Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wklejam dwa rachunki.
Jeden to jest 7zł za kość dla Barego, zapłacone przy hotelowym rachunku za lipiec.
A drugi rachunek to 7 zł za jakieś lekarstwo, bo coś mu się zrobiło - pytajcie Emiś, bo ja nie za bardzo wiem co , a nie chciałabym poprzekręcać. Tzn mówiła mi, ale już nie pamiętam :P

To drugie 7zł będzie doliczone do nowego rachunku za sierpień.

A u Barego jest : 487zł :)

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baryemu dzisiaj Emilka kupi karmę, bo mu się kończy. Chyba będzie miał też badany kał, bo ponoć coś chudy jest :(
A gdzieś we wrześniu ma jechać do hotelu do Bogatyni :-) (400zł/miesiąc z karmą).

Zedytowałam pierwszy post, wkleiłam posta Emiś o tym, że Bary musi jechać do szkoleniowca i dodałam, że zbieramy na ten hotel, że brakuje 225zł.

Bo tak :

Jest aktualnie 487zł.

A trzeba będzie zapłacić pod koniec sierpnia za :

- badanie kału (jeśli będzie robione) 20zł
- karmę, bo już się kończy ok. 35zł
- hotel u Emiś 250/258zł

Więc zostanie 174 lub 182 zł. A na wrześniowy hotel potrzeba będzie 400zl !!
:shake:

Posted

Czorcik napisał(a):
coś cichutko u Ciebie piesku :(
co tam słychać ?:)

Ojj ja nie wiem co słychać, gdyby Emiś się do środy nie pojawiła, a będzie w środę w schronie to podpytam co tam u tego dzikusa : )

Posted

I jeszcze dwa :)

Bary dostaje normalnie karmę, a nawet trochę więcej niż na jego wagę jest przewidziane, a mimo to jest podobno jakiś chudy :( Zobaczcie jak na trzecim zdjęciu mu żebra widać :( Miał badanie kału, ale nic nie wykazało, może trzeba zrobić krew?
Mały ma już załatwiony transport do Bogatyni. Za sierpień u Emilki jest 312,50 + 7zł za steryd, który dostał jakiś czas temu = 319,50