mam jedną kotkę po zabiegu do spłacenia i jedną kotke przed zabiegiem:roll: .Trochę dużo,jak na moją kieszeń ,ale biedny ten psiunio więc się dorzucę mam nadzieję że szybko dojdzie do zdrowia i znajdzie dobry dom;)

Dziękujemy ! Tylko dopisz "Na Bary'ego - mar_tika" :p

Posted

Emiś napisał(a):

Dzięki za zdjęcia ;-)
Zanim otworzyłam jedno z nich to wyskoczył mi komunikat o "treściach erotycznych" :D ale znalazłam tam tylko to co miało być, czyli biedne łapciaki Bary'ego :(

Posted

Kazało mi wybrać czy z ograniczeniami wiekowymi, czy nie, pomyślałam, że zdjęcia dosyć drastyczne, to dam z ograniczeniem. Ale żeby od razu erotyczne :P

Posted

Emiś napisał(a):

Kazało mi wybrać czy z ograniczeniami wiekowymi, czy nie, pomyślałam, że zdjęcia dosyć drastyczne, to dam z ograniczeniem. Ale żeby od razu erotyczne :P

hahaha :D
Dziękujemy za cudne fotki !
Jak masz je w większym rozmiarze to poślij mi na pocztę : )

Posted

A tu Bary tarmosi zabawkę, wyglądał jakby zapomniał w ogóle o pogryzieniach i bolących łapkach ;-)

[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=116413431784968&comments[/video]

Posted

Bary już po porannym spacerku. Dziś w boksie nie załatwił się. Niestety kanapa w pieski została nadjedzona :( (przez kołnierz nie zmieściłby się w otworze normalnej budzie, więc w ramach alternatywy ma zrobioną budo-wiatę z dużym wejściem podstawą której jest część kanapy w pieski :P ). Dobrze, że ta buda jest przeznaczona specjalnie tylko dla niego. Mam nadzieję, że dożyje ona do końca jego pobytu :)

Złapałam mocz do badania, dziś powinny być wyniki. Rozmawiałam z wetką - na razie będę robić opatrunki na te jego łapy. Opatrunki trzeba będzie codziennie zmieniać, więc potrzebne będą bandaże i kompresy. Może ktoś ma na zbyciu i mógłby dla psiaka przekazać?

Posted

:thumbs::iloveyou:Skarbulek zdrowieje i pieknie w oczach:loveu::multi:trzymamy caluni czas za malizne cudna ,cudnie ze juz w hoteliku!:multi: